Çocukken yaşadığım taciz olayı?

9 yaslarindaydim evdeki tesisat bozulmuştu annem babam çalışıyordu o zaman normalde ablam o gün erken gelecekti okuldan gelmedi ek dersleri çıkmiş evde tektim tesisatçı şunu takamiyorum takar misin demişti bende saf gibi tamam dedim arkama geçti ve bana surtunmeye başladı bir kaç sn sürdü ben tamam taktım diyip geri çekildim işte o günden sonra pskolojik sorunlar yaşadım o gün evde tek olmamam gerekirken sanki bütün şansızlık bana rol yapmış gibiydi annemin arkadaşıydı bu üstelik ve ben tanımıyordum aileme söylemek istedim söylemedim ben sesimi çıkaramadım aileme birşey anlatamadım kimi suçlamam gerekiyordu bilmiyordum en sonda anneme o adami birdaha çağırmayacaksin dedim kendimi günahkâr hissettim kendimden iğreniyorum bunu dusuncukce o şerefsizi elime geçirsem yüzünü hatirlayabilsem öldürmek istiyorum ben kendimden utanıyorum bu iğrenciliği nasıl bana yapar diye asla hiçbir şekilde müsade etmedim ama zaman zaman aklıma gelip moralim o kötü günler gitmiyor aklımdan iğreniyorum böyle serefsizlerden kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Çocukken yaşadığım taciz olayı?