Bilmeyenler için iltica:Kendi ülkenizde hayati bir risk taşıyan bir yaşamınız varsa (eşcinsellik, dini, ırk, fetö, pkk, vs...) yabancı ülkelere sığınma talebiniz ve onaylanırsa ölene kadar ülkenize geri dönemiyorsunuz
Peki siz bu özelliklerden birisini mahkemede kanıtlamak için ne yaparsınız
Not:Kürdistan destekçisiyim diyenler var fetullahın köpeğiyim diyenlerden tutun gayim diye yalan söyleyip girenler bile var siz hangisini seçip kanıtlardınız?
Peki siz bu özelliklerden birisini mahkemede kanıtlamak için ne yaparsınız
Not:Kürdistan destekçisiyim diyenler var fetullahın köpeğiyim diyenlerden tutun gayim diye yalan söyleyip girenler bile var siz hangisini seçip kanıtlardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İltica için artık eski sebepler yeterli değil anca siyasi neden alırsın. Hakkında hapis kararı olması lazım falan uzun iş.
Bence en mantıklı yol katoliklerle ortam yapmak bizim orda gavur sevmiyorlar dersin girersin
Rte nin c. baskani oldugunu soylerdim aciyip alirlardi zaten ulkelerine baska kanita gerek yok
Erdoğanı eleştirip sosyal medyada tepki aldığı için de başvurusu onaylanan var kglvşdörşvödsödşv (nasıl bir ülkedeyiz arkadaş)
Nasip olur mu
Cezası 1 yıldan 4 yıla kadar denemeye değer :)
:(((
Komünist'im derdim ABD'ye
Kanıt?
Köyde çekilmiş orakla çekici çaprazlama tuttuğum bir foto var, onu gösteririm.
Gir kadın rolüne kanıt derse de çıkar masaya vur hacı en iyi yöntemlerden
Adamlığıma laf ettirmem
Her gün ülkemde birisine vurduracağıma abd de 1 saat vurdurturum daha iyi :)
Kanıma giriyorsun şu an. PKK'lıyım desem mesela, yine kanıt ister mi
Pkk diyeceğine fetöcüyüm de daha çok alıyorlar onları
Ama yazdığım gibi işin kötü yanı ülkene bir daha dönemiyorsun birisi Allah korusun hastalansa ölse bile gidemiyorsun ancak ailenle kıbrısta görüşebilirsin ya da onlar gelir bir şekilde
Hmm, madem daha çok alıyorlar deriz
İltica yapmam ya. TR çok turistik bir ülke. Gez gez doyamıyorsun. Başka nerde var böylesine bir ülke.
severim trsini aga parliement olmuş 18.5 3000 dolarlık araba 150.000
Aboov. Pahalı olmuş. Bu tütün su gibi bir temel ihtiyaç gibi bir şey. Şunlara bi indirim yapsalar.
Tütün içiyoruz zaten ülkece kilosu 180 lira 1 ay atıyor
Hem, iyiymiş öyleyse. Bunda sigarayı jendin sarıyon öyle değil mi. Direkt pipo iç. Mis gibi şey.
Tadı güzel değil ve pratik değil sigara yak iç at tertemiz
Evet bu arada
Bi' ara mentollü sigara vardı. O zaman içiyordum, hoşuma gidiyordu o tat. Ama şimdi bulamıyorum.
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Zor bulursun güneydoğuda çok var kent ırak üretimi olduğı için
Hmm. Niye öyle. Oysa burda da çok seveni var mentollünün.
Meyve toprağına göre yetişir sevenine göre değil :)
Hmm, anladım. Ama bi' ara rahat bulunuyordu ondan merak ettim. herhalde o zamanlar anayurdunda o kadar çok ürün verdi ki bayağı bi' ihraç ettiler.
İstanbula kaçak sigara getirebilen uyuşturucu getiriyor onun yerine daha karlı diye
Hmm, uyuşturucu kullanıyon mu. Benim bi' arkadaş vardı, uyuşturucuyu övüyordu. Her şeyin fazlası zarar, dozunu ayarlarsan uyuşturucu iyi bir şey vs. diyordu.
Allah kimseyi düşürmesin kanka içmedim hiç içmem de böyle şeyler zamanla değil tekte bağımlılık yapıyor
Antıyordu zaten benim arkadaş, şırıngayla enjekte etmiş kafası güzel olmuş. Tekrar enjekte edeceği anı iple çekiyordu herif.
:(
Sahte evrak?
Oranın mahkemesi bambaşka bir yer ülkücü bir adam ben Kürdüm Türklerden nefret ediyorum demiş sonra adama sormuşlar Kürt toplumunun önde gelen isimlerini say diye kısacası adamın başvurusu çöp olmuş