olayın zinalık boyutu değil de şimdi bekaret, ilk defa, kutsallık veya her neyse bir yaşanmışlık bunun gibi şeyler de var. biraz kaba olabilir ama çok kız düştü veya ısrar ettiler ama sonrasında geçmişe dönüp beni düşündüklerinde kötü birisi olarak hatırlamamaları için uzak tuttum kendimi. yaranabildim mi? hayır :D olsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar evet kız arkadaşım evine çağırdı gitmedim. Birçok fırsat geçti ama sırf günah diye yapmadım 24 yaşındayım. Istesem zaten çok rahat yapabilirim erkekler için bu işin parayla yapılan yerleri de var paramda var. Ben cenneti istiyorum ve zina da en büyük günahlardan biliyorum.
512 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun, bazılarına çok abuk geliyor ama günah diye yapmayan insanlar var yani.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama emin ol daha önce tanıştığım kız arkadaşlarım bile buna inanmıyor gibi bişey. He deyip geçiyorlar çokta umrunda değil kimsenin. Ben zaten kendim için yapmıyorum. Günaha girmemek için.
Soran+1 yılYa bence sen o kızlardan da uzak dur, bunu normal karşılayan insanlardan uzak durmak gerekir bence, bizim özümüz bu değil, ne yaşayacaksan eşinle yaşayacaksın. Şimdiki kızlar eşim deneyimli olsun bile diyor yazık.
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya tamam gelecekteki eşime saygimda var ama kendim için yapmıyorum yoksa hormonlarim daha agir basıyor. Ben inançlı biriyim tabi pek dışarıya yansitmam icimde yaşarım onlar pek bilmiyorlar onun için modern görünüşüme bakarak yapmıştır diyorlar sanırım.
Soran+1 yılevet biliyorum öyle insanlar da var, ama sen hep uzak dur yani doğru yoldasın
Cevap sahibi+1 yılBu saatten sonra da kendimi bozmaya niyetim yok ama gerçekten değerini bilecek ve en az benim kadar dikkat eden bir kız bulmak en büyük duam
Soran+1 yılAmin Allah gönlüne göre versin, zaten sen dikkat ediyorsun, Rabbim senin hakkın olanı verir.
Cevap sahibi+1 yılInşallah ama gönül bu işte hayiri serri ayırt edemiyor seviyor...
Soran+1 yılO zaman ona göre dua et, Allah'ım senin sevdiğin insanları benim karşıma çıkar, sevmediklerinden uzak eyle diye..
Cevap sahibi+1 yılEderim Sağol tavsiye için
Soran+1 yılrica ederim
Cevap sahibi+1 yılHoşçakal iyi geceler dilerim
+1 yılBen helalime bakarim.
14 Yorumla- +1 yıl
tam bir kaptan ya
- +1 yıl
Ne alaka ya :D
Soran+1 yılHelal olsun :D
- +1 yıl
:D sagolasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılallahtan korkum olduğu için zinadan uzak duruyorum ki 21 yaşındayım bu yaş çerçevesi içinde daha 1 kere bile geneleve gitmişliğim yoktur eve kız attığım yoktur o yöndem huzurlu ve mutluyumdur en azından keşke, pişanım gibi cümlelerim yoktur çok şükür
22 Yorumla
Soran+1 yılevet bu günah içki içmek gibi bir şey değil, insanın geleceğini de mafedebiliyor.
- +1 yıl
+++
18 yaşına girdim, hevesime yenik düştüm. O*** biri ile 5 dk zevk için yaptım. Pişmanlık diz boyu, tövbe ettim. Allah hatamı affetsin.
Bazen bazı şeyler zorlamıyor değil ama yaşamaya çalışıyoruz :)15 Yorumla
Soran+1 yılbence tövbe et ve bir daha böyle bişey yapma, buna iten şeylerden de uzak dur.
- +1 yıl
Elin danimarka'lısı come on dedi gitmedik :)
Şimdi zina yapmayan biri daha meyillidir ama tövbe eden birisi daha fazla günah olacağı için bu tür konulara daha uzaktır. Hiç yapmayanlar düşünsün bunu :) Merak ve istek daha fazladır onlara.
Yalnız yapacaklarsa bile o**** ile yapmasınlar. Oradan çıktıktan sonra sanki siz o**** olmuş gibi oluyorsunuz, anlamsız birşeymiş diyorsunuz :)
Soran+1 yıldili yanmış insan için daha kolaydır bir daha o belaya düşmemek ama günahmış sevapmış sallamayanlar da var yani, Allah bir daha düşürmesin, doğru yoldan ayırmasın
Soran+1 yılamin
+1 yılSırf zina diye hiç bir kızın elini tutmadım abazalıktan ya da kızsızlıktan değil Allah korkusundan...
36 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken şeyler ödüllendirilmek istemem benim yaptığımı herkesin yapması gerekir diye düşünürüm her insanın bir eşi olmalı her sadece ve sadece ona özel... Aksi halde şehvetsel dürtülerinden başka bir farkı kalmayan hayvanlardan olur... zamanımızda insan nufusu çoğalmakta insanlar azalmakta...
- +1 yıl
Elini tutmadan nasıl yapıyon hayret :/
- +1 yıl
Sevmek tene dokunmaktan mı ibaret? dokunmadan da sevebiliyor İNSAN
Soran+1 yılhelal olsun, evet yapmayan çok kişi var, bazıları öyle erkeği zor bulursun diyor ama var yani görsünler..
- +1 yıl
Türkiye şartlarına göre tipim de çok iyidir daha beğenmeyen kız çıkmadı çok fırsatım oldu hepsine şunu söyledim annenin bir yabancı erkekle yatmasını ve bunu ögrendiğin zaman nasıl karşılarsın dedim ilk başlarda hepsi hakaret ettiler sonra sakinleştirip tekrar sordum soruyu ve bilmiyorum çok zor bir durum dediler peki ileri de senin çocukların olacak sen bir anne olarak onların yüzüne nasıl bakacaksın vicdanın rahatça dedim geleceğini zevkin uğruna yaşayıp geçmişe pişmanlık duyarak yaşamak değer mi dediğim de hepsi bir düşündü ve özür dilediler.. hepsiyle gayet iyi arkadaşız ve daha önce yaptıklarından şimdi çok pişmanlar ve bir daha yapmamaya yeminliler...
bir kere lisedeyken toplum baskısı ve eziklik duygusu nedeniyle geneleve gitmiştim sözüm ona erkek olmaya sonra vazgeçtim çıktım
110 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmışsın
Soran+1 yılevet, bence kendini eşine saklayan insan övünmeli
Soran+1 yılnasıl yani anlamadım?
Soran+1 yılneden saygı duymuyorsun ki, kadınlar naptı sana
Soran+1 yılhım pek bişey anlamadım ama neyse
Geçen 3 tane kız önümde durdu atla arkaya sana çok güzel bir gece yaşatacaz dediler yok dedim günah dedim koşarak eve gittim.
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaa :D
Soran+1 yılhelallll :D
+1 yılben döndüm çok defa başıma geldi
inşallah eşim çok istekli birisi olur :D17 Yorumla
Soran+1 yılne alaka niye çok istekli olmasını bekliyorsun ki
- +1 yıl
ne alaka mı anlaşıldı ağır liselisin sen boşver tamam.
Soran+1 yılüniversiteye gidiyorum ama aklımız sizin gibi şeytanlığa çalışmıyor malesef
- +1 yıl
yok sorduğuna bişey demiyorum ne alaka kelimesinden öyle bir gıcık kapıyorumki şartellerim atıyor benim :D
Soran+1 yılbunu ben nerden bilebilirim ki
Soran+1 yılsen ağır liselisin galiba
- +1 yıl
Şeytanlık la ne alakası var inşallah eşim istekli birisi olur diyor eşi ile kendi arasında yaşayabileceği bu olaya şeytanlık diyemezsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar zorla geneleve götürmeye kalktılar. Kendi evlerini ayarlayıp kız at eve falan dediler. Lise bitene kada benimle uğraştılar sürekli kabul etmedim tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılhelalll
Cevap sahibi+1 yılSevgilim bile yok olmadı yani. Evleneceğim kişiyi ve zamanı bekliyorum :)
+1 yılben tam sokacaktım çektim ama seviştim. ama hayatta sadece o olay var. bir çok fırsatım oldu ama Allah korkusundan dolayı yapmadım. bana pahalıya
11 Yorumla
Soran+1 yılhamile kalır başıma bela olur diye mi yoksa cidden Allah korkusundan mı?
En az 3 kere. O yolun yolcusu ile olan muhabbet ile. O yola hiç girmemiş insan arasındaki ayrımı çok iyi yapmak lazım. Topluma açık kapı kazandıranların; o açık kapıya girip çıkanlardan aldığı dua çok., ama aslında yatacak yerleri yok.
10 YorumlaHiç abartmıyorum yalvaran oldu yapmadım inşallah da yapmam
14 Yorumla
Soranİnşallah, Allah doğru yoldan ayırmasın.
- +1 yıl
nasıl dayanabildin ki, çokzayıf bir anında çağırdığı hiç mi olmadı
- +1 yıl
Aslında şöyle biz evdeydik bazı şeyleri yapıyorduk. Benim de onun da hoşuna gidiyordu ama sanırım o biraz daha fazla tahrik olmuş olmalı ki gerçekten çok ısrar etti olmaz dedim olmadı yani. Aynı fırsatı başka kişiyle başka yerde de yakalamıştım onda da yapmadım. Bu artık bende irade denemesi gibi bir şey oldu şeytan o noktaya kadar getiriyor getiriyor ama ilerisine gücü yetmiyor :)
+1 yılEvet. 24 yaşındayım ve sırf bu yüzden yaşamadım cinsel birlikteliği. Mastürbasyonla ne kadar geçiştiriebilrisem.
16 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden mi yoksa hamile kalır başıma bela olur diye mi?
- +1 yıl
Sırf bu yüzden. Elime çok kez fırsat geçmesine rağmen
Soran+1 yılhelal olsun o zaman sana
- +1 yıl
İnsanların helal olsunu değil de inşallah Allah beni sever bu yüzden
Soran+1 yılİnşallah ama sadece bunu yapmakla olmuyor sen ibadetlerini yaparsan Allah sever
- +1 yıl
çok şükür onlar da var
plajda çalışıyordum her gün çıplak yabancı kızlar bir gecelik ilişki yaşayalım diye tekliif ediyordu...
srıf inancım için uzak durdum...16 Yorumla- +1 yıl
Hangi plaj
Soran+1 yılhelal olsun valla
- +1 yıl
hayatta inanmam o kadar caydırıcının arasında:))) gerçekse de sen evliya olmalısın armiii:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılRabbime şükürler olsun üstelik evli bir kadının isteğini reddettim yani bekaret sorunu da yokken. .
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun, ama evli kadına erkeğe bakmak, hele ki zina yapmak daha günah, bunun bilincinde olarak hareket etmeliyiz, Allah doğru yoldan ayırmasın.
Cevap sahibi+1 yılAynen kesinlikle öyle.. Amin amin hepimizi inşallah
Valla bacım yaptık yani yaşım da küçüktü 16yasındaydım. Nefsime yenik düştüm çocukluğum çok enerjik geçtiği için hadi dayanamadım o konuda herkesin ergenlik hafifken çok ağır geçti benim birde zina kavramının farkında ciddiyetinde de değildim
02 Yorumla
Soran+1 yılbence tövbe edip bir daha yapmamalısın.
Valla çok şükür bunu bildiğim için hiç denemedim bile
22 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun
evet benimmm maleseff.. çok kızdan seks teklifi bile aldım ama yapamıyorum:.. onun ıcın sanalda takılıyorum
114 Yorumla
Soran+1 yılsanalda bunları konuşmak da iyi bişey değil bence..
Soran+1 yılyok ben almayım, zina yapmaktan tabiki daha iyi ama bunu yapmak zorunda değilsin, seni buna iten şeylerden uzak dur mesela..
Soran+1 yıltamam anlıyorum zor ama sen de çaba göster bence bunu yapmamak için, en azından azalt, Allah yardım eder ama çıplak karı kız fotolarına bakarsan ya da ne bileyim artık buna götüren şeyler yaparsan tabi dayanamazsın.
Soran+1 yılengelle onları konuşma bir daha, bize daha çok mesaj atıyorlar biz napalım, sizinki can da bizim ki patlıcan mı, bizim için de zor ama engeli basıyoruz yani
Soran+1 yılYa anlıyorum ben seni senin gibi arkadaşlarım da var ama sen de öyle kızlardan uzak dur, sürekli çevrendelerse biraz sert konuş, kısa cevap ver sohbet açma
Soran+1 yılYa bence sen uzak durmak istemiyorsun o yüzden de durmuyorsun, sanaldan da direk engelle diyoruz
Soran+1 yıliyi bildiğin gibi yap o zaman ben bişey demiyorum artık
+1 yılben hep ucuna kadar gelip kaçıyorum maazalah cehennemde yanmak istemiyorum:(( el değmemiş bir çocuk olarak kadınım erkeğe olmak istiyorum:)
10 YorumlaO an geri kaçabilecek insan zaten cennetliktir bana göre
20 YorumlaBen tereddütteyim valla çok büyük gunah ama evlenmeye 4 5 6 yil var en az
04 Yorumla
Soran+1 yılee yanii
Soran+1 yılEvet onun için bence kendine hakim olmalısın
+1 yılBenim bildigim bir gercek vardır erkeklerde aynı anda iki yere kan gitmez derler alt tarafa doğru kan akısı başladığı zaman beynine kan gitmez ve sağlıklı düşünemez sin o yüzden zina olacak olur
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmayanlar var.
Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Amerikadayken yolda yürüken bana bagirdi biri göremedim cünkü arkami dönemedim korkudan
You are top seksi you are hot diye o zaman 6 yil once gidemedim
Simdiki aklim olsa kosa kosa giderdim00 Yorumla
+1 yılBelki inanmayacaksınız ama sırf günah ye ne yalanlarla kaçtım kaçmaya çalıştım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılen azından son 3 yıldır uzaktayım
bir daha da zor görünüyor00 Yorumla
+1 yılVar. Kadının elinden zor kurtuldum...
18 Yorumla
Soran+1 yılilginç, nerde oldu bu
- +1 yıl
Hiç sorma yav. komşum bir ara müziğin sesini abartılı açmıştı ben de kapılarına kadar gittim şikayete. Beni içeri davet etti. Sigara ve içki uzattı kabul etmedim. Kadın biraz alkollüydü. beni yatak odasına kadar götürdü. biraz sohbet ettik ardından yanlız olduğundan filan bahsetti bana sarılmaya başladı. ama ben bekaretimi evleneceğim kadınla bozmaya yeminliyim. ondan dolayı kaçtım. bir daha da o kapını yanından geçmedim.
Soran+1 yıliyi etmişsin, bu anlattıkların bana çok uçuk geliyor valla ne yalan söyleyim, böyle şeyler olmazmış gibi geliyor.
- +1 yıl
Sadece sana bunu gerçek olduğunu söyleyebilirim. Başka da ortaya koyabileceğim bir kanıtım yok. Ama gerçek.. Malesef adi insanlar çevremizde çook. Örneğin bu sitedeki kullanıcıların yüzde 90 ı daha önce zina yapmış kişiler (cevaplar ve sorulardan yola çıkarak)... Bundan dolayı şaşırmamak gerek!!!
- +1 yıl
Sinirli olmanı anlayamadım. Senin inancında zina yapmamak varsa onların inancında da olmak zorunda mı? Çok sert çıkmışsın
Soran+1 yılbenim çevremde böyle insanlar olmadığı için bana çok uçuk geliyor ve bu siteye girince şok oldum zaten cidden yapmayan yok heralde dedim, ve özellikle bunu öğrenmek için sordum bu soruyu
Soran+1 yılonların inancında öyle diyorsun ama sorsan Müslümanlar, ben ağır çıktığımı düşünmüyorum
- +1 yıl
Yav bırak allah aşkına. Müslüman olmayan kaç tane var. 3- 5 .. . zaten sitede 1500 tane kullanıcı var. bunların da 200 tanesi adminler tarafından oluşturulan botlar. Diğerleri de teenager lar. İşte arada bir iki tane benim gibi ihtiyarlar da var... Gören dicek uluslar arası bir site.. pehh pehh pehh
Olmalılar kanka helal lokma yemek lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum
Ben kaçtım, defalarca.. Ancak aşık oldum ve bir çuval inciri berbat ettim... =/
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen zina diye yanina bile ugramiyorum
24 Yorumla
Soranhelal olsun sana
- +1 yıl
Tesekkur ederim cunku bir 250 gramlik bisey icin orada cehennem azabi cekemem
Soran+1 yılaydınlattığın da iyi oldu :P
- +1 yıl
Ben ne kadar aydinlatsam onlarin dunyasi hep karanlik akillari bel altinda
+1 yılCok sukur ya Allah uzak etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
Amin
+1 yılAllah korkusundan zina yapanlar var diye biliyorum ben..
08 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyor
- +1 yıl
Boşver kanka bir üçlü saralım kol gibi girsin bizde yol alalım..
Soran+1 yıldediklerinden hiç bir şey anlamıyorum.
- +1 yıl
Yani kanki başkalarını boşver sen, kendine bak :)
Soran+1 yılben kendime bakıyorum zaten, birilerinin naptığı beni bağlamaz, yapanlar da bana yapmıyor, kimseyle birlikte olmayan erkeği bulamazsın diyorlar bana ben de acaba var mı diye merak ettim ve o yüzden sordum.
- +1 yıl
Var panpa sağda solda öyle insanlar. Aradığını bulursun, keyfine bak şimdilik :)
Soran+1 yılben olduğunu biliyorum zaten benim çevremdekiler hep öyle ama ben bu sitedekini merak ettim, genelde bu sitede öyle erkekler yok diyorlar.
- +1 yıl
Var panpa
;) benim sevgilim konusunu bile açmıyor aetık :)
12 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
+1 yılEvet. Hem de kaç defa. Tecrübem var da 7 yıldır yapmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi kızlar arasında bakir erkekler moda:) bakıyorumda yorum yapan herkes bakirmiş gibi davranıyor:)) arada 1 2 kişi vardır belki bakir
03 Yorumla
Soran+1 yılbence yapmayan var, çevre örf adetler bunu gerektirir sonuçta
Cevap sahibi+1 yılben yok demedimde sallayanda çok bakirim diye sırf kız tavlamak için:)) nasıl olsa anlaşılmıyor bakir olup olmadığı
Soran+1 yılbu muhabbet altında kız tavlayabileceğini sanan pek yoktur heralde, ayrıca bu siteden tavlayacakları kızlar da zaten önceden ilişkiye girmiş kızlardır büyük ihtimal, anca onların cesareti olur, burdan biriyle tanışmaya..
Tam 8 defa kaçtım :))
16 Yorumla
Soran+1 yılbravo
Soran+1 yılyok artık
Soran+1 yılkesin öylesindir
+1 yılHic yapmadım yapmam da herşey karimla olacak :))
112 Yorumla
Soran+1 yılhelall
- +1 yıl
Helal olsun herşey gönlümce olsun :))
- +1 yıl
Ben bu siteye bugün üye oldum ve gerçekten çok şaşırdım bazıları sanki zina normal bir şeymiş gibi konuşuyor sanki müslüman değillermiş gibi acaba sanal ortam olduğu için yalan mı söylüyorlar yoksa gerçekten bu kadar kişi sapıttı
- +1 yıl
bir kismi kafadan salliyo. Gerçeklerden az. değil ama
Soran+1 yılben de yeni üyeyim ve çok şaşırdım gerçekten, inşallah sallıyorlardır ama yapanlar da vardır diye düşünüyorum yazık cidden nasıl bir millet olduk, Allah hidayet versin
Soran+1 yılVe genelde bayanlar dikkat eder ve bunu erkeklerden duymak da güzel bişey cidden helal olsun
- +1 yıl
Gerçekler gar muhakkak. Amin kardeşim
- +1 yıl
Teşekkürler ama istanbulun kizlari nefsimi zorlamiyo desem yalan olur :((
Soran+1 yılevet maalesef benim bile dikkatimi çekiyor açık saçık giyinen kızlar, Allah kötü yola düşürmesin
- +1 yıl
Bazilari var afedersin öyle bir sort giymis ki sanki dersin üçgen külot. Göbeği acikta bir askili da giyince afedersn caminin imami bile kendini kaybeder. Amin kardeşim
Soran+1 yılevet maalesef ahir zaman imtihanı
- +1 yıl
Maalesef
Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. oraya kadar ilerlemedi bile.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence öyle olması gerekiyor zaten, zinaya giden davranışlardan uzak durmak gerekiyor
Sırf günah diye biriyle birlikte olmuyorsan zaten aptalın tekisin demektir.
Ahlak ile din arasında uçurumlar var.017 Yorumla
Soran+1 yılkatılmıyorum dediğine, Peygamberimiz (s. a. v), ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim, demiş demek ki, islam bize güzel ahlakı göstermek için var. Ama senin dinin ne onu bilmediğim için bu konu da yorum yapamıyacam, ben Allah korkusu olanlar için sordum bu soruyu.
Soran+1 yılbu ayetin devamına da bak, kadın eşinin dediğini yapmak zorunda,( tabi eşi islama uygun bişey isterse) eğer yapmazsa onları yataklarında yalnız bırakın ve hala daha itaat etmiyorlarsa o zaman onları dövün diyor. Böyle ayetleri yarım yamalak okuyarak bir sonuca varamazsın ki bu dediğin de ayetin meali, o ayetin tefsirini oku daha iyi anlarsın.
- +1 yıl
Ben kuranı sadece 1 defa okumadım ayrıca yarım yamalak da okumadım. Bir kadını dövmek değil el bile kaldıramazsın. Ne olursa olsun dövemezsin bak iyi bak ne olursa olsun diyorum. Sen bu ayetlerin saçmalığını kabul edemiyorsun, işine gelmiyor. Ben bir erkek olarak bundan rahatsızım ve sen rahatsız değilsen diyecek bir şey yok.
NİSA 128. Kadın kocasının kendisine eziyet edeceğinden, yahut kendisini ihmal edeceğinden korkarsa karıyla kocanın kendi arasında uzlaşıp barışmalarında herhangi bir vebal yok.'' Kurana göre kadın erkek eşit değildir. Bakara 228 ede bakabilirsin. Yarım yamalak diyorsun da ben buraya bütün kuranı mı yazmam gerekiyor kadının aptal yerine konduğunu anlatmam için?
Soran+1 yılbu ayetleri bir de o zamanın şartlarına göre değerlendir.
Soran+1 yılbence tefsirlerini de oku, burada aslında kadını dövme diyor. Önce bir uyar, yatağını ayır vs. vs., artık hiçbirinden anlamıyorsa kendine de hakim olamıyorsan o zaman dövmene izin veriyorum diyor.
Soran+1 yılO senin dediğin ayetleri o zamana göre değerlendir dedim, geleceği gören ayetler de var.
Soran+1 yılhalina gülünecek olan sensin, Allah hidayet verir inşallah
Soran+1 yılbu ayetleri yorumlarken bir alimden yardım al bence çünkü senin yorumladığın gibi değil.
Soran+1 yılrahatsız oluyorsan benim açtığım sohbetten gidebilirsin, seni tutmuyoruz burada
Soran+1 yılsen arapça mı biliyorsun da ayetin ne demek istediğini tam olarak anladığını düşünüyorsun, Allah arap değil bu arada.
Soran+1 yılsen buraya bişey yazdıkça ben de yazacam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şükür fırsatım oldu ama yapmadım.
14 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun, yapmayanlar var yani bazıları görsün
Cevap sahibi+1 yılZor Allah yardimcimiz olsun hepimizin zina yapinca utanan millet yapmayinca utanir oldu ne yazık ki..
Soran+1 yılMaalesef, Allah hidayet versin, yapan insanlardan da uzak durmak gerekiyor bence, özümüz bu değil bizim, ne yaşayacaksan eşinle yaşayasın ki, beş dklık zevk için ahiretini yakmayasın.
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle dedigin gibi Allah hidayet nasip etsin hepimize özümüzü unutturmasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :/
18 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılbuluşucaktık kızla, bir de bir huyum var ya hep ya hiç. 1 kez zina yaparsam o kapıyı bir daha kapatmam. neyse dedim ki yarabbi icabında beton mikseri çarpsın cesedim dağılsın, ama bana bu işi yaptırma,
Allah büyük, yan yattı çamura battı iptal oldu bizim seks. en çok yazın zorlanıyorum
Soran+1 yılbence böyle kızlardan da, bunu yapan arkadaşlarından da uzak dur, beş dklık zevk için ahiretini yakma, sen doğru yoldasın hep uzak dur.
Cevap sahibi+1 yılzinaya yaklaşmamak için kullandığın özel bir yöntem/ önerin var mı?
Soran+1 yılErkeklerle muhattap olmamaya çalışıyorum ve konuşacağım zaman da ciddi konuşuyorum, sırıtmıyorum, yılışık davranmıyorum açık saçık giyinmiyorum, sanaldan cinsel içerikli mesaj atanları direk engelliyorum vs. aklıma bu kadar geldi şimdilik.
Cevap sahibi+1 yılörtülü müsün?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhayırlı ve en kısa zamanda evlilik nasip etsin bize :)
Ben dondüm inanmazsınız ama tam 3 kere hemde
11 Yorumla
Soran+1 yılinandım, helal olsun
+1 yılO yola hiç girmedim cok şükür
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a şükür, Allah düşürmesin doğru yoldan ayırmasın.
- +1 yıl
Amin cümlemize kadın anamıZdır bacımızdır karımızdır herkes ona göre yaşamalı
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşındayım daha hiç bir kıza dokunmadım :)
28 Yorumla
Soran+1 yılevlenmediysen dokunmaman gerekiyor zaten, özümüz bu bizim, ama her baba yiğidin de harcı değil, helall valla, heleki günümüz de
Cevap sahibi+1 yılkız arkdaşım oldu ama dokunmasım hiç... sırf günah diye :) çok şükür daha bir damla içki içmedim :) rabbim karşılıgını vercek inş :)
Soran+1 yılAllah rızası için bişeyler yapıyorsan Allah bunun mükafatını er ya da geç verir.
Cevap sahibi+1 yılinş :) çok istiyorum artık mükafatımı bulmayı :) içki içmem ama artık bu yaşta cinsel yaşamın olmamaması bir erkegi zorluyo :)
Soran+1 yılorasını bilemem, çok zorlanıyorsan evlen o zaman zaten yaşın da gelmiş
Cevap sahibi+1 yılevlencem bende çok istiyorumda :) bak ben bakirim diyorum nazmazında niyazında biriyim :) ama kızlar öyle degil artık:) kafama göre biri çıkmıyo karşıma malesef :((
Soran+1 yıldua et Allah sana gönlüne göre olanı verir
Cevap sahibi+1 yılamin :) hepimize inş
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben.. Tam ucundaydm az bisey ileri gitseydim kızlığı bozulcaktı ama yapamadm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic yapmadim bile ilk ve son olsun isterim
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle, zaten öyle olması da gerekiyor özümüz bu bizim.
Cevap sahibi+1 yılÖyle de zina yapmıyorum diye adimin lezbiyene ciktigini bile biliyorum
Soran+1 yılOnlar ne derse desinler, sen doğru yoldan ayrılma, Allah mükafatını verir ve senin gibi temiz birini karşına çıkartır inşallah, bence ne yaşayacaksan eşinle yaşamalısın ve aklında başka birileri kalmamalı, ben böyle düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok çok şükür ki bulasmadim Allah uzak tutsun. Ama ben yagmurdan islanmamaya çalışıyorum. Sözleri o kadar ağır ki o insanlarin ve kimse inanmiyor hic sevgilimin olmadığına. . Taniyanlarda aaa nasıl ilgi duymazsin diyorlar. Allah için deyince dalga geçiyorlar
Soran+1 yılaynen ama bence çevreni değiştir, benim çevremdeki arkadaşlarım da senin gibi mesela o yüzden ben çok zorluk çekmiyorum o konuda
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ok yaydan çıktıktan sonra bir daha dönmez geriye
00 YorumlaPilavdan dönenin kaşığı kırılsın
00 Yorumla
+1 yılbende varım
11 Yorumla
Soran+1 yılsana da bravo :) 89 doğumlusun değil mi :D
+1 yılBen varım
13 Yorumla
Soran+1 yılbravo +1 i kaptın :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Soran+1 yılrica ederim
+1 yılTuttuğumu sik tim havada karada sik tim
00 YorumlaVar, ama o ben değilim =//
00 Yorumla
+1 yılbir kere oldu sonra şeytan geldi :)
06 Yorumla
Soran+1 yılee sonra
- +1 yıl
şeytanla kanka olduk :)
Soran+1 yılyazık
- +1 yıl
sagoalsın. teşekkür ederim
Soran+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
:)) Allah razı olsun.
+1 yılevet olmaz mı hiç
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu?
- +1 yıl
burada anlatamam
Soran+1 yıltamam
bizde geri vites yok maalesef
00 YorumlaBen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtın ölümü arpadan olur :D:D
00 Yorumla
+1 yılBasladigim isi bitiririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
10 Yorumlamalca bir soru daha :D
01 Yorumla
Soransoruyu beğenmiyorsan yorum yapma, sana zorla yorum yap diyen olmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 sene sürdü
018 Yorumla
Soran+1 yılwhat
Cevap sahibi+1 yılkaçış olmadı ama 27 sene sonra kayış koptu arttık
Soran+1 yılyaptın yani
Cevap sahibi+1 yılmaalesef yine kacmaya deavm ama
Soran+1 yılkaç kaç
Cevap sahibi+1 yılkaçayım ama evlencek kızda yoık :(
Soran+1 yılsen evlenilecek erkekmisin ki, belki yanlış çevrede geziyorsundur.
Cevap sahibi+1 yılzina konusunda haklısın pisliğin tekiyim ama 25 yasında evlenmş olsaydım temiz olcaktım belkide sınavı kaybettim :(( ama diğer özelliklerime sen karar verirsin herkes efendi der sevgilimde olmadı hiç
Cevap sahibi+1 yılbana pavyon kadınlarımını yakıstırdsın?
Soran+1 yılyani öyle bir konuştun ki evlenecek kadın yok dedin, sen namuslu kızlara da laf etmiş oldun, o yüzden öyle dedim.
Soran+1 yılbelki sen evlenecek erkek gibi durmuyorsundur diye dedim
Soran+1 yılseni tanımıyorum da burada yazdıklarına bakarak bişey yazıyorum sana.
Cevap sahibi+1 yılo yorumu bir daha oku EVLENCEK ya cevremde kız yok dedim evlenilcek kız tabiki cok ama ben bulamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılburada sana sadece bir günaha girdik onu yazdım
Soran+1 yılçevreni değiştir o zaman bence
Cevap sahibi+1 yılzaten yokki işte kötü olanlardan uzak durmya calısıyom işte kacıyom dediğim
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılistesem yaparım ama kaçmaya devam inş kısa evlenirizde
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne