Ailem bu kişiyi istemiyor ama ben istiyorum. Sizce ailemi nasil ikna edebilirim?

Ben üniversite öğrencisiyim. Sevgilim lise mezunu ve sırf ailemin kültür adında istemede isteyeceklerine yetebilmek ve beni mahcup etmemek adına 2-3 işte çalışıp günde en fazla 2 saat uyuyor. Bana verdiği değer belli ve hayallerimdeki gibi evlilik teklifi yaptı. Hayallerimi gerçekleştiriyor. Sadece maddiyati normal standartların altında. Onun da sebebi şu ki babası annesi vefat etmiş. Hayatta kardeşlerinden başka kimsesi yok. Yillarca onlara bakmis onları okutmuş. Hala okutuyor. Ailem de bunu sorun ediyor. Kardeslerine para vermesin diyorlar. Tamam ama ne yapsınlar birbirlerinden başka kimseleri yok. Aileme söylemeden ben de çalışıp birlikte birikim yapsak mı bilemiyorum. Ailem gercekten aç gözlü insanlar. Evi yok arabası yok böyle birine kiz vermeyiz.2-3 işte çalışıyor seninle nasıl ilgilenecek gibi her seyi sorun edip surekli kusur arıyorlar. Bilemiyorum. Sizce ben nasıl sevgilimin toparlanmasini sağlayabilir, ona nasıl destek olabilir ve ailemi ikna edebilirim?
Ailem bu kişiyi istemiyor ama ben istiyorum. Sizce ailemi nasil ikna edebilirim?