Aile & Toplum Gecenize neler eşlik ediyor? esma33_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Herkese keyifli geceler diliyorum 🙋💆🤺🌹 Güncellemeler+1 yıl Sorumuda beğenirseniz çok mutlu olurum Güncellemeler+1 yıl 👍işarete tıklar misiniz 😄 Gecenize neler eşlik ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sezen Aksu eşlik ediyor ve çay.https://www.youtube.com/embed/p4yxn8ZahPI 1 0 Yorumla
eL_mACO Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bi başıma odada tv izliyorum kimse etmiyor birşey 😒 1 0 Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Datçanın deniz kokusu. Yıldızlar ve huzurlu bir yalnızlık. 1 0 Yorumla
eexeelanss Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Ahmet Kaya şarkısı saçlarına yıldız düşmüş 1 1 Yorumla eexeelanss +1 yıl Sizede keyifli geceler Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir kahve...Biraz diziSonrası kısmet... 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ingiltere - Danimarka :D 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çekirdek çay balkon sigara 1 0 Yorumla
martha3799 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yalnızlık ve can sıkıntısı eşlik ediyor maalesef 😔 0 0 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Maç izliyorum şu an yabancı 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Maç izliyorum 1 5 Yorumla xsarinx +1 yıl Sen bizim cevapları beğenme, bizden soruyu beğenmemizi iste, azıcık adaletsizlik olmuyor mu🤣 Yorumla esma33_ +1 yıl Sus bee gıcık sorunu kaldirirm ha yaramazlık yapma bak 🤣🤣🤣 Yorumla xsarinx +1 yıl Kaldır Yorumla esma33_ +1 yıl Oldu mu şimdi Yorumla xsarinx +1 yıl Oldu Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiçç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadaşımın nişanlısı 🤭🤭 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aeversin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seversin Yorumla
JandarmaUyumsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Neresi burası 0 1 Yorumla esma33_ +1 yıl Mersin Mezitli Yorumla
yukseliyorumm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hüzünlü şarkılar 4 6 Yorumla Gkey991 +1 yıl neyin hüznü bu Yorumla antalian0775 +1 yıl Neden ki Yorumla yukseliyorumm +1 yıl @Gkey991 gitmenin verdiği pişmanlık mı desem yoksa özlemek ve merak etmek mi? Yorumla Gkey991 +1 yıl sen mi ayrıldın Yorumla yukseliyorumm +1 yıl @Gkey991 özel şeyler herkes okuyor burada Yorumla Gkey991 +1 yıl Anlat özelden kafan dağılır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sezen Aksu eşlik ediyor ve çay.
https://www.youtube.com/embed/p4yxn8ZahPIBi başıma odada tv izliyorum kimse etmiyor birşey 😒
Datçanın deniz kokusu. Yıldızlar ve huzurlu bir yalnızlık.
Futbol maçı, viski ve KS.
Ahmet Kaya şarkısı saçlarına yıldız düşmüş
Sizede keyifli geceler
Bir kahve...
Biraz dizi
Sonrası kısmet...
Ingiltere - Danimarka :D
Çekirdek çay balkon sigara
Yalnızlık ve can sıkıntısı eşlik ediyor maalesef 😔
Klima, çay ve kedim 😏
Maç izliyorum şu an yabancı
Maç izliyorum
Sen bizim cevapları beğenme, bizden soruyu beğenmemizi iste, azıcık adaletsizlik olmuyor mu🤣
Sus bee gıcık sorunu kaldirirm ha yaramazlık yapma bak 🤣🤣🤣
Kaldır
Oldu mu şimdi
Oldu
Istırab
Cay KS
Yalnızlık
Kötü anılar...
Çay.
Ay ve yıldızlar
Hiçç
Bilgisayar
İ pad yoğurt rakı cacık sigara
Arkadaşımın nişanlısı 🤭🤭
Aeversin
Seversin
Neresi burası
Mersin Mezitli
film
Hüzünlü şarkılar
neyin hüznü bu
Neden ki
@Gkey991 gitmenin verdiği pişmanlık mı desem yoksa özlemek ve merak etmek mi?
sen mi ayrıldın
@Gkey991 özel şeyler herkes okuyor burada
Anlat özelden kafan dağılır
Sivrisinekler. 😡
çay ve yağmur
puding
Kulaklik
Alkol
Nargile ♥️