Yengesi kötü olanlar var mı?

Ben elimden ne geldiyse yaptım. Olmadı hep beni abime kötüledi. Hiç bir iş yapmadığı halde ben iş yaptım dedi abime sonrasında ben suçlu oldum. abim hiç bana sormadan hep bana kızdı yardım etmiyorum diye oysaki abim geldiği zaman mutfağa giriyordu. Ben ozaman oturuyordum çünki bütün gün boyunca iş yaparak yoruluyordum. Abimde bana kızıyordu yardım etmiyorum diye. Benim hakkımda iftira attı. Beni dövmeye kalktı. Allah biliyor ya Allahtan korktum yoksa kimse elimden alamazdı. Ve eden bulur diyerek sustum. Yanıma geldi altısı hakkında dedi ki senin hakkında bunu demiş bunu hiç sormamıştım yengeme oysa öyle bir şey dememiş sadece bana değil ailede herkesi herkese karşı doldurdu. Ailede sadece ben değil kimse onu sevmiyor nefret ediyoruz ondan çok yalancı. Abim boşanmıyor ondan yaşlandı resmen abim. O şuanda depresyonda bütün gün uyuyor. Işe bile gitmiyor. Oysa benim abim küçüklüğünden beri çalışan birisi. Boş durmayı sevmez. Çok tedirginim tatile gelecekler bize. Ama 4 senedir olanları özetleyim. Biraz oturayım göze batarım ama ben saatlerce mutfakta durayım abim gıkını çıkarmaz. Evde bütün işi ben yaparım abim geldiğinde yengem mutfağa girer abim bana kızar neden yardım etmiyorsun diye oysaki bilmez karısı bana yardımcı olmadı. Annem sınırlı olur gelinlerine ağzına açmaz sınırını benden çıkarır gelini bir iş yapmıyor diye. Gelin de bizde bir iş yapmaz ailesi gelince döktürür. Bana iftira attı. ayni evde bulunca 3 hafta boyunca yüzünü görmek istemiyorum. O kadar nefret ediyorum. Diğer yengemle bizim aramız çok iyi ben isminle hitap ederim. Başkasının yanında yenge derim. Arkadaş gibiyiz. Oda bu yengemi sevmiyor . Çok uzun oldu ama çok tedirginim.
Yengesi kötü olanlar var mı?