Kadınlara bakmaktan beynim yandı?

Merhaba kadınlar. Öncelikle böyle bir konu için sizden özür diliyorum ama psikolojim bozuldu o yüzden kendimi yazmak zorunda hissediyorum.
Bugün Eminönü, Sultanahmet'e gittim, Ayasofyaya filan. Hem yolda yürürken hem de sahilde otururken sürekli Rus ya da Ukraynalı olduğu anlaşılan ecnebi kadınlara, çok iyi giyinmiş, turist Arap kadınlara ve Türk kadınlarına bakıyordum. Ama sürekli bakıyorum bacaklarına çünkü içimde resmen deprem oluyordu. Sürekli iç sesim "ne kadar harika bacaklar, ne kadar güzel" diyordu. Başka bir şeyle meşgul olmak için telefonu elime aldığımda ya da denize baktığımda ise modelden hallice mini etekli bir Arap kadın önümde pozlar vermeye başladı (Araplar çok rahattır) haliyle yine bacaklara bakmaya başladım.
Bilmiyorum nedense kadınlarda bacak ve ayaklara çok fazla ilgim var. İç sesim beni sürekli rahatsız ediyor bakmadığımda. Epey zorlanıyorum, bu benim suçum değil hormonlarımın suçu. Bu durumu aşmam için sevgilim olması gerek sanırım ama hiç sevgilim olmadı.
Her neyse uzatmayayım. Gerçekten kendi kendimi anlamıyorum. Ne yapmam gerek? Normalde çok sessiz biriyim pek konuşmam. Çok içime atarım psikolojim bozulur ya da hastalanırım. Ama artık yazmam lazım...
Kadınlara bakmaktan beynim yandı?