Aile & Toplum Dershane hocalarıyla loş ortamda resim çekiliyorduk erkek matematik hocamın arkadan fordladığını hissettim taciz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkamdan hissettim yani tacizmi bu Güncellemeler+1 yıl Arkadan dayadı işte Dershane hocalarıyla loş ortamda resim çekiliyorduk erkek matematik hocamın arkadan fordladığını hissettim taciz mi? Cevapla Matematik Soruları Erkek Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. kesinlikle sende sesini cıkarmadıysan iyi dayamıs.. neden tepki vermedin simdi hoşuna gitti sanacak 0 0 Yorumla
1musician Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Olabilir, neden olmasın. Fordlama seviyesine bağlı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olabilir 😂 Yorumla 1musician +1 yıl Taciz olabilir dedim ya biri yanlış anlamış eksilemiş kapasitesiz 😅 Taciz etmiş olabilir yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sıkışık trafikte olur öyle şeyler.. sen kendi şeridinde gitmeye devam et.. bye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Taciz olması için başka ne olması gerekiyor ne kadar süre değdi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Dk tutmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar süre dayadı Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dk tutmama gerek yok 1-2 saniyelik bir şey mi daha mı uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O an neden tepki göstermedin Yorumla Soran +1 yıl Daha uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman yanlışlıkla filan değil direk taciz bu o an ne vardı altında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu olayı benimde başıma geldi istersen anlatabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninde hoşuna gitmiş ama itiraf et daha uzun süreli ve çekilmediğini göre Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuna gitmedi mi Yani. ? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende öğrencim ile oldu ne var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilerekmi yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet etmek ister misin Yorumla
kumsalbal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fordladığını ne 1 4 Yorumla gulbakimm +1 yıl Yemin ederim aynısı sorucaktim 😂😂 Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl @gulbakimm gerçekten bilmiyor musunuz Yorumla kumsalbal +1 yıl Ben bilmiyorum Yorumla kumsalbal +1 yıl Şimdi öğrendim Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kesinlikle sende sesini cıkarmadıysan iyi dayamıs.. neden tepki vermedin simdi hoşuna gitti sanacak
Olabilir, neden olmasın. Fordlama seviyesine bağlı.
Nasıl olabilir 😂
Taciz olabilir dedim ya biri yanlış anlamış eksilemiş kapasitesiz 😅 Taciz etmiş olabilir yani
sıkışık trafikte olur öyle şeyler.. sen kendi şeridinde gitmeye devam et.. bye
Taciz olması için başka ne olması gerekiyor ne kadar süre değdi
Dk tutmadım
Ne kadar süre dayadı
Bilmiyorum
Dk tutmama gerek yok 1-2 saniyelik bir şey mi daha mı uzun
O an neden tepki göstermedin
Daha uzun
O zaman yanlışlıkla filan değil direk taciz bu o an ne vardı altında
Bu olayı benimde başıma geldi istersen anlatabilirim
Seninde hoşuna gitmiş ama itiraf et daha uzun süreli ve çekilmediğini göre
Hoşuna gitmedi mi Yani. ?