Iki evlilik yapmis birine üçüncü es olacaksin anlasilan. Insanlar, ilk esleriyle anlasamayabilir diyelim. Ya neden ikinci esinden de ayrilmis? Sorun hep eşlerinden mi kaynaklaniyormus? Yarin senle de ayni sorunları yasamayacagi garanti mi? Sirularin saglikki cevapları olmaliki sağlıklı adımlar atabilesiniz! Çocuklar konusu ise tam bir travma. Ilk eşten 1 cocuk, ikinciden 2 cocuk ve sizinki... onceki eşlerden olan cocuklarin ayri ayri yasamis olduklari travmalarla bas edebilecek misiniz? Bu cocuklar kendi anneleriyle de goruseceklerdir. Ki evleneceginiz insanda en azindan çocuklardan kaynakli önceki iki eşle görüşebilir. Çok agir bir durum. Boyle bir yükü taşımak zor.
372 Yorumla- +1 yıl
Aynen... adam sorunlu biri belli
- +1 yıl
Bi insanin özrü kabahattinden büyük! Hamilelikte kadinin uyumasi fizyolojik ve biyolojik degisimlerden kaynakli normaldir. Cocukla sakar olmak nedir ya? Bir annenin cocugunun uzerine titremesi kadar dogal ve güzel olan ne var acaba? Temizlik konusunda titiz olmasi, cocuguyla ilgili kaygilanmasi olagan seylerdir. Dogal ve olagan olmayan, bir insan nusvettesinin daha cocugu 8 aylikken kadini tek basina yuzustu birakmasidir. Yaziklar olsun. Sayet sizde burdan yorum ve begeni almak icin ya da soruyu gundemde tutmak icin boyle guncellemeler yapiyorsaniz emelinize ulasmissiniz. Yok, gercek anlamda boyle gayri insani bir durumu mesrulastirmaya calisiyorsaniz "kendi düşen" aglamaz diye bir soz vardir ya hani, tam duruma uygun!
En İyi Cevaplar
apla hadi 1. boşanma ok bir hatadır olur... adam 2. kez boşanmış 3. ye yuruyor... sen onun çocuklu olup olmamasından önce lan bu adam 2 karıyla anlaşamamış benle nasıl anlaşacağa bakman daha doğru olur.
395 Yorumla- +1 yıl
hahfjahajf çok doğru
- +1 yıl
güncellemen daha kötü mk... adam her ikisinden de kaçmış yardım almış mı? adam zoru sevmiyor... ve şunu unutma bir kere bişeye alıştın mı 2. sini 3. sunu yapmak kolay gelir.. Daha da önemlisi sen onun için uygun musun? lan bi kadın şımarsın hamilelikte altı ustu 9 ay sabredecek hamile eş boşanılır mı mk...
- +1 yıl
👏👏👏
Soran+1 yılHamileyken bosanmamis bebek doğmuş 8 aylikolmus öyle bosanmislar.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta ayrılmış ve çocuklu olması denklik buraya kadar tamam ama beyefendinin 3. Evliliği olması biraz kafa karıştırıcı. Büyük cesaret gerekir evet demek için.
51 Yorumla- +1 yıl
Para varmış denemiş denemiş bırakmış canım 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılÇıkacak Sorunların temeli çocuk olmasın, kaç tane olduğu, evlenip boşanmış olunması değil.
Bu açılardan bakmayın...
Ne yazık ki durumu ne olursa olsun insanlar sadece birbiri ile evleniyor...
Eşlerin aileleri ve akrabaları ile de evleniyorsunuz...
Her evlenme niyetinde olan insanın yapması gereken eş adayının kendi ailesi ve samimi, sık görüştüğü akrabaları ile, arkadaşları ile, işi ve iş arkadaşları ile yakın etkileşime girmesi gerekiyor...
Ve bunu yaparken mutlaka iyi bir gözlem yapması gerekiyor...
Kim ne gibi sorunlar çıkarabilir.. Tespit etmek gerekiyor... Bunları tespit ettikten sonra bir karta vermeli... Çıkabilecek sorunları kaldırabilir miyim diye...
Söz konusu eşlerin önceki çocukları ve kendi çocuklarını da bu gözlem, tespite dahil etmek gerekir...
İhtimal dahilindeki sorunlar kişiye, aileye, kendi çocuğuna özgü olacağı için sorunları böyle uzaktan sıralamak pek mümkün gözükmüyor..
Size tavsiyem hemen karar verip evlenmeyin...
Bir müddet evliymiş gibi hayatınıza dahil olacak kişiler ile bir arada zaman geçirin...
Şöyle bir örnek vereyim... Evlenmeyi düşünen çift... hiç bir zaman evliymiş gibi bir arada yaşamayacağı için (en azından bizim kültürümüze göre böyle;istisnalar kaideyi bozar.. o başka) evlendikten sonra blr kaç ay birbirlerini daha yeni tanımaya başlarlar... Bilmedikleri, görmedikleri huyları, özellikleri okur.. ve daha önce tanımadığı insanlar hayatlarına zaman zsman dahil olurlar...
Sizler belli blr noktaya gelmişsiniz... Daha şanslısınız... Eğer, çevreniz ve karakteriniz izin verirse bir müddet birbirini ile evli gibi yaşabilirsiniz... Tabii herkes bunu yapamaz... yapabilirseniz... Yapamazsanız da mutlaka sık sık olabildiği kadar herkes ile çocuklarımızın tamamı ile bir araya gelmeye bakın derim00 Yorumlaannemde iki kari bosamis adamla evlendi çokta mutlu adamın en küçük çocuğu 2 buçuk yaşında en büyüğü 18 ilk karı ile görüşmüyor küçük çocugun annesi ile daim görüşür mecburen ama annem çok fedakar adam gider eski karşısında cOcugun yaninda kalır eski karısının evinde odası bile var haftasonlari ama birbirlerine çok güveniyorlar adamın yanlışı asla yok olcaginida sanmam ben annem kadar hayatta yapamazdim mesela sende annem kadar olmazsada birazını göze almalisin sende bosanmissin çocuğun var eski eslinle mecbursun yüz yüze gelmeye esin ne kadar kaldırır veya sen esinin eski eşi ile çocuk için ilişkisini ne kadar kaldırır sin bilemem ama suda varki ilişkide annem çok fedakar ağzını açmaz kavga etmez ama trip atar yerli ise yani bu kadar fedakar olmasa o evlilik yürümez acaba annem kadar ağzını kapalı tutup susabilecekmisin kısmen de olsa aşağıdakiler hakililar adam zoru sevmiyor çat pat boşanıyor böyle insanlar sorunlu oluyor bir taraf mülayim olacak herseyi sirtlanicakki yürüsün sana soruyorum kendime bu denli güveniyor musun
00 YorumlaSeni uyarayım önemli olan çocuklar eğer onlar seni kabullenemezse o evde huzur olmaz. Yani ilk iki eşiyle ayrılık nedeni de önemli ince düşünmelisin benim babam da ikinci kez evlendi ama annemi asla sevemedim hep huzursuz geçti evlilikleri çocuklarının ve onun çocuklarının mutlu olduğundan emin olman gerekiyor lütfen acele etme 🙏❤️
22 Yorumla
Soran+1 yılCok sağol canim içten yorumun için. ama çocuklar annelerinden kalıyorlar. 1. esi bu adami istememis toplamda 7 yıl evli kaldılar bir oğlanları olmus. ikinci esi ile mantik evliliği yapmış toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar. kadin hamilelikte cok uyuyormuş hamile kalınca simarmis. dogumdan sonra da takıntıları olmus bebeğe bisey olacak korkusu surekli ellerini yıkama vs. bir cocuklq rezil oldu diyor. ev işlerini coxugu ayni anda yürütmenin. adam da dayanamamış bebek 4 aylıkken boşanma davasını açmış beebebbek 8. ayiba girdiğinde d e kadının israrlarina rağmen boşanmış.
- +1 yıl
Senin hayatın karisamam annelerinde bile kalsa elbet babalarını da görecekler ikinci esinde psikolojik opseseif hastalık olusmus tedavisi var yarı yolda birakmasi benim kanaatimde yanlış işeme gelemyeni bırakmış bu yani ama hayat senin omuru senin iyice düşün evlilik geçirmiştim zaten bazı şeyleri biliyorsun artık senin icindey beyfendi için de hayırlısını dilerim Rabbim mutlu ve huzurlu kılsın
+1 yılBunlar eş adayının anlattıkları ve sen seviyor olmalısın çünkü savunacak şekilde açıklama yazmışsın. Bir ilişkide sevgi de olmalı güven de mantıkta. İlk eşi onu istememis boşanmışlar ama istemeyen kişi ile nasıl 7 yıl evli kalınıyor ona anlam veremedim. 2. sinde sana yapılan açıklama da hiç hoş değil. Bir kadının en hassa dönemidir hamilelik. Hamilelikte beden bir yere, duygular alt üst, şımarabilir yani, kadının daha çok ilgi istemesinden doğal ne olabilir. Bebeğini korumak istemesi sık sık ellerini yıkaması da abes değil bunlar birer annelik içgüdüsüdür ki sizde anneymişsiniz ne cevap verdiniz bu duruma merak ettim doğrusu. Eğer adam size aşıksa ya da çok çok seviyorsa vazgeçemiyorsa anca öyle bir durumda sizi el üstünde tutacaktır da 3. Evliliği düşünmek durumda kalmazsınız. Sizin ona duygu ve düsünceleriniz de hat safhada olmalı ki savunur biçimde güncellemeniz. Umarım doğru bir karar verirsiniz.
00 YorumlaMerhaba öncelikle şunu belirtim evleneceğiniz adamın da çocuğunun olması doğal ikinizinde durumu ortada iyi olabilir ama çocukları ayırt etmeden anlaşabilmeniz lazım ve çocukları kaynaştırmanız lazım e tabi bir de geride kalan eşleriniz var çocuk için illaki etkileşimde olacaksınız bu konularıda lütfen iyi bir şekilde konuşun anlaşın sonradan problem yaşamayın İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla bu devirde bu saflıkta (iyiniyet anlamında) bir kadın
Sen boşver onu benimle evlen
En azından onun gibi zordan kaçmam
Şaka şaka
Bence sıkıntının asıl sebebi adam, sen kendine eş olmasından önce adamın babalığını sorgula, yarın sana bir şey olursa veya senin yokluğunda çocuğuna nasıl davranacak, benimseyecek mi, ilgilenecek mi?
İnsanlar anlaşmak istedikten sonra inan bir şekilde anlaşır, önemli olan istemek. Ama evliliğin sorumlulukları var, bunları kaldırabilecek mi? Bence iyice araştır, bana evinin erkeği olabilecek biri gibi gelmedi, yine de önyargılı olmak istemem.
Gerekirse çocuğunu onun yanında bir iki saatliğine bırak, uzaktan izle, nasıl davranıyor çocuğuna.
Ayrıca kendi çocuklarını ne kadar sürede bir görüyor, onlarla ne kadar ilgileniyor. Birlikte vakit geçirin, hata yapacak yaşta değilsin, yapacağın hata hem kendi hayatını etkiler hem de çocuğunun hayatını. Bana sorarsan en çok çocuğun hayatını etkiler.00 Yorumla
+1 yılÇok zorlanırsın çocuğu falan seni istemezde benim halam ikinci evliliğinde çocuklu biriyle evlenmişti adamın çocuğu kaçtı evden bu yüzden reşit oluncada babasını şikayet etti tabi bunu kendi kendine yapmadı annesi çok kötü birisi kızı kandırıyodu sürekli çocuk yapmasa bile anne kötüyse başınıza bela açar söylim
00 YorumlaBir kadın olduğun için bence eski eşlerini bul özellikle ikinci eşini ve onlarla görüş neden bitirmiştiniz günümüz olayları malum ben de o sebeple size bir hemcinsim olarak danışmak istedim de. Bunda ters bir şey yok karşıdaki medeniyse zaten böyle yaklaştığında seni anlayacaktır. Kaldı ki bu eşine/sevgiline olan sevginden saygından bir şey eksiltmiş olmaz. Her gün neler duyuyoruz haberlerde. Olaki bunu duyar ve sana tepki gösterirse zaten o adamla evlenme. Nacizane görüşüm budur benim
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Soruyu güncellemişsin. Ama o yazdıkların anladığım kadarıyla sevgilinin sana anlattıkları. Bir de kadınların tarafı var tek taraflı dinleme özellikle eski eşlerini bil konuş tanı belki olaylar tamamen farklıdır bilemezsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki senle daha iyi olacak insallaah mutlu olursun çocuk sorun değil bence beraber mutlu olacak mısınız diye düşün? Bende evlendim ayrıldım Şu an konuştuğum adamın bir oğlu var çocuğunu sorun etmiyorum benimde çocuğum olabilirdi diye düşünüyorum çocuk suçlu değil bir evlilikte ama korkum mutlu olacak mıyız aynı sıkıntıları yasıycak mıyız yaa daha kötü olursa diye düşünüyorum düşünceler çok farklı amaa insallah mutlu oluruz 🙏🏻 Hersey gelip geçici sevgisi ilgisi hiç eksilmesin sadece
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuklu bir kadının evlenmesini onaylayan hoş gören biri annesini düzdürmeye meraklıdır. Bunun başka açıklaması olamaz.
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Sizin iş baya karışık olur ama böyle kestirip atmakla olmaz. Ne olursa olsun her şey karaktere bağlıdır. Bu bayan için de erkek için de geçerlidir. Şöyle düşünenler olabilir, geçinecek olsa öncekilerle geçinirdi falan ama iş öyle değil, kafalarım uyuşması şart. Bahsettiğin kişiyle kafaların uyuştuğunu düşünüyorsan sorun olmaz.
00 YorumlaEski eşiyle ilgili , bir çocukla rezil oldu , gibi çok fazla kaba ve çocuğunun annesi olmasına rağmen bukadar aşağılayıcı bir söz sarfedip saygısızlığın dibine vuran biri size ne kazandırabilir? Ben bunu sormak istiyorum sadece
10 YorumlaAdamın zengin olduğunu anladım. Kızın varsa uzak dur oğlun varsa sıkıntı olmaz derim ben. Ama karşına illa biri çıkar anlattığına göre adam çok da iyi naneye benzemiyor ölç tart seni de yarı yolda bırakıp gitmesin.
00 Yorumla
+1 yılAbla adamın 2 evliliğini de anlatmışsın da bir de kadınları dinlemek lazım. Herşeyi geçtim bu anlattığınla bile adam haksız anlayışsız biri. Bence başına bela arama birinci kocadan ne hayıe gördün de ikincisinden ne göreceksin boşver
00 YorumlaMoralim bozuluyor bea yaş oldu 32 daha biz evlenemedik adam karıları düzüyor birde eskiyor yeniliyor vayyy a. m. q
13 Yorumla
Soran+1 yılAjahhahahha
- +1 yıl
Bunu soran kişi sen trolsün
+1 yılBen aşık olmadığım sürece ya da çook zengin olmadığı sürece öyle bir şeye kalkışmam. Yani ikisi ile de anlaşamamış neden? Bir sorun var anlaşılan eski karılarıyla iletişime geçmeye çalışırdım.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz evlenme seni de boşar vefasız biri adam da sorun var Sabırlı olup ne olursa olsun eşine sahip çıkamayan hemen bahane edip Boşuyor sana da aynısını yapacak
10 Yorumla
+1 yılseviyor beni dersin evlenirsin peki ya o önceki kadınlarda beni seviyor diye evlenmedimi? adam problemli sanırım hiç bulaşma
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Adamın tek taraflı ifadelerine inanmak doğru mu sence?
Boşandığı eşleriyle görüş. Onlar ne diyor dinle.
Evlilil çocuk oyuncağı değil.20 Yorumla
+1 yılBoşanan hiç kimse ben kötüyüm demez zaten hep ben boşandım der karşı tarafı suçlar. O yüzden tek taraflı dinlememek lazım eski eşlerinin sorunlu olduğunu kanıtlamadan çok kapılma derim.
00 Yorumla
+1 yılAblacım azıcık aklın varsa evlenmezsin, 2 evlilik yapmış adam ikisine de sadık kalamamış 3. ye mi sadık kalacak ne malum seni de becerip boşanmayacağı? Bence aklını kullan
00 YorumlaBen evliyim 3 cocugum var ama bir baskasiyla evlenirsem ozellikle kiz cocugu olanla evlenecem kesin kararliyim
06 Yorumla
Soran+1 yılNwden?
- +1 yıl
Hep oglanlarin mi var
- +1 yıl
Allah bagislasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi bir kez boşansa neyse de 2 kez boşanmış biriyle evlilik yapılmaz.2 eşiyle anlaşamamış adam seninle de anlaşamaz büyük ihtimalle. O yüzden yol yakınken dön bence bu hatadan.
30 YorumlaMantık evliliği olacak evlatlar arasında uyum için eşit davranmaya çalışacaksın
Bey in 2. Evliliği dikkat sicili şüpeli10 Yorumla30 yaşina geldim ben 1 kez bile evlenememisken insanlar ayni sürede 2 3 kere vevlenebiliyor vala moralimi bozmaya başladı bu durum 🤣
10 Yorumla
+1 yıl2 çocuklu adamla evlenilir mi ya yarın birgün o çocukları sana getirir bak diye sakın böyle birşey yapma!!!
11 Yorumla- +1 yıl
Aklını başına al lütfen sakın böyle birşey yapma
- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBende de çocuk var kimseyi bu sorumluluğun altına koymamak için evlenmiyorum … devir kötü çocuklarımda küçük.. o yüzden bu en doğrusu galiba
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenirsem de çocuğu olan biriyle evlenirim … halden anlar diye..
- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yıl2 kez boşandıysa sorunlu o adam uzak dur hadi 1 kez cahillik dersin olur 2. kez boşanıyorsa o adam çöptür çöp!
10 Yorumla Sana yalan soyluyor.2 kez evlenip problem yaşayan biri... kesin kendisi problemli. kadinlar değil.
20 Yorumla
+1 yılÇocuklardan dolayı eski eşi ile sürekli x görüşmek zorunda bşr diğeri çocuklar seni annesinin koltuğuna oturduğunu düşünecek bir kin besleyecekler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılbu adamla olmaz, evlilik iyi günde kötü günde denir bu adam ottan bktan sebeplerle sürekli terk ediyorsa yakında sende yersin tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılAnlattigina gore adam kimseye tahammul edememis bence bulasma. kendi sorunlu belli. hamile esi simarmismis suna bak rezil herif
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu evlilik olsa bile çocuklar büyüyünce çok sorun olacak çocuksuz biriyle eclensen senin için daha iyi
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu olan kadın evlenip başka erkekle yapmamalı benim annem böyle birsey yapsa cinayet işlerim.
03 Yorumla- +1 yıl
Buna eksi atan anasini düzdürmeye çok meraklı herhalde 🤣
Soran+1 yılAhahhahhah ya aynen senin gibi düşünüyorum ben d e üvey babayla büyüdüm ve annemi başka bir erkeğin beceriyor olması delirtiyordu beni. sence çocuğum da aynisini düşünmez mi? Annesini elin adamı beceremez. aci ama gerçek bu.
- +1 yıl
Neyse teyze tencere kapak misali birbirinizi bulmuşsunuz.
+1 yılÇocuk sorun değil önemli olan onun seni aldatmaması sana sadık kalması, onu elinde tutabileceğini kendine güveniyor musun? Egoist biri misin?
00 YorumlaSenin de de çocuğun varmış onun da var, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çocuklar anlaşabilirse eğer.
00 Yorumla
+1 yılillaki sorunlar olur eri de senin de çocuğun olcak ve sorunlar başlayacak gecimsilik veya daha kotu eğer kız olursa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılMillet 3. Yü evleniyor
biz daha bi tane bulamadık11 Yorumla- +1 yıl
Biz evde kaldık
Böyle bir adam ile evlenmek istiyorsan çok çaresiz olmalısın akıl fikir diliyorum size 🙏
00 Yorumla
+1 yılÇoçuksuz bir insanla evli olmaktan dahazor ve meşakatli olur.
00 YorumlaOrtada kalan çocuk olur onun vebalini de almış oluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBende ayrıldım ,çocuğum yok, düzgün birini bulsam hemen evlenecrm
00 YorumlaÖncelikle sormanız soru ; “bu bey 2 evlilik yapmış,3. Evlilik arayışında ve neden boşanmış?”
00 Yorumla
+1 yılSizinde çocuğunuz olduğu için anlaşırsınız anlarsınız birbirinizii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece çocuk için anneleriyle görüşüyor olabilir
Bu sıkıntı yaratabilir. Ve adamın maddi durumu iyi değilse 2 çocuğa da nafaka vermek maddi açıdan sizi zorlar00 YorumlaÇocukla arandaki bağa bağlı adamla bir sorun yaşayacağını sanmıyorum zaten
00 YorumlaÇok zor Bi karar bu kararı sen vermelisin ve sana tavsiyem çocuk yapma ondan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen karaktere bağlı bir durum , akla gelen soru neden iki kez ayrılmış
00 Yorumla
+1 yılyok ikinizinde ilk eşlerinden çocukları olduğu için sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇocukların yaşları ve anneleri ile irtibat durumu falan zor iş
00 Yorumla
+1 yılÖf okuyasım bile gelmedi... ayrıl evlen ayrıl evlen ayrıl evlen.. bir durun durulun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmış bir erkekle evlenilmez git bekar temiz erkek bul
337 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler her haltı yiyip erkek eli değmemiş bir kızla evleniyor bu yüzden hiç bir erkeğe sadık olunmaz.
Cevap sahibi+1 yılHiç güleceğim yoktu kadınlar escrta khaneye mi gidiyor? Her erkek aldatıyor bu bir gerçek her kadın aldatmıyor.
Cevap sahibi+1 yılErkekler öyle pis iğrenç yerlere gidiyor kadınlar gitmiyor korkma.
Cevap sahibi+1 yılTemiz erkek yok temizim kadın eli değmemiş bir erkek yok
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi olmamış bir kadın istemeye hakın yok
Cevap sahibi+1 yılHimayem altına almak ne ya? Kendini ne sanıyorsun?
Kadınlar sevgili yapınca sorun var ama erkekler sevgili yapınca sorun yok mu?
Cevap sahibi+1 yılHepiniz aynısınız hiç biriniz temiz iyi kadınları hak etmiyorsunuz her erkek aldatılmayı hak ediyor
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyorsun sen ya şu an sevgilin var sevgilin oldu demek oluyor bu.
Cevap sahibi+1 yılTamam anladım
+1 yıl2 evlilikdende ayrılan bir kişinin kendisindede problemler olabilir. Ve tekrardan evlenecekse eğer o kişiye doğruları söylemeyebilir bence eski eşlerini bulup adam hakkında bilgi al sonrasında evlendikden sonra sürpriz olmasın
10 YorumlaSenden de 1 tane olur okunuzla oynarsınız 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAjahahahahhah
+1 yılSorun bulmak istersen çok sorun bulursun, çocuk seni benimsemeye bilir belki
00 Yorumla
+1 yılBirçok sorunu olur. Bı kere çocuklar için eski eşleriyle ömür boyu görüşmek durumunda olacak. Çocuklar babalarının evinde dolayısıyla senin evinde kalmaya gelecekler. Para isteyecekler . İhtiyaçları olacak vs. Vs birçok sorun olacak
00 YorumlaKafa yapıları uyarsa öyle çok büyük sorunlar olacağını sanmıyorum
00 YorumlaDuzgun bir iliski olacagini beklemen senin kirmizi kar yagmasini beklemenle hemen hemen esit birsey.
00 Yorumlaikinci karısı psikolojik hastalığa yakalanmış ve o karısına destek olup iyileşmesini beklemek yerine terk etmiş. Bilmiyorum bana çok korkunç biri gibi geldi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet dikkatli ol ama iki evlilik yapmış olması normal bence kötü yorum yapanlara çok aldırma.
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat