Kendimi bildim bileli başkasının attığı çöpü temizleyen hayvanlara yardım eden kimsenin eşyasına kendisine zarar vermeyen biriyim. ve diyorum ki ne alaka aw çok boş laflar bunlar hatta tam tersi. ne halde olduğunu anlayamacak kadar duyarsizlardir asıl sebep
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tam tersi. Ülkesi yaşanmaz haldeyken her şeye "şükür" diyenler sayesinde bu haldeyiz. Yanlışa yanlış demek, haksızlığa haksızlık demek, sistemi eleştirmek bir şeyleri düzeltmek için yapılması gerekendir. Takım tutar gibi geleceğinizi, yaşantınızı tek bir adamın eline verip her şeye eyvallah derseniz daha çok istismar edilirsiniz. Hiçbir sistem mükemmel değildir eleştirdikçe daha iyisini bulmaya çalıştıkça mükemmele yaklaşır.
07 Yorumla- +1 yıl
Yaşantısını 'tek bir adamın' eline bırakan kimse yok. Ezber ama zerre derinliği olmayan laflar, laflarınız... Fikirsizce sadece konuşmak için konuşmak tam bir aptallık ve belli ki sen de öylesin. Kendi fikrinden olmayanlara saygı duymadığın müddetçe, kendin de bu sözlerinle nasıl tutucu bir muhalif olduğunu ortaya koyarken hem de... kim seni niye duysun da dikkate alsın. Safi yalanlarla, sloganlarla, ezberletilenlerle ortaya 'sakız' attıkça da kalakalmaya devam edeceksiniz maalesef. Yaklaşık 200 yıldır ulus devletler var ve dünya 200 yıldır o bahsettiğin -bir adamlarla- yönetiliyor zaten salak. O adam değilse başka bir adam. Yargı dağıtırken biraz olsun ezberletilenden sıyrılmaya çalış da makul bir kaç söylem yakala. Yoksa birilerinin kandırıldığını zannederken aslında küçük azınlığın papağanı olursun. Tam şu an hissettirdiğin gibi.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle saygı çerçevesi içerisinde bir yorum yaptım. Hakaretle yanıt vermek senin basitliğin ve temsil ettiğin çoğunluğun özeti. Bir soru soruyorsun ve insanların fikirlerini soruyorsun tenezzül edip cevap verince de hakaret ediyorsun. Tek adam metaforik bir söylem. Bunu anlayamadan yazdığım yorumu anlaman imkansız. Bu soruyu sil şayet asıl senin tek amacın kendin gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmek. Biraz vizyonunu genişlet ve insanlara fikirlerini sorduğunda tıpkı sığ bir "yandaş" gibi hakaret etmemeyi öğren :)
- +1 yıl
Antipatik ve yalnız, sevilmeyen çünkü doğuştan itici olan insan özelliği bu :) sürekli emir kipiyle konuşmak ve küçük beyniyle idrak ettiklerinin gerçek olduğunu sanmak. Kimse seni kale almıyor, dinlemiyor üstelik gizlisin cevaplara ve sorulara bu kadar takıntılı olduğuna göre ne haltlar yiyorsun kim bilir. Bence birazcık özsaygın olmalı ve varlığınla barışıp başka yerlerde altedemediğini kafanda takıntı yapmamalısın. Hakareti ve yok sayılmayı hakediyorsun ki kendin en başta kendini yok sayıyorsun.. malum anonim olmak bir tercihken gizli olmak bir kaçıştır. Büyük sorunların olduğu tepkilerinden ve çıkarımlarından çok ortada. Bence sal herkesi çok sevimsizsin.
Cevap sahibi+1 yılyazdığım iki cümleyle bana karakter analizi yaptın biz buna psikoloji terminolojisinde "yansıtma" deriz. Bu terimi araştır derim. Bu savunma mekanizmasını kullandığını anladığım an benim için tartışma bitti. Bence içgörü kazanmak ve içsel problemlerini çözmek için biraz kendine zaman ayırmalısın. Bu yazdıklarını okuduğumda sinirlenmekten çok senin için üzüldüm. Bu kadar agresyon fiziksel ve ruhsal bir takım patalojilerin sebebi ve sonucu olabilir. Kendine dikkat et. İyi geceler
- +1 yıl
Hahaahha iddiasına girelim mi siz buna psikoloji terminolojisinde yansıtma demiyorsunuz daha çok son zamanlarda instagram paylaşımları söylüyor onu 😂😂 ve maalesef geri kalanı da benim sana söylediklerimi bana geri satmak. Safi ezik ve boş birisin. Kelimelerle muazzam karakter analizi yapılabilir ama fiziksel pataloji 😂😂😂 çıkarımı sanıyorum dehşet bir hayal gücü gerektiriyor.. yani sen ve hayallerin gibi 😛 dünyana dön de karıştırmaya devam et :) haydi bakalım.
Cevap sahibi+1 yılBen instagram psikoloğu değilim ben psikoloji lisans mezunuyum. Klinik psikoloji yüksek lisansına hazırlanıyorum. Dediğim gibi dikkate alıp almaman çok da önemli değil benim için.
+1 yılHiç kimse doğup büyüdüğü, eşinin dostunun olduğu vatanını bırakıp gurbet ele gitmek istemez. Ama gel gör ki ülkedeki gençlerin %80 i yurtdışında insan gibi yaşamak niyetiyle hayaller kuruyor. Bu konu üzerinde biraz düşünülüp, Bişeylerin sorgulanması gerek gibi.
022 Yorumla- +1 yıl
Kaldı ki onlarca beyin göçü veriyoruz, ülkede kalsa belediyede işçi, markette çalışan, sinemada gişe görevlisi olucak kişiler yurtdışında şarkıcı, sporcu, bilim insanı oluyo ve başka ülkelere hizmet ediyo. Peki bu insanlar neden yeteneklerini yurtdışında daha çok önplana çıkarıp bi torpil ya da zengin olmadığı halde iyi yerlere gelebiliyorlar. Daha da önemlisi bu tür insanlar neden kendi vatani varken başka ülkede hayat kurup başka milletlere hizmet ediyolar.🤔
- +1 yıl
Merhaba burası dünya :) dünyaya hoşgeldin.. 206 ülke var dünyada ve avrupa, amerika ayrıca kuzeyde bir kaç ülke dışında yani yaklaşık 200 ülkenin tamamında bahsi geçen ülkelere geçme ve refaha erişme hayali vardır. Tabi bu ülkelerin refahı elde etmek için yaptıkları ve sömürüyle kan emmeleri apayrı bir konu çünkü sizi zerre enterese ettiğini sanmıyorum. Siz şey; 'abi bana para verin de...' Neyse. Siz bir ortadoğu ülkesinde ve hatta 20 yıl öncesine dek 3. Dünya ülkelerinin en başında yer alan türkiyede yaşıyorsunuz. Dolayısıyla yukarıdaki ülke kıyasınız akıl almaz güçlükte özgüven içeriyor. Size bu özgüveni aşılayan bir devlet varsa ona teşekkür etmeniz gerekli diye düşünüyorum. Bir de KizlarSoruyor anasayfasındaki yalan dolan haberlere sadece başlıklarını okuyup inanır, gelir bir de başkasına satmaya çalışırsanız, kimse kale almaz sizi :) ailesinden ayrılıp gurbete gidenler (!) den ziyade, ek istihdamlara rağmen tüketiciye yetişemeyen kargolara, stokları saniyeler içinde tükenen gıda, tekstil ve kozmetik mağazalarına, trafik nedir bilmeyen şehirlerde bile şahsi araçlardan dolayı tıkanan yollara ve aylar öncesinden ön randevuları dahi biten otellere göz gezdirmenizi tavsiye ederim. 0-3 yaş için bir bilgi; ekonomideki herhangi bir gerilemeden fahiş fiyatlar var diye söz edilemez. Ancak tüketim seviyesi düştüyse söz edilir, tüketim sıfırı tükettiyse de kriz kapıda denir. Türkiye tüketim çılgınlığının zirvesini yaşıyor ve maalesef bunu herkes kabul etmek zorunda kaldı.. çünkü iş ve stok yetiştiremeyen bir çok mağaza ve kargo halihazırda muhalif zaten :) tek idrak edemediğim nokta yine ve yeniden... şöyle bir çevrenize göz gezdirmek yerine nasıl size zorla dayatılan sloganlara bu kadar kolay kapılabiliyorsunuz. İnanılmaz.
- +1 yıl
Bu göz boyamaları bana mi anlatıyosun şaka gibi.😅Benim okuduğum bölüm bunlarla alakalı zaten. Senin haberlerde gördüğün kulaktan dolma duyduğun ülkelerle ilgili şeyleri biz derslerde özel olarak işliyoruz.😂
- +1 yıl
Neyse sonuç olarak demek istediğim türkiyenin çivisi çıktı su an sallaniyoruz, yere düşmemiz bu gidişle yakındır.
- +1 yıl
Neyse ülkeyi sen ya da ben kurtaramayız. Böyle şeyleri bırakta kendi hayatına bak odaklan sana son tavsiyem budur.😅
- +1 yıl
Ben asla KizlarSoruyor vitrinini referans alıp kendine ilahi kaynak belleyen birinin gözünü boyayamam haşa 😂 siz ulaşılmaz bir sıklettesiniz 😂 bir de ben sadece dönüp etrafı izleyin lütfen tavsiyesi yaptım. Hiç haber bakmam sadece kendi fikirlerimi kendim oluşturmaya gayret ediyorum. Herhangi bri vitrinden alıntı değil 😛 kitap diye bir nesne var mesela ama onu senin zihnine sokmak bu saatten sonra.. sanmıyorum mümkün olabileceğini 😅 üzülmee öyle de yaşanıyor böyle de.. samanın var ne de olsa daha derdin yok :)
- +1 yıl
Herşey kitaplarda yazmaz madam bazı şeyleri kendin yaşayıp tecrübe etmen gerekir.😅Sen bazı şeyleri kitaplardan okur ezber yaparsın bense kendim bizzat deneyip yaşayıp acısıyla tatlısıyla tecrübe ederim.😁
- +1 yıl
Isın garip olan kısmı da kendini geliştirmenin sadece kitap, dergi okumakla olduğunu sanan senin gibi boş beyinler var.😅Sen orda kendini robota bağlamış ezber yaptığın cümleleri okurken Ben emin ol Bu Hayatı yaşıyordum. O yüzden seni kendini çok bilmiş sanan boş beyninle baş başa bırakıyorum.😌Iyi geceler.
- +1 yıl
Bu arada anladığım kadarıyla çok kitap okuyup bol ezber yapmayı seviyorsun. Benim için birde okumuş cahil nedir, kimlere denir, bu tür insanların en belirgin özelliklerini kitaptan okuyup ezberler mısın.😅
- +1 yıl
Sana dediğim cümlelerin aynılarını birebir bana satıyorsun 😂 belli ki asla anlatmak veya anlaşılmak gibi bir derdin yok. Sana izle, yaşa, seyret ve anlamaya çalış tavsiyesi yaptım en başından beri.. bir de bu siteyi ve facebook, instagramı değil kitapları referans al. Ama saman size nasıl sevdirildiyse aleni taklitten bile çekinmez durumdasınız. Bu saatten sonra anlatmak veya olumlu etkilemek mümkün değil gibi. Uzaktan ciddi anlamda ürpertici bir azınlıksınız. Yine de yapacak bir şey yok maalesef devlet tarafından bu ülkede yaşamanıza izin veriliyor bizim elimizden ne gelir. Boşa oksijen israfı.
- +1 yıl
Sen kitaplarını okuyup ezber yapmaya ve bu hayatı sadece izlemeye devam et. Hayat okudugun kitaplardaki gibi değil.😅Işte senin gibi olanlara okumuş cahil deniyor.
- +1 yıl
Seni anlamak gibi derdim yok çünkü ordan burdan okuduklarını ezberlerini bana sunuyorsun.😅Bense senin ezberlerinin çoğunu zaten kendim bizzat yaşıyorum. Yani boş konuşuyorsun anladın.
- +1 yıl
😂😂😂 şaka mı sana dediklerimi geri bana söylüyorsun 😂 umarım babana da sürekli onun sana söylediklerini geri paslamıyorsundur. Yoksa sana kuruş koklatmamakta çok haklı adam. Sonra da gelir böyle yattığın yerden devletten para beklersin. Çok beklersin ☺️ devlet çocuk esirgeme kurumu değil devlettir. Bunu öğren önce.
- +1 yıl
Canım benim ben 15 yaşımdan beri babamdan para almiyorum aksine evi ben gecindiriyorum. Lütfen bak o kadar kitap okumuşsun bilgiliyim diye geçiriyorsun ama herkesin hayatini kendi hayatın gibi sanıyorsun.😅Yapma bunu okumuş cahil olduğunu bu kadar belli etme. Burda edebiyat yapıyorsun kendince ama işsizliği de ben yaşadım enflasyonu da ben yaşıyorum, riyakatsizligi da ben yaşıyorum, modern köleliği de ben yaşıyorum yani herşeyi yap boş yapma lütfen. Sizin gibiler cidden ezbere yasıyor bu beni üzüyor. Herseyi kitaplardaki gibi sanıyorsunuz bunu yapma kendine üzülüyorum.😕
- +1 yıl
Iki kitap okumuşsun artık kitap okumaktan beyin hücrelerin robota dönmüş. Anliyorim seni de okuyorsun o kadar ezberliyosun sonra gelip burda insanlara ben bilgiliyim, okuyorum ediyorum havalarına giriyosun. Ama cidden boş yapıyorsun. Kendini acınacak hallere sokuyorsun yapma bunu bebeğim kendini bu kadar rencide etme.🥺
- +1 yıl
Devletten bisey beklemiyorum ben artık Benim rizkimi veren Allah. O kadar karantina oldu işsiz kaldık cepte para yok erzak yok. Devletin bana yaptığı Pandemi yardımı sadece 1 yılda 1000 tlydi yani bildiğin ölüme açlığa terketmek gibi bisey bu. Yani o yüzden sen git kitaplarına gömül ezberlerini yap ve hayati izlemeye devam et babandan aldigin harclikla. Bunlar seni aşan konular derine inersek işin icin den çıkamayız.😂
- +1 yıl
Riyakatsizliği demek 😂 ya sen en önce türkçe öğren ve lütfen özgün ol biraz. Konuştuğun kişileri taklite başlarsan herkes dışlar seni.. Senin veya babanın bireysel başarısızlığından veya 15 yaşında ev geçindirmenden kimse mesul değil. O bayıldığın avrupada bireyler kendilerine odaklı. Çocuklarına iyi bir yuva kurmayı amaçlıyorlar. Devletten beklentileri sıfır. Yatayım ama doyayım' senin gibi ortadoğulu kafalarda var bir tek. Anca ağlayın. Yok öyle bir dünya.
- +1 yıl
Sen aşırı boş bi insansın farkında değilsin bunun ama senin gibi çok bilmiş insanlar genelde sevilmeyen insanlar. Yani insanlar beni sever sayar bu seni ilgilendirmez tabi ama senin gibi okumuş cahilleri, kendini bisey sanan tipleri kimse sevmez. Üzücü ama böyle.
- +1 yıl
Gel hayatımı yasa görelim bakalım kim nasıl yatıyor dicem ama iki gün dayanamaz intihar filan eder sizin gibi asortik tipler.😂
- +1 yıl
Özgün ol derken sana soyledigim şeyleri senin gibi kitaptan kopyalayıp sana atmıyorum canım.😂Bunlar tamamen gerçek hayattan sözler cümleler. Senin kitaplarından değil yani.
- +1 yıl
Hahahha bak yinee 😂😂 seni dışlarlar diyorum bana seni kimse sevmez diyorsun :)) cidden çok komik garip bir tipsin. Madem o kadar acınacak bir haldesin bir de üstüne ben gelmeyeyim madem, üzülüyorum 😌.. 1 yılda bin lirayla geçinmeyi başarmış ve vasatın bin kat altındaki hayatının tek sorumlusu olarak ülkesini gören değişik kişi :)
- +1 yıl
Hangi dünyada yaşıyosun sen. Aaa dur sanırım sen hiç çile çekmedin anne babadan geçiriyorsun. Bu tür insanlara böyle şeyler hep basit gelir zaten. Hayati boş yasadigin çok belli. Hayattan bi habersin ama noldum değil ne olacağım demeli insan. Attan eşşeğe bi gün düşersen ozaman görürüm ben senin bu kaliteli insan rollerini 😂😂
+1 yılSenin soruna bende bu sorumla karşılık vereyim sana hak veriyorum 😊
İlk fırsatta bu ülkeden gitmek istediğini söyleyen birisinin ülkemizdeki Suriyeliden Afganlıdan Somaliliden farkı var mı sizce?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılÇoğu yerinde haklı bu şekilde kotuleyenlerin çoğu sadece çamur atma pesinde bizde şunu yapsak bu ülkeye katkımız olur diyenler değil ama bi yandan hakikatten de yaşayamayan insanlar var
14 Yorumla- +1 yıl
Benide üzüyor gerçekten sadece tek derdi bu olanlar var çamur atmak ekonomi vs dışında şu an mevzu olan aşı konusu önce herkes yıl olmuş 2021 bi aşı bulamadınız diye devlete saldırdı şimdi aşı acil kodla onaylandı bu seferde biz sizin deneginiz olmayız 🤣
- +1 yıl
Inan bana bu millete laf anlatamazsın neyin niye olduğunu anlatamazsın çünkü hazır yemeye alişan bi ülkeyiz biz malesef ki o yüzden en ufak bi kıtlığı iliklerimize kadar yaşıyoruz hani diyor ya ece üner deprem olur kiraları yükseltiriz bunun gibi sürekli hinlik dusunen milletiz anlamayiz
Dogru söylemiş bakın Türkiyeye mevcut devlet gitse başka biri gelse yine Türkiye de yaşayanlar asla kural tanımıycak. Ama Avrupada medeniyet var. Kural bilen insanlar var. Türkiyede herkes ağa herkes paşa. Dayısı olan gerinerek geziyor. 30 yılda geçse bir Avrupa gibi olması imkansız.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söz. 80lerde Sağ sol olaylarıyla almanya nitelikli türkleri aldı amerika deniz geçmiş gibi kuklalarıyla ülkeyi karıştırdı yunanistan birçok sahipsiz adaya kondu neler neler hepsini kendimiz yaptık türk kürt olayları alibabacanın sıcak parayı inşaata basması neler neler.
00 Yorumla
+1 yılBoş konuşmuş. Ülke yaşanmaz halde diyor gençler , bu hâle getiren gençler mi? İşsizliğin ekonominin kurun sebebi gençler mi? Yönetenler daha doğrusu yönetmeyi beceremeyenler gençler mi? . Neyse ki gözümüz görüyor ülkeyi yönetemeyip yetkili olan adamlar ülkenin güzel güllistanlık sorunsuz olduğunu savunuyor. Yani kötü duruma sokanlar şikayet etmiyor herşeyden memnunlar.
45 Yorumla- +1 yıl
Ya bi cevap verir misin? Gençlerde yetki falan yok. Üretim desen üretim desteğini geç işkurda bile alım yok. Hani üretimi geç , normal bir iş bile yok? Ülkenin gidişatında gençlerin ne suçu var? Bı aydınlatın lütfen hak vereceğim. Allah rızası için anlatın belki biz göremiyoruz , görelim sayenizde.
- +1 yıl
Daha cevap veremiyorsunuz sonra gelip burda ağız kirliliği yapıyorsunuz. Utanın kendinizden. Yeter artık körü körüne savunmayın birşeyleri. Gerçi siz sonradan döneceksiniz biz savunmadık diyeceksiniz. Keşke layık olduğunuz hayatı yaşasanız da o zaman görsek sizi.
- +1 yıl
Sizi bu kadar şımartan kişiye bir teşekkür borcunuz var diye düşünüyorum. Bu neyin kafası nasıl bir düşünce yapısı. Ağzınız akarak baktığınız o avrupa ülkelerinde gençler arı gibi çalışıyor toplum kendi kendini eğitiyor ve yüceliyor. Her şeyi devletten bekleyen toplumların tek kaderi kendi elleriyle boyunlarına geçirdikleri tasmalar olmuş daima. İktidarın tek yanlışlığı şehri ihya ederken nesli unutmak oldu. Ama bu cahil ve sünepe nesil nasıl ihya edilirdi... sanıyorum imkansız. Avrupada insanlar seçimlere katılmıyor zorlasan oran %50. İnsanların tek gayesi başarılı bir 'birey' olmak. Zengin bir baba olmak ve oğlun da gayesi zengin bir oğul olmak. Bu para aktarımı -tek derdiniz bu olduğu için bu örneği verdim- nesilden nesile devam ediyor.. senin ne suçu var dediğin gençler 31den kalkıp instagramdaki fenomenden devlete nasıl hakaret edeceğini ezberliyor sonra da yattığı yerden saman bekliyor. Korkunç bir azınlıksınız ve ben gün geçtikçe daha fazla iğreniyorum.
- +1 yıl
Birlikte empati yapalım mı? Yattığı yerden saman bekleyen insanlardan bende nefret ederim , banada kötü bir azınlık gibi gelir. Fakat anlamaya niyetin yok , Anlamak istersen empati yapmaya olur de kabul et anlatayım. Sonra sende bana anlat belki birbirimizi anlarız daha iyi iletişim kurmuş oluruz. Eğer cevabın evet ise ilk soruma cevap vererek başla , nasıl bir hayatın var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce yaşanmaz kılanları iyi tanımak, tespit etmek lazım. herhangi bir ülkede yaşayan bir insan için ilk öncelik sağlıklı ve hayatta kalmayı başarmak: Sağlık, e bunun için de para lazım: Ekonomi, parayı da kimse kimseye durduk yere vermiyor: Eğitim + İstihdam bunlar iyi düzeyde ise -birileri iyi düzeye getirmeyi, devamlılığı sağlayabilirse- yaşanır kılınmıştır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de atladığımız önemli şeyler: Emniyet (can ve mal güvenliği) + Adalet
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. muhteşem bir söz. son yıllarda böylelerin sayısı arttı. keşke gitseler de gelemeseler bidaha
10 YorumlaValla cok doğru yesili korumuyoruz kadini cocugu hayvanlari koruyamiyoruz sular pislik icinde fabrikalar bacasiz filtresiz ve pis sular icme suyuna karisiyor felqketler kapida yani
00 Yorumla
+1 yılUlkeyi yasanmaz kilanlara terk edip kacmamak gerektigini dusunuyorum. Kendini kurtarmak yetmez burasi bizim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşanmaz kılmadigim icin o. Sözü gödune sokabilir söyleyen
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO beni kast ettiği için ve benim de zararım olmadığı için onun beni aşağılamasi. Doğru degil ve imkanım olsa 1 dk durmam zaten emin ol. Ukala
Cevap sahibi+1 yılAbla yorma be. Sana onlarca neden sıralarım kaldıramaz engellersin beni hayata küsersin. Hadi abla yorma
Cevap sahibi+1 yılYorumu silme imkanim var mi uğraşamam sizinle. Size Barbaros ŞANSAL'ın sözünü ikram Ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAz önce bana hakaret ediyorsun demistin şimdi sen hakaret ediyorsun gördün mu yaşanmaz kılmamayi abla diyorum çünkü gerizekali su uygulama üzerinden yanlis durumlar yasanmamasi için. Ayrıca benim bu ülkeye ettiğim hizmeti senin sulalen etmemiştir. Akademik olarak da başarısı olan biriyim. Şimdi kudurabilirsin. Herkesi kendin gibi sanma. Yerin dibine sokar elin adamı seni
Cevap sahibi+1 yıl@sewen kardes torbacin kim. Merak ettim. Bu kafa nasil oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@sewen kardes umarım şifa bulursun. İnşallah kemiğin bitmez de açlıktan ölmezsin en azindan ben doğruları anırarak ölürüm ama sen kemiğin bittiğinde öleceksin. Vatana hainlik eden kim? 🤣 Yazık çok yazık. Seninle oturup saatlerce bilimsel veriler eşliğinde konuşurum ama sen yine anlamazsın bak yeni dizi çıkmış trt de onu izle eline tepsi oklava al. İşte mükemmel bir aday
- +1 yıl
sen karsındakiyle alay ettiğini sanıyosun ve bu sekilde laf soktuğunu, üstün geldiğini. boş insan işi. bilimsel veri sunacakmış. benim yasım 38, ben cocukluğumda gördüm yokluğu, açlığı. bu ülke tarihinde bu kadar şaha kalkmadı. vatanını seven en kötü durumda bile kaçmaz. suriyelilere laf edenler savas bile yokken kaçma peşinde. ama napsın elin avrupası sizin gibi işe yaramazları. anca yine bu ülkede adam yerine konuyorsunuz malesef. asalaksınız
- +1 yıl
@eeleeanor arkadaş zaten burda kendi ağzının payını kendi vermiş. Diyor ki En aptallar kendine en çok guvenenlerdir falan demiş. Insanin kendini bilmesi ne kadar güzel bisey. Onca yaptığı boş edebiyatın yanında tek hakli olduğu kısım kendini bilmesiydi bence.😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz aç da kaldık. İşsiz de kaldık sokakta da yattık.
Elhamdülillah yediğimiz çanağa dönüp de sıçmadık.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dervisan Napalım şıçalım mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee yani şöyle demek istiyor yönetenler yaşanmaz kılıyor. Derhal istifa😡😡😡
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doğru bir düşünceyi yanlış bir cümleyle dile getirmiş.
00 Yorumla
+1 yılHaklı doğru soze ne denir ki.
10 Yorumla
+1 yılBenim cevabım, hiçbir şey hakkında yorum yapmıyorum, sadece yaşayamıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılHükümete direkt olarak laf mı sokmuş Cemil M. :D
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bizler değil baştakiler yaşanmaz kılıyor
00 Yorumla
+1 yılCemil abi sen birde bu sözü bu yılda de dlfldl
00 YorumlaBu söz genele yayılırsa doğru değil.
00 YorumlaHayır senin koyunluğunun bedelini ödüyoruz sadece
00 Yorumla
+1 yılGaliba haklı
10 Yorumla
+1 yılSen gel asgari ücretle ev gecindirsin cemal ibnesi
00 YorumlaAman ne düşüncem o da onun düşüncesi napim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026