Baş örtüsün çok saçma buluyorum. :/ arkadaşım diğer erkeklerden korunmak için olduğunu söylüyor. Saçma gelmiyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yıl24:30-31 İnanan erkek ve kadınlar karşı cinsi tahrik etmeyici bir biçimde giyinmeye özen göstermeliler. İnanan bir kadın, elbisesini bacaklarından aşağı indirmeli (33:59) ve göğsünü örtmeli. Tanrı, bu konuda özellikle esnek bir ifade kullanarak, katı bir ölçü koymayarak, kültüre, zamana ve iklime göre değişebilen; ancak temel prensip olarak, cinsel tacize yol açmamayı hedefleyen bir öğüt vermektedir. Bu öğüdü dinlemeyen kadınların ne zorla örtülmesi, ne devletçe cezalandırılması öğütlenmiştir ne de örtünmedikleri için onların cehennemi dolduracağı bildirilmiştir. Affedilmeyecek en büyük suç olan şirk çamuru içinde kaşlarına kadar gömülmüş tamamı erkek dinadamlarının kadınların giyimi konusunda kılı kırk yarmaları ve ortaçağ rahibelerinin giysilerini kutsamaları, onların cinsel ve psikolojik problemleriyle ilişkili olabilir mi? Kadınların örtünmesini öğütleyen ayetler kadınları azgın erkeklerin tacizinden korumayı amaçlar. Eteklerini ne kadar uzatacaklarına, göğüslerini kapatıp kapatmayacaklarına kadınların kendisi karar verecektir; erkekler değil. İnanan bir kadına, kendisinin ve toplumun huzuru için öğüt vermek ayrı, o kadını zorla çuvala sokmaya çalışmak ayrı. Hele sözkonusu öğüdü inanmayan kadınlara da dayatmak haddi aşmaktır. Kuşkusuz, inançlarından dolayı başlarını örten veya çarşaf giyen kadınların örtülerini zorla açmaya çalışan laik yobazların da şeriatçı yobazlardan pek farkı yok. Örtü konusuna kafayı takıp akıllarını örtmüş olanlar maalesef ayetiyle de ayılmıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
kaydedin bu oğlanı bu varya adam adam !!!
- +1 yıl
Eyvallah kardes.
En İyi Cevaplar
Örtünmek Allahın emirlerinden biridir. Sen başörtüsü takmayabilirsin. Buna saygı duyarım. Ama laf atarsan işte ona karışırım. Erkeklerden korunmanın neresi saçma ayrıca? Sadece evlendiğin adama göstermek kadar harika bir şey de sanmıyorum. Sokakta orda burada giderken herkes sana baksa, hoşuna gider mi? Gider diyebilirsin. Ama şunu da bil o bakanlar diğer tarafta cezasını çekecek, ve sen de onların hepsi için tek tek cezasını çekeceksin. Şu sözü de unutma ; Cennet kolay değil cehennem de lüzumsuz değil.
32 Yorumla- 6 ay
Sen bir kadının saçına bakıp tahrik oluyorsan insanlığa ve topluma hiç karışma aq canım ülkede damacanaya bile hallenen sapıklar var ya yobazı
+1 yılSaçma lık değil İbadet'tir canım bu. Kapalı bir insan değilim ama bu saçma bulacağım anlamına gelemez. Üstüne üstlük saygım sonsuz. Senin açık olmanı saçma bulan bir insan var mı? Hayır yok. Bilakis birçoğunun da hoşuna gittiğinin garantisini veririm.. Bu arada. Eğer ki bunu düşünmeden önce Müslüman'ım diyen bir insan isen artık değilsin. Söylemeyi geçtim , akıldan geçirmek bile bu düşünceyi imanının zayıflamasına neden olur. Allah'ın emrettiği ibadeti sen sorgulayamazsın. Saçlarının bir telini bile helali olmadığın erkeğin görmesi zina ya giriyor. Ki senin dediğine bak.. Bir kadının başka bir kadının göğüs üstü ve diz kapaklarının altına kadar olan mesafeyi görmesi bile Haram'dır. Kapanmamız buyrulmuştur. Ayrıca, tesettürlü insanlardan rahatsız oluyorsan.. VERİLEN RAHATSIZLIKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM..
30 Yorumla
+1 yılarkadasın sacmalamıs sen daha da sacmalıosun örtünmek erkeklerden korunmak için falan değil eğer öyle olsa bekaret kemeri takarlardı. bas örtüsü dinimizin bir emridir her ne kadar bazı insanlar bunu moda akımı haline cevirsede. bence arkadasında sen de bu konuyu bir arastırın. onun dısında kapalı mısın die sorarsan değilim. ama bir gün Allah korkusuyla değilde Allah aşkıyla kapanan biri olmak isterim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
58Cevap
Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Banada senin sorun saçma geliyor!
Altdakini oku bir belki sana saçma gelmez artık!
galeri2.uludagsozluk.com/.../...31-ayet_444091.jpg55 Yorumla- +1 yıl
soran kişi müslüman değil anlamaz zaten.
- +1 yıl
Nur suresi 31. Ayet basortusune her yerde dayanak gosterilen ayet. Ancak parantez icinde yazilan (kadar) ifadesi ayette yok.. Kadar ifadesini sonradan diyanet calisanlari eklediler. Kurandaki pek cok ayette boyle parantez ici kendi yorumlariyla Allaha şirk kosmaktadirlar. Allahin âyetleri degistirilmektedir. Oradaki ( kadar ) ifadesini cikar bakalim geriye kaliyor? Yakalarinin uzerine ortsunler ifadesi kaliyor. Yani nedir? ziynetlerini erkekleri tahrik edecek kisimlarini goguslerini (yakalarinin uzerine ortsunler demek goguslerini kapasinlar demektir) gostermesinler dmek istiyor ayet... Ama bugun maalesef basortusu bir din pazarlama araci siyasi RANT araci hatta ticari kazanc kapisi haline gelmis. Onun icin Allahin ayetlerini degistiriyor ve kâfir oluyorlar...
- +1 yıl
@DetSomEngangVar belağat nedir bilir misin? mesela 'sevişmek' türkçedeki kelime anlamı ile bizim anladığımız anlam aynı mı? sen kuranı kerimi düz yazıdan ibaret mi sanıyorsun? ne kadar hadis kitabı okudun? bunları diyanet değil arap diline edebiyatına hakim raviler muhaddisler muctehit fukaha ulema derlemiş araştırmış hadis kaynaklarıyla kıyas yapmış kısas yapmış ortak bir anlam çıkarmışlar..
arapçadaki bir vav harfinin bir fe harfinin kaç çeşit manaya geldiğini hangi kelimenin arkasına geldiğinde ne manaya geldiğini biliyon mu? sarf nahiv hiç okudun mu?
hayatını bu ilimlere adamış tek derdi islamı yaşatmak olan bu zatların yaptığı yanlış da eline doğru düzgün hadis kitabı almamaış birinin söyledikleri mi sahih?
bikere müslümanım diyen bir kişiye kafir demenin insanı dinden çıkaracağından haberin yok.. derin sularda yüzeceksen bu siklet çekmez boşver.. - +1 yıl
Hepsinden haberim var. klasik cemaatci yobaz yorumu. Biz kimiz ki kurani kerimi anlayabilelim degil mi? Oysa Allahuteala Onu bir mucize olarak herkesin anlayabilecegi sekilde indirdi. Ama Emeviler halifeligi saltanat haline getirdikten sonra islamin icine birsuru uydurma hadisler (binlerce) sokuldu. Devletler halki istedikleri gibi gudebilmek icin islami kullandilar. Kurani yorumladilar kafalarina gore. Allah cc. nicin kurani butun insanlara gonderdigini soylemektedir? Sahte hocalar şeyhler aynen hiristiyanliktaki ruhban sinifi gibi halki yolmak icin ve de siyasi iktidarlara kul kole yapmak icin Kurani kafalarina gore islerine geldigi gibi yorumladilar. Mesela kuranda sadece kadir gecesinden bahsedilirken baskaca geceker uydurdular. Hutbelerde halki kendi iktidarlarina itaat ettirmek icin de islami kullandilar. Kendi buyruklarina karsi gelmeyi hak aramayi islama karsi gelmekmis gibi gosyerdiler. Yani islami iktidarlarina kalkan yaptilar... Islamda saltanat yokken saltanat uydurdular.
kadın doğası gereği etkileyici bir varlıktır. dikkat edersen reklam dunyasında genelde kadınlar kullanılır ilgi çeksin ürün satışı artsın diye. ve nerdeyse her dinde bir kadına kötü gözlen bakmak günahtır. ve açık saçık giyinen kedınlara öküz misali bakar erkekler. bu yüzdendirkide öncelik olarak hak din islamda örtünün diyor erkeklere cinsel bir obje olarak görünmemek için!
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim guzek açıklama
+1 yılAynen, bence de saçma, tüm bu rezil hal ve hareketler dini dayatmaların sonucudur. Bir erkek olarak bazen çok zoruma gidiyor. Bu kız neyini saklıyor benden diye. Kız dediğin saçları görünür, bakımlı olur, temiz olur, tiril tiril olur. Ayy bir de geceleri kara çarşaflı kadınlar görünce bana öcü gibi geliyor, kara çarşaftan nefret ediyorum...
410 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Niye kcini goremedigi icin mi zoruna gidiyor? Sizlerin bir zamanlar cok soykesigi bisey var organima dokunma diye.. basortusu seni niye rahatsiz ediyor... mini giyene kim katisiyor tbai onlara zevkle bakarsiniz..
- +1 yıl
Bu Dünyada Böyle Konuşuyorsun Ya, 70-80 Senelik Ömrü Çok Görüp Milletin Dinine İmanına Giyimine Kuşamına Kötü Gözle Bakıyorsunuz. "O inkârcı kâfirlere de ki, siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız. Orası ne fena bir döşektir." Allah ın Ayetini İnkar Edip İnsanları Küçümsemenin Nefret Etmenin De Elbette Bir Cezası Vardır. Neyse Fazla Söze Gerek Yok İnşallah Allah Sizi Hidayet Eder.
- +1 yıl
Ozgurluk diyen siz degilmisiniz neyi size dokuyor..
- +1 yıl
@CemKaradag Başını örtüp kçını açanlarıda gördük. Ben minileri görünce tahrik olmuyorum. Kapalılar daha çok tahrik ediyor, kimisinin başı açık daracık pantolon giymiş, erkek olarak herkes kçına bakıyor...
- +1 yıl
Ben deistim, islama inanmıyorum...
- +1 yıl
Biz basibi ortup kocini acanlrdam bahsetmiyoruz islama gore ortunmekten Kur’an’ın 33. Sırasındaki Ahzâb Suresi 59. ayetidir. Bu ayette de farklı açıklamalar yukarıdaki uygulamadaki gibi gösterilmiştir.
‘’ Ey Peygamber ! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle
** Dış giysilerini üzerlerine alsınlar. / Cilbablarıyla ( çarşaflarıyla ) üzerlerini sıkı örtsünler. / Sokağa tenlerini göstermeyen, vücut hatlarını belli etmeyen elbiselerini giyerek çıksınlar - +1 yıl
Ben de acilardan rahatsiz oluyorum o senn dedignden de rahatsiz oluyorum sacma bsyle savunma kendini kapala o. lar da var ama konumzla ilgisi yok.
- +1 yıl
Deistsen ben senn gorusunden rahatsizlik duyuyomuyum banana senn inancin yaptiklarindan?
Sen de muslumanlarin giyimine saygi duymak zorundasin duymuyosan da icinde kalsin ayiplayamazsin burda. - +1 yıl
Ailemim işi gereği 19 sene Batman da yaşadım, ordaki dinci yobazlar benim kapri, şort giymeme karışıyorlardı, tuhaf tuhaf bakıyorlardı. Hatta dersaneye gittiğimde görevli bana:Burası plaj değil, dedi. Ama kendi ibadetlerini yapan, kendi inancını yaşayıp başkalarına dayatmayan müslümanlara saygı duyarım. Ama malum benim çocukluğum radikal dinci recep tayyip le geçti. Bir de bu suriyedeki, filistindeki, mısırdaki, ıraktaki, afganistandaki olaylar islama olan inancımı bitirdi. Bir zamanlar ben de isterdim güç müslümanlarda olsun, abd de israilde değil. Ama malesef dünya işleri böyle yürümüyor...
+1 yılGotlerini acanlarida ben sacma buluyorum o zaman insanlari yargilamamalisiniz ben kapali degilim ama asil onlar musluman kelimesini sonuna kadar hakediyolar sen ve senin gibi bos kafalarida ben sacma gereksiz buluyorum. erkekleri pesinden kosturmak icin gotlerini acan gereksiz orospulardan Allaha Sukur hic bir zaman olmadim
23 Yorumla- +1 yıl
Bir tesetturlu olarak yazinda kullanmak olduğun kelimeleri kiniyorum. Daha edepli olabileceğini sanıyorum.
- +1 yıl
Haksizliga gelemem normalde kotu kelimeler kullanmam fakat o tarz insanlara tahammulum kalmadi artik
insanların inançları ve o inançlarının gereklerine saygı duymak zorundasınız, dışarıda bir ateistin yaşamı nasıl saçma gelmiyorsa bir bayanın tesettürü kimseye saçma gelmemeli, inanç özgürlüğü size o inancı eleştirme hakkını vermez. İnanmıyorsanız sizin görüşünüz dür ama 2 - 3 milyar insanın mevcut bulunduğu bir dinin kuralını saçma diye kestirip atamazsınız.
40 YorumlaBu ne edepsizlik terbiyesizliktir anlamiyorum ki.
sen götunu acip goguslerini acip o* gibi ortalikta dolasirken ayip olmuyor dinini yasamak isteyen Allahin emrini yerine getiren bir basini ortunce sacma oluyor. O ortu onu cehennem atesinden koruyor guzelim. Vucudunu orttugu hic bir yeri yanmayacak diger dunyada. Ama senin götun ve millete goz kirpan memelerin icin ayni seyi diyemeyecegim.
Allah islah etsin yavrum seni.,00 YorumlaBir insanın inandığı şeye saçma diyemezsin senin her ne kadar açık gezme hakkın varsa onunda kapalı gezme hakkı vardır bu kadar kimseyi aşağılayamazsın kimsenin inancına saçma diyemezsin kimse sana kapan demiyor bende açığım ama gidipte saçma demiyorum yaptığın büyük saygısızlık modern olcam diye insanların inançlarıyla alay etmeyin lütfen ya herkes işine baksın
00 Yorumlasenin mantığa göre herşey saçma o zaman namaz kılmak saçma oruç tutmak saçma haca gitmek saçma zekat vermek saçma böyle şeymi olur. namaz kılmak neyse baş kapatmakta odur illa bir faydası olacak diye takmak lazım değil Allah öyle buyurduğu için takmak lazım. Ki illa bir faydası vardır ama onu biz bilemeyebiliriz herşeyin kerametini bilecez diyede bir kaide yok.
00 YorumlaBir insan inancı gereği atıyorum şalgam suyunada tapabilir... insanların inançlarını sorgulamak saçma demek kimsenin haddine değil...
Ama şuda var... modaya göre kapandığını zanneden başı örtülü her yeri açık giyinen zillilerin de felsefeleri saçma...20 Yorumla
+1 yılArkdssin güzel aciklayamamis.. İnancima gore hem bir erkegi günaha sokmamak hem de kendim göz zinasindan korunmak için kapaliyim.. İnsanlar erkeklerin öyle olmadgini bakmadgini bakanin her turlu bakacagini söyler bu doğrudur fakat müslüman tedbirli olmalidir.. bunun üzerine çok konuşulur burasi bunun yeri değil.. İnsanların inanclariyla dalga geçilecek biyerdr degil
10 YorumlaBritney Spiers kara çarşaflı olsaydı erkekler bu kadar beğenmezdi emin ol. Ayrıca tesettüre saçma diyenin imanı gider. Allah'ı saçma mı buluyorsun haşa?
42 Yorumla- +1 yıl
Allaha inaniyorum kitabinada
Gelmiyor, belli bir eşiği aşmak gerekiyor mantığını mentalitesini anlamak için, senin Deoksiribonükleik asitindeki atomlar bile hareket edip Allah'ı zikrediyor yıl 2014 oldu herşey ortada artık Bilim açık açık diyor La ilahe illallah Muhammedin Resulullah
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı. Salak mısın? yoksa salak taklidimi yapıyorsun? Annen baban hiç mi birşeyler ögretmedi? Allah'ın emirlerinden biri neresi saçma?
50 Yorumla
+1 yılniye saçma geliyor? bazı kızlar başörtüsü takmasına rağmen her türlü pislikliği yapıyor onlara karşıyım ama bizim dinimiz Müslümanlık başörtüsü takmak farz istediğin düşünceye sahip olabilirsin eleştirebilirsin ama saçma diyemessin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılkuran da başını ört diye bişey bulamazsın
üzerinize örttükleriniz göğüslerinizi de kapatsın der
araplaşmanın belirtisidir başı örtmek
hatta araplardan da eskidir baş örtme mevzuu45 Yorumla- +1 yıl
Nur suresini iyi oku anlada öyle gel bir zahmet :/
- +1 yıl
ben okudum sen oku biraz
baş örtme islamiyetle gelmedi dünyaya
çöl iklimi olan her yerde baş örtüsü vardır hatta erkek dişi örter
bence sen biraz daha oku
@zümrüdüankakuşu - +1 yıl
ben samsunluyum
herhangi bir akrabalık bağım yok
@KarKurdu - +1 yıl
@ziyaretci84
bu zihniyet zaten hala recm edelim
katli vacip fetvası çıkaralım zihniyeti
insanlıktan nasibinizi almamışsınız
inançtan dinden mi alacaksınız
sen ne dersen de farketmez
sen ve sizin gibilerin olayı bu zaten
+1 yılbiz cehennem ateşinden koruyoz kendimizi.. erkekler de neymişş...
45 Yorumla- +1 yıl
Cehennemde carsaf mi koruyacak bizi? :D
- +1 yıl
canm aç bir islami site... ya da aç nur suresinin mealini oku anlarsın.. neyin nasıl korudugunu..
- +1 yıl
evet cevap budur
- +1 yıl
Bende muslumandim imana gel kuran oku namaz kil ortun diyerek beni soguttunuz dinden.
- +1 yıl
başkasının demesiyle dinden soğuosan o senin sorunun.. kimse için değil Allah için yapp o zaman soğmazsın.. daha da artar.. ama sen blirsin yaa snuçta banane.. herkesin ateşi kendinee..
Bence saçma ama insanların görüşüne saygı duyarım. Sonuçta ben senin saçına baksam ne olur bakmasam ne olur.. Bence biraz edebli giyinsen yeter.. Öyle komple kapanmana gerek yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBiz Allah için yapiyoruz öyle emrettiği için. Sana saçma gelebilir ama bize Allah denildi mi Allah istedi denildi mi akan sular durur.
30 Yorumla
+1 yılağırbaşlı ise o arkadaşın tabii hanım hanım görüneceğinden çevresinde bir saygı oluşur ve kimse kolay kolay takılmaz. Sadece başörtüsü yetmiyor ama hem bu amaçta araç etkisi vardır hem de bir kendi başına bir amaçtır.
00 Yorumla
+1 yılinancım için değil bazen sevdiğim için kıl düşmesin diye falan tülbent takarım. kışları yöresel değişik bir örtümüz var kahverengi çarşaf gibi onu geçiririm üşümemek için herkesin kendi tercihi :) ben saçma bulmuyorum
00 Yorumladiğer erkeklerden korunmak için !!! olaya bak biz yamyamız ya baş örtüsüyle korunacak yamyamlardan ne iğrenç insan bunlar yaaaa .
30 YorumlaErkeklerden korunmamak için açılıp saçılmak mı mantıklı? :D
Sen doğduğunda çıplaktın bakıyorum da üstünde kıyafet var :D ee Saçma bulan sensin Hadi soyun seni bekliyorlar :P00 YorumlaDinin gerekliliği bu ne korunmayla ne açılmasıyla alakası yok. Saçma bulunacak bişey yok böyle hususlarda saygı göstermek gerekir
20 YorumlaBen De Seni Çok Saçma Buluyorum, Senin Gibi İ*neleri Niye Dünyaya Getiriyor İnsanlar?
12 Yorumla- +1 yıl
Yasamak icin
- +1 yıl
Ya He Yaşamak İçin Sana İhtiyaçları Var, Git Aynaya Bak Tipinde Meymenet Yok, Kalbin Kararmış Bir Kere Yüzüne Yansımış. İnsanların Dini İnançlarını Saçma Bulamazsın, Müslüman Değilsen Bile. Yavşak Yavşak Konuşup Duruyorsunuz Sonra Türkçede Niye Yeni Küfürler Bulunuyor, Senin Gibi Kevaşeler Yüzünden.
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Arkadaşın zır cahilmiş inançlarının gereği örtünüyorlar bana saçma gelen şey bütün olarak sensin mesela
20 Yorumla
+1 yılbaşörtüsünü saçma buluyorsan müslümanlığıda saçma bulman gerekiyor, e böyle olunca kafir oluyorsun o yüzden daha fazla bişey demicem
10 YorumlaSacma buluyosan saygi duymasini bil biz nasil mini etekli kizlardan rahatsiz olup saygi duyuyorsakk..
00 Yorumlasaç telinin gözükmesi bile zinadır göz ki zina artık çocuk oyuncağı
20 Yorumlaİslam dinine göre çekici yapan bir unsurlardan biriside saçdır saçın kapatılması emredilmiştir ve vucud hatları lakin bazıları basını kapatıp dar pantolon giyer bu bireysel bir hatadır saygı duyulması gerekir :)
00 Yorumla
+1 yılSaçma zaten , saça azan varsa bir doktora gorunsun.
61 Yorumla
+1 yılKorunmak icin degil ortunmek icin cunku inandiklari kitapta "Ortunun" diye bir emir var.
12 YorumlaNeden prtunsunler? :P
- +1 yıl
Çünkü inançlarına kadınların saçlarından tahrik olan erkekler mevcut.
Bende seni cok sacma buluyorum. arkadasin dogru soyluyo
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Basortusu kullananlarda seni cok sacma buluyorlar nasil olacak?
10 YorumlaInanca saygı duy. Sen bunu yanımda söylesen bayan dinlemem döverdim valla
40 Yorumlaİnsanların dini inançları, saygı duymalısın, duymalıyız. Biz diyor muyuz şort giyenleri çok saçma buluyorum diye..
Not: Kapalı değilim ama edebim var Allah'a şükür.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin inancı gereği yapmasi gereken şeyler var. Müslüman olmaya bilirsin. Ama bu durumu saçma olarak nitelendirmen başlı başına hakaret ve saygısızlık içeriyor.
10 YorumlaBir saç teli için cehennemde 70 yıl yanacaksiniz desem?
43 Yorumla- +1 yıl
Yuh
- +1 yıl
Cok mu geldi soran dunya yiliyla degil ama ordaki 1 yil burdaki 70 yila bedel
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılEger bir kadin adabiyla kapanmissa ben ve herkes ona saygi duymak zorunda. Bir cokta kapali arkadasim var. Kapalilik kafayi kapatip alta daracik pantolon giymek degildir
01 Yorumla- +1 yıl
Eylem Gerekeni Söylemiş...
Aşın bunları aşın.. Bir kuşağın yediği naneleri tekrar yemeye kalkmayın. Oku araştır biraz!
10 Yorumlabence de saçma ama herkesin inancı kendine, bişey diyemeyiz
20 YorumlaOrtunuz ve ortumuz kimseyi ilgilendirmez allahla bizim aramizda sende erkeklere kendini gostermek icin aciyosun cok sacma degilmi!!!
01 YorumlaKuranda yazıyor. Gayet mantıklı. senin gibi tiplerden nefret ediyorum.
10 YorumlaArkadaşının her dediğine inanıyorsan ona sor bize niye soruyorsun?
10 YorumlaBana da saçma geliyor. Ama eleştiri yapma bence. Ben yapmıyorum herkesin kendi kararı.
00 Yorumla
+1 yılBana da cok sacma geliyor kendine eziyet ediyo gibi geliyor. bir
20 YorumlaKimse kimseye karışabilme yetkisine sahip değildir. Saygı duymalısınız.
20 Yorumla
+1 yılÖnceki dinini bilmem ama bunu söyledikten sonra artık müslüman olmadığını bil. Amacım erkeklerden korunmak değil, Allah'ın dediğini yapmaktır.
00 Yorumlasaçma bulacak başka bişey bulamadınmı kız saldıracaklar şimdi sana askjls :D
11 Yorumla- +1 yıl
Xaxaxa :D
+1 yılYazik ya valla uzuldum simdi ben sana hatta acidim icim ciz etti yazik !
20 Yorumlainanç denen birşey var dini inanç nedir az çok anlayan saçma bulmaz.
00 Yorumla
+1 yılBende senin babannemle ayni gözlüğü takmani sacma buluyorum. Ama söylemiyorum mesala.
01 Yorumla
+1 yılYobaz ailesinden oyle görmüş kadınlar için hiç sacma değil :D
10 Yorumla
+1 yılSana gore saçma 😊 medeniyeti kıcı bacağı açmada sananlar başortusunun hıkmetini nerden anlasınnnnn 😊
21 Yorumla
+1 yılbende sening ibi değişikleri çok saçma buluyom bana şu hayatta boşuna yaşıyormuşsun gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılSaçma olan şu daracık giyip başını örten insanların fazlalığı
10 Yorumla
+1 yılbende styeni tişörtü saçma buluyom cıplak gezsene madem
10 Yorumladini bişey sana mı kaldı saçma bulmak. saygı duymayı ögren
10 YorumlaErkeklerden korun. ak için değil doni inancına göre bağlanır takılır artık her neyse.
10 YorumlaÇıplak gezmenin saçma olmadığı bir dünyada bununda saçma olmaması gerekmezmi?
20 Yorumla
+1 yılsana saçma gelebilir dinimizde farzdır Müslüman kadınların örtünmesi lazım
20 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem