17 YAŞINDA KÜRTAJ OLDUM?

Merhaba evet başlıktan gördüğünüz gibi ben bu sabah kürtaj oldum. Nasıl hissedicem bilmiyorum ama biraz özet geçmek gerekirse kendimi kötü ve yaşlanmış hissediyorum. Erkek arkadaşımla 1 kez deneyimlediğim bir şey sonucu hamile kaldığımı öğrendim. Saçma sapan şeyler, yerler, haplar araştırırken erkek arkadaşımın annesiyle konuşmaya karar verdim. Annesi bana anneme söylemem gerektiğini her daim yanımda olacaklarını söylediler. Tabi fırsat bu fırsat dün gece söyledim anneme. Şok oldu. Sokak ortasında birkaç defa vurdu. Sanırım o an dayanamadım ya da korktum ve kaçtım. Nereye diyecek olursanız çatıya :) Evet intihar etmeyi düşündüm. Bir yandan annem, bir yandan erkek arkadaşımın annesi diğer yandan erkek arkadaşım... Hepsi birden aradı. Hal böyle olunca eve gittim çünkü aksi takdirde polis işin içine karışır ve bende intihar edememezliğimle ortafa kalırdım. neyse gittim eve. Annem dedi ki yanındayım. Kurtarıcam seni bu işten. İçime su serpilmişti ama korkularım vardı. Erkek arkadaşımı kötü tanıyordu artık ama o benden daha kötü durumdaydı. Görüşmeye devam etmek istediğimi onu hayatımdan çıkarmak istemediğimi söyledim. Ya o ya ben diye bir seçim yaptı. İnsan nasıl annesini seçmez ki. Ama erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onun da beni sevdiğini biliyorum. Herneyse ertesi gün oldu, yani bugün. Sabah kalktım gittim annemle. Tabii karşı tarafın annesi de var. Birbirleriyle karşılıklı ağladılar. Her iki anneye de bunu yaşatmak istemezdim ama gencim hata yaptım ve çok pişmanım. Sadede gelicek olursak.. ben bugün kürtaj oldum. 17 yaşında anne olup çocuğuma veda etmek zorunda kaldım. Şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Tek destekçim annem ama erkek arkadaşımı hayatımdan çıkartmadan da başarabilirim bir şeyleri telafi etmeyi. Siz büyüklerim ya da küçüklerim. Bana verebileceğiniz her tavsiyeyi can kulağıyla dinlemeye hazırım. Ama lütfen beni yargılamadan benimde bir çocuk olduğumu unutmayın
17 YAŞINDA KÜRTAJ OLDUM?