Herkes kendi yolunda ve tercihlerinde kendi hayatını yaşamak hakkını yaşamalı. Ben tasvip etmiyorum fakat insanları eylemlerinden önce gönülleri üzerinden değerlendirmek benim vazgeçilmezim. Böyle bir tercihi var diye doğruların merkezi benmisim gibi kimseye eziyet ve saygısızlık yapmam. Herseyden önce birbirimizi insaniyet üzerinden değerlendirelim. Hepimizin dertleri ve sevinçleri var sonuçta😃😃
Mevlânâ benim hayat yolumun yol göstereni ve hayranıyım. Herkes beni dinden soğutmalı başarırken, bu muhteşem insan bana Allah'a ve tüm kâinata koşulsuz sevgi hissetmemi sağladı 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Eşcinsel arkadaşlarım oldu. İlk olarak hetero arkadaşlara bişey söylemek istiyorum. Dostlar homoseksüel insanların size aşık olduğunu düşünmeyin. Nasıl siz gördüğünüz her karşı cinse cinsel ilişkiye girmek için yaklaşmıyorsanız eşcinseller de size o şekilde yaklaşmıyor olabiliyorlar. Bana göre eşcinsellik anomalidir. Tercih değildir bu yüzden onları yadırgamam yargılamam. Ayrıca ne zaman birine eşcinsellerin normal olmadığını söylesem homofobik olduğumu söylüyorlar. Hayır arkadaşlar eşcinsellik normal değil. Doğamıza aykırı. Mantıken karşı cinsin ilgimizi çekmesi lazım. Doğa bize bunu söylüyor. Hayvanlarda vesaire de olduğunu biliyorum ancak bu onu normal kılmaz. Birey özgürdür istediğini yapar yapamaz demiyorum ama minicik mantığınızı kullanırsanız normal olmadığını anlarsınız. Ayrıca nasıl boyunuz kısa olduğunda, ırkınız farklı olduğunda kimsenin size bişey demeye hakkı yoksa bu konuda da kimsenin size bişey demeye hakları yok. Umarım zaman içinde bilim eşcinselliği ortadan kaldıracak kadar ilerler. Sevgiler, saygılar efendim.
Hem saygı duyup hem anormal bulabilirsin işte sıkıntı da burda eşcinseller gördükleri baskılardan dolayı çok kolay homofobik etiketi yapıştırıyorlar insanlara. Bu yüzden cımbızla seçmek zorunda kalıyosun kelimeleri açıkçası bu da biraz sinirimi bozuyor benim.
Aman herkes sinir bozucu zaten fjfkjffnkfj. Onların da yaptıkları bir sürü yanlış var hem biz normal insanız diyorlar hemde kendilerini kabul ettirmek için seks objesiymis gibi davranıyorlar. Madem normal insansın neden bu oyunlara giriyorsun.
doğruluğu yanlışlığı herkesin kendisine, ben değilim ve kendilerinden biri ile samimiyetim olmadı, çevremde denk gelmedim arkadaş vs. yani nötürüm bu konuda, beni ilgilendirmez rahatsız edilmediğim sürece. eşcinsel olmayan biri olan biri tarafından rahatsız edilmemeli, en büyük sorun bu. kimse buna maruz kalmak zorunda değil
Bence de kimse kimseyi rahatsız edememeli bu çok yanlış, bi saygı duymayı öğrenemedik.
Cevap sahibi
+1 yıl
ben nasıl ki onları görünce tepki vermiyor, gözle bile rahatsız etmiyor ise aynı şekilde yolda yürürken bir gay bana yanaşmamalı. ya tutarsa diye de umut etmemeli, o zaman tersler ve dışlarım işte
bir iki kere başıma geldi, örneğin bi zamanlar izmirde iken konak ile üçkuyular arası tam göztepe sahil kısmına denk gelen yerde akşam vakti deniz kenarında tek başıma denizi soğuk biram eşliğinde seyrederken biri saat sordu; önce anlamadım tabii söyledim ve yine denizi seyre devam ettim baktım yan tarafa geldi oturdu yalnız mısın bilmem ne, ses tonu söyleme şeklinin tabir-i caizse kırık olduğunu farkettim ve kusura bakma ben gay değilim deyip attım yarım kalan birayı çöpe ve hemen uzaklaştım. girişmeyeceksin arkadaş, yanında kız arkadaşı olmayan yalnız kalmak isteyen herkes gay ya da lez olacak değil ya. git sosyal medyadan ya da kulüplerinden falan edin arkadaşını, ne gelip ona buna sataşıyorsun. sonra da saygı falan, bu olaylar işte insanlarda tepkiye neden oluyor
Kişinin kendi tercihine bırakılmalı.. Toplum karşısında hüküm giydirmek doğru değil bu yüzden insanlar istediği gibi yaşamalılar. Başkalarının haklarını çiğnemediği, özgürlük alanlarına girmedikleri sürece.
Kendilerini sevmiyorum ancak onlara zarar vereceğim ya da homofobik olduğum anlamına gelmez. Kiminle tartışsam bir noktadan sonra çirkinleşip aşağılayıcı cümleler kullanıyor. Bu yüzden çoğunun aşağılık kompleksine kapıldığını düşünüyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanlış tâbi hastalık. Sadece mastürbasyon yaparken onları izlerim
izliyorsan ve bu seni rahatsız etmiyorsa sana bir haberim var... bak önce bi otur ama bayılabilirsin falan şimdi hazırsan söylüyorum sende biraz gaylik var sanki
Orgazm olduktan sonra herkese itici gelir ne kadar libidosu yüksek biri olursan ol (erkeksen tek orgazm, kadınsan 2-4 arası değişebiliyor) orgazm olduktan sonra saçma geliyor.