Merhaba kadınlar. Öncelikle böyle bir konu için sizden özür diliyorum ama psikolojim bozuldu o yüzden kendimi yazmak zorunda hissediyorum.
Bugün Eminönü, Sultanahmet'e gittim, Ayasofyaya filan. Hem yolda yürürken hem de sahilde otururken sürekli Rus ya da Ukraynalı olduğu anlaşılan ecnebi kadınlara, çok iyi giyinmiş, turist Arap kadınlara ve Türk kadınlarına bakıyordum. Ama sürekli bakıyorum bacaklarına çünkü içimde resmen deprem oluyordu. Sürekli iç sesim "ne kadar harika bacaklar, ne kadar güzel" diyordu. Başka bir şeyle meşgul olmak için telefonu elime aldığımda ya da denize baktığımda ise modelden hallice mini etekli bir Arap kadın önümde pozlar vermeye başladı (Araplar çok rahattır) haliyle yine bacaklara bakmaya başladım.
Bilmiyorum nedense kadınlarda bacak ve ayaklara çok fazla ilgim var. İç sesim beni sürekli rahatsız ediyor bakmadığımda. Epey zorlanıyorum, bu benim suçum değil hormonlarımın suçu. Bu durumu aşmam için sevgilim olması gerek sanırım ama hiç sevgilim olmadı.
Her neyse uzatmayayım. Gerçekten kendi kendimi anlamıyorum. Ne yapmam gerek? Normalde çok sessiz biriyim pek konuşmam. Çok içime atarım psikolojim bozulur ya da hastalanırım. Ama artık yazmam lazım...
Bugün Eminönü, Sultanahmet'e gittim, Ayasofyaya filan. Hem yolda yürürken hem de sahilde otururken sürekli Rus ya da Ukraynalı olduğu anlaşılan ecnebi kadınlara, çok iyi giyinmiş, turist Arap kadınlara ve Türk kadınlarına bakıyordum. Ama sürekli bakıyorum bacaklarına çünkü içimde resmen deprem oluyordu. Sürekli iç sesim "ne kadar harika bacaklar, ne kadar güzel" diyordu. Başka bir şeyle meşgul olmak için telefonu elime aldığımda ya da denize baktığımda ise modelden hallice mini etekli bir Arap kadın önümde pozlar vermeye başladı (Araplar çok rahattır) haliyle yine bacaklara bakmaya başladım.
Bilmiyorum nedense kadınlarda bacak ve ayaklara çok fazla ilgim var. İç sesim beni sürekli rahatsız ediyor bakmadığımda. Epey zorlanıyorum, bu benim suçum değil hormonlarımın suçu. Bu durumu aşmam için sevgilim olması gerek sanırım ama hiç sevgilim olmadı.
Her neyse uzatmayayım. Gerçekten kendi kendimi anlamıyorum. Ne yapmam gerek? Normalde çok sessiz biriyim pek konuşmam. Çok içime atarım psikolojim bozulur ya da hastalanırım. Ama artık yazmam lazım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu aslında hormonlarının sorunu değil. Doğal olarak tahrik olmayız, herşeyi insan fetişize eder. Bu bakış açını istediğin zaman değiştirebilirsin. O etin altında normal damarlar, kas ve kan ın olduğunu düşün bunu normalleştirebilirsin :)
Bunu bir türlü yapamıyorum. Aklımda sürekli o ten büyüyüp duruyor. İçimdeki ses bir türlü rahat durmuyor. O muhteşem bacaklara bakmak zorundaymış gibi hissediyorum sanki bakmayınca çok şey kaybediyorum gibi. Sanki bakınca elime birşey geçiyormuş gibi. Halbuki baktıkça bakılıyor. Bu kötü birşey değil ki elimizde olan birşey değil. Keşke daha yakından bakabilsem ya da keşke dokunabilsem, keşke bu benim sevgilim olsa, sevgilisi/eşi çok şanslı, benim de sevgilim olsa vb. bir sürü düşünce kafamı meşgul ediyor o esnada başka hiçbir şeye odaklanamıyorum çünkü tüm bu düşünceler beynime saldırıyor. Ve kelimeler hep birbirinin aynısı oluyor. Kafayı yiyecektim. Beynim resmen kontrolden çıkıyor ancak aynı zamanda o esnada çok duygusal ve kırılgan oluyorum tuhaf biçimde. Enerjimi bitiriyor bu durum. Bakıyorum bu kez de niye dokunamıyor düşüncesi oluyor ya da neden benim sevgilim değil düşüncesi. Gerçekten çok can sıkıcı. Gözümde büyüyor.
Bu durumu çok fazla kafaya takıp takıntı yapmışsın. Sen kendine düsünme düşünme dedikce o olaya odaklandıkça beynin onu düşünüyor. Olumlu veya olumsuz beynine ne telkin veriyorsan o olur. Bu nun hakkında birkaç fikrim var.
1) Sana çirkin çekici gelmeyecek şekilde hayal et.
2) sendeki bacağin aynısın olduğunu veya başka bir şekilde düşünerek normalleştir.
3) O an ne düşünüyorsan bunun tam tersini düşün.
4) Başka birşeye kafani yor. Bunu düşündüğünü bile tamamen unut.
Yorumlar için teşekkür ederim fakat o bacakları apayrı bir dünya olarak görüyorum ve bunu yenemiyorum maalesef zaten en büyük sorun da bu. Başımı sürekli kaldırıp bakıyorum. Arap model için pek sorun değildi bu belli ki ama bazı kadınlar rahatsız olup başka yere oturdular. Bu da çok kötü bir suçluluk hissi yaratıyor. Beynim "o bacaklara bakmazsan böyle bir fırsatı bir daha yakalayamazsın senin asla sevgilin olmadı cinsellik yaşamadın en azından bak" gibi garip telkinler veriyor bir sekilde başka birşeyle meşgul olmaya çalışınca. Mesela kitap veya telefonu elime alınca. Ayasofyaya gittim camide sanırım hristiyan kadinlar var mini etekli aklım şaştı bakmaktan. Bir de şaşkınlık hissi veriyor bana bu durum. Resmen tüm hisleri içimde yaşıyorum psikolojim bozuldu. Ruhum asla o bacakların, o ayakların, o tenlerin normal olduğunu kabul etmiyor. Abarttıkça abartıyor. Beynim tamamen iflas etti. Çok kötü. Her şeyi içime atmaktan hastalanan biriyim iyi ki yazdım bunları. Sağolun teşekkür ederim.
Hmm... seni anlıyorum. Bir şekilde bu durumdan kurtulman lazım çünkü böyle yaparak toplu rahatsız edip huzursuzluk çıkartabilirsin. O insanların da hakkına girmiş olursun, bu durumunu bilmedikleri için senin hakkında kötü düşünüp t@cizci olarak görebilirler:(. Bilinç altını farklı kodlamayı araştır ve bir psikolog ile bu durumu paylaşırsan iyi olur :)
Bugün yine bunu yaşadım. Kendimi çok zor tuttum içimde fırtına koptu. Gerçekten çok zor nasıl başaracağım bilmiyorum. Çok haklısın toplumda huzursuzluk çıkabilir. Ama o teni normal görmem de çok zor çünkü normal değik de zaten.
Zihnim o tenin normal olduğunu kabul etmiyor ki hiçbir şekilde.
İlk defa sende görüyorum böyle birşey. Bilinçaltına o teni çok ilginç birşey olarak ve büyüterek kodlamışsın bunu değiştirmen lazım. Bilinçaltını ikna edebilirsen yanında çıplak biri gezse bile umrunda olmaz. Benim tavsiyem yine yukarıdaki gibi aynı olacak.
İntihar sebebi bile olacak cinsten birşey bu. Haklısın değiştirmek şart.
En azından iyi bir insansın, yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun ve düzeltmek için uğraşıyorsun. Olgunca bir davranış👍 umarım hemen çözersin.
Teşekkür ederim sen çok iyi bir insansın benim en umutsuz zamanında yanımda oldun minnettar kaldım sana.
Çözümü çok zor gözükse de sayende umudum var.
Umudun hep olsun kendini istediğin zaman değiştirebilecek güçtesin sadece sana en uygun yolu bulman lazım o yolda sana mutlaka gelir.
Ergenlikten
Emin misin? Pek ergen sayılmam ama yaşım genç. Genç olunca mı oluyor?