Aradan 1500 sene geçti. Orjinal Kur'anın bir tanesi İstanbul Topkapı Müzesinde olmak üzere Dünya üzerinde diger Orjinal Kur'anlar mevcut. Hepside birbirinin aynısı. Aklı olanlar için bu Mucize yeterde artar bile.
Kur'anı Kerimin "Orjinallerinin" günümüze kadar gelmesi akıl sahiplerine bir fikir vermez mi?
Müslümanlar Kur'an-ı Kerim'i bebek korur gibi koruyorlar. Matbaadan evvel yeni bjr Kur'an-ı Kerim yazarlarken önceki Kur'an-ı Kerimler ile birebir aynı olması için itinalı davranıyorlardı. Bunu Kur'an'ın değişmediğine, değişmemesi gerektiğine inandıkları için yaptıyorlardı. Bana bu kadar itina gösterilseydi ben de değişmezdim, burda bir mucize yok. Ver bana kalem kağıt, yazayım sana yeni bir kutsal kitap ama adı Kur'an-ı Kerim olsun. Sen de inan bu kitabın hak olduğuna. Aha bak kitap değişmiş olur. Her şey insanla alakalı, her şey insanda bitiyor.
Inanmak ya da inanmamak hepsi bir tercihtir. Iman etmek istemeyen zeki olduğunu söyleyenlere burda bir dünya şey yazsam işlerine gelirse bunu sağda solda dillendirir kulaktan kulağa gider. Misal keçi yedi gibi. ya da şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diye. Neymis Hz. Ebubekir değiştirmiş Hz. Ali sonra düzenlemiş. Zulme boyun eğmeyen Hz. Ali o zaman korkmuş ve ses çıkarmamış yersen. Kisi kendinden bilirmiş işi. Ne olacak. Kuranin da iddiası herkes inanacak değil çoğu inanmayacakti bu bile gerçek. Ha birde ben kitap yazıyım bunuda yazsınlar demiş. Yalandan bile kendini alikoyamayan birisi o kadar zulmü göze alacak. Askerden kaçanlar ölmeyi göze alabilecek çok komik.
Orjnallerinin geldiği ne malum Hafsa'nın yatağın altındaki nüshaları keçi yemiş dediği sayfalarda ne yazıyordu Aişe Tevbe suresi Bakara kadardı veya daha uzundu diyor
Sen böyle bir uydurma bir rivayete inanıyor musun? Enn cahil bir Müslüman bile Allahın Ayetini yatagîn altına koymaz.
Hem Allahın ayeti kaybolsa bile Allah yenisini göndermez mi? Her vahiy geldiginde Sahabe onu ezberliyordu, yazılı olmasına gerek bile yoktu. Ayrıca yıllardır keçi beslerim de bir Keçinin deri yedigini daha görmedim?
Peygamber karısı yalan mı söylüyor Ulen o kitap madem insnalara ışıltı, neden Muhammed yaşarken kitap haline gelmesi
Ebubekir zorla hileyle Ömer'in yardımıyla halife olup kitap haline getirdi, Ali halife olunca eskileri imha edip yeniden düzenledi
En son Osman yeniledi Yav bana ne Neye inanırsanız inanın Peygamberin karıları arasındaki ilişki sırasını, evlatlığının eşiyle evlenmesini yazan kitap değil mi
Tartisiliyor anlattigi hersey muhammedin dedigiylede ilkeler bazinda uyusuyor, ama peygamberlik beyani yok. Bir filozof farabi ibni sinayi kindiyi suhreverdi ibni arabiyi etkilemis biri.