Mümkünse hayatımda akraba istemiyorum?

Bugün torunu olduğum bir kadın yani anneannemin yanında duruşumun 3. ayı ve anneanneme karşı gram bir sevgi yok içimde ailemin zoru ile burda duruyorum kadın torunları arasında ayrımcılık yapan biri yaptığım hiçbir iyilik gözükmez gözüne hep hakkımda kötü konuşur diğer torunlarını yağlandıra ballandıra anlatır kadın sadece çıkarları için insanlara ve hayvanlara değer verir çıkarları dışında asla yüzlerine bakmaz bahçesine kirpi girdi ve kürekle sanki bir eşya gibi kirpiyi aldı fırlattı bahçeden dışarıya sürekli söylenir herşeye lanet okur sürekli bana senden adam olmaz diyip durur kendisi benden tiksinir ama ben kendisinin yemek yiyişinden takma dişlerinden tiksinince saygısız oluruz sürekli benden saygı bekler ama asla bana sevgi vermez benden biyolojik yaşı büyük olduğu için saygı bekler ama bir seveyim anneannelik yaptığını görmedim sürekli bağında bahçesinde beni çalıştırır küçük dayımın oğlu bana yumruk attığında sinirlenip onu dövdügümde yine hatalı ben olmuştum onun anası el kızıymış yaptığım yanlışmıs benim babamı hic sevmez benim babamda elin oğlu ama hiç sikinde olmaz ondan nefret ediyorum içimde ki duygu basit bir duygu değil yediğim lokmaya kadar sayar banyoya girdigimde bana kızar beni bu eve sigdiramadi seneyd üniversite sınavım var inşallah sınavı kazanip bidaha onun yüzünü gormicem saygınlık biyolojik yaşla kazanılmaz insanlar saygınlığı kendi elleri ile kazanır
Mümkünse hayatımda akraba istemiyorum?