Buradaki kızları okudukça çocuk yapmaktan korkar oldum bu nasıl gençlik yahu?

Gelmişler 18 24 yaşlarına halen bir halt olamamışlar ana babanın eline bakıyorlar. Hadi iş bulamadın diyelim, bari anana babana asi olma. Her türlü pislik bunlarda. Yok açık saçık giyinecem diye kavgalar aileden nefret etmeler, yok gizli sevgili yapıp ilişkiye girmeler, yok orasını burasını morartıp ailesini şok etmeler, yok hamile kalıp kürtaj için yer aramalar, yok ateist olup ana babanın inancını aşağılamalar, yok anne babası istiyor diye kapanıp kapalıyken her haltı yemeler iki yüzlülük, bide anne babayı aşağılayıp kavga etmeler ölsün gebersin istemeler nasıl kurtulurum bu evden diye sormalar falan...
Hele kızın teki sormuş, babası ölmüş yıllar evvel annesiyle yaşıyormuş bu devamlı sevgilisiyle buluşup yatıyormuş annesi bunun vucudundaki morluklardan çantasındaki prezervatif ve doğum kontrol haplarından cinsel birlikteliği olduğunu anlıyormuş söz geçiremediği için kadın devamlı ağlıyormuş. O da diyo ki ona ne? Bide çalılmıyomuş annesi çalışıyo bu da annesinden para istiyo. Ama yeri gelince sanane benim özel hayatım diyo.
Başkası ailesi düğüne gidince sevgilisini eve almış ilişkiye girerken ailesi düğünden çok erken dönmüş. Babası bunları yatakta görünce kalp krizi geçirmiş.
Kardeşim ben bunların yüzünden çocuk yapmaya korkuyorum yaa!
Bu Z kulağı zınavadan çıkmış. Adamı katil ederler. Haksız mıyım?
Buradaki kızları okudukça çocuk yapmaktan korkar oldum bu nasıl gençlik yahu?