Erkek arkadasım iş yerinden bir kız arkadasıyla arada bir de olsa iş çıkışı oturup vakit geçiriyor sizce bu normal mi kızlar siz olsanız kızmaz mısınız?
erkekler böyle bir şey yapar mıydınız?
erkekler böyle bir şey yapar mıydınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben sevgilim olsa gözlüğümün içine onun resmini yapıştırırım gözüm başkasını görmesin diye be ne oturması ne başbaşası
Vayy çok mantıklı o da gözlüklü bir deniyelim onu teşekkürler 😂😂
Rica ederim 😂
Ben yapmazdım niye kendi kız arkadasim dururken başkasiyla ilgileneyimki çok sacma. Belkide aldatiyodur seni o bahaneyle
Mesaiye kalınıyorsa kalırım ama bu senin dediğin olay farklı bir yöne kaymış. Doğru değil.
Yok mesai değil iş çıkışı yicek bişiler alıp parkta bahcede oturup yiyolar 😞bana öyle anlatıyor
Tuhaf
Öyle saçmalık mı olur! Benim kız arkadaşım öyle bir şey yapsa direkt kapıyı gösteririm!..
Baş başa kalmaktan kastım aynı evde değil parkta kafede oturup sohbet etmek
Valla arkadaş ortamı olsa bir şey demem ama yalnız başına takılırlarsa o iş kabul edilemez benim için...
Evet bende dedim kaç kere baş başa gitmeyin başkaları gelmezse sende gitme dedim yok dinlemiyor hiç arkadası yok canı sıkılıyor muş evde
Valla sen ne düşünürsün bilemem elbet ama bana hayatta uymaz böyle şeyler. Yani benim başıma gelse hemen tavrımı ortaya koyarım...
Banada uymuyor işte ondan çaresiz kaldım
Yani şimdi ben ne desem sana müdahale etmiş gibi olurum. Hem sen tanıyorsun erkek arkadaşını nasış biridir diye. Umarım tatlılıkla istediğin gibi hallolur...
Umarım çok tesekkürler
Rica ederim kolay gelsin...
Hayır sevgilim olan kişiyi sevdiğim için yapmazdım sadık biriyim
Sadece oturup bişiler yiyoruz sohbet edip eve dönüyorum diyo ama ben ne yapacagımı şaşırdım
Ya seninle vakit geçiriyor mu? Oda var
İş için farklı şehire gitti o yüzden biz zaten uzagız görüşemiyoruz
Ne olursa olsun biri ile vakit geçirmek için gitmedi
Evet doğru haklısınız 😞
O yüzden sen varken başkasıyla vakit geçirmesi doğru değil be kadar uzak olursa olsun
Haklısınız tesekkürler
Önemli değil
Ben sevgilim varken başka erkeğin evinde kalmış insanım sjsj
Ben kalıyorum tam o dedigini de yapıyorum parkta bahçede içiyoruz işyerinden bi kızla ya da bi kaç kişiyle. Sevgilim sorun ediyor ama ortada bence bi sorun yok. Ben kızı götürmeye çalışmıyorum
Ama kız o niyette değilmiş o farklı düşünüyomuş
İşte yani ben nerden bilcem elin kızının niyetini ya demi 😭
Bilemessin tabi. Bende saf gibi birlikte takıldım sonra niyeti bozuk cıktı. Yani sevgilisi yok o an duugusal boşluktaymış meger , bazı şeylerini bizle gidermek istedi
Püüüü baya kötü olmus o durum
Malesef
Ne yapacağımı şaşırdım
Ya erkek arkadasımın ki de öyleyse naparımm 😭
Değildir belki ama ne bileyim sonra kendime kızdım sanki bende onu götürmeye çalışıyorum gibi mi algılandı acaba iş yerinde
Artık bilemicem o kadarını
Başka kız arkadaşlarım var ama sadece arkadaşız sevgilim de anlayışla karşılıyor.
Kız arkadaşın olabilir diyorum zaten ama başbaşa parkta falan oturuyolar 2-3 saat arkadaşım sadece diyo ne yapacagımı şaşırdım artık
Çok takma bence ama istersen ayrılabilirsin senin bakış açına bağlı.
Başka hiç bir problemimiz yok söylüyorum rahatsız oluyorum diye başka arkadasım yok eve gelince sıkılıyorum napıyım diyo bişi diyemiyorum
Ben izin vermezdim. ne olur ne olmaz
Bende vermek istemiyorum ama onuda seviyorum ne yapacagımı bilemedim
Sen iyi niyetlisin ve bunun kurbani olursun
Yaa inşallah öyle olmaz üzülüyorum gercekten bu duruma
Durum. ona dogru gidiyor
Bu adamlık bir hareket değil
Ama evde değil parkta ya da bir kafede oturuyolar
İş yeri hariç neresi olursa olsun
Bencede öyle ama dinletemiyorum. Tesekkürler fikriniz için
Rica ederiz saf bayan
Saf mı? 😊
Yesss
Nideeen 😁
Üyleee
Pikii 😊
Şaka bir yana ayrılmayı düşünüyorum misin
Anlamadım
Adamı terk etmiyicek misin
Bilmiyorum ki napacagımı şaşırdım şu an
Sana bağlı olsaydı başkasıyla gezmeyi seni kaybetmeyi göze almazdı
Beni kaybedecegini düşünmüyo ki şu an zaten hiç o kadar ciddi konusmadım ben istemiyorum baş başa olmanı ama senin hayatın dedim sadece o kadar ciddi konusmayı düşünüyorum sadece
Bunun için saf deddim
Anladım haklısın zaten hep böyleydim başka konularda da
Adamı serbest bırakmışsin
Üff sıkınca sıktı olur karışmasak serbest bırakmışsın e napalım
Serbest olup böyle olacağına sık daha iyi
O zamanda uzaklaşır kesin
Seven insan niye uzaklaşsin bide sende korku var
Yok yani korkmuyorum olacagına varır dünyanın sonu değil ama seviyorum yani bitsin istemiyorum ciddi konusunca belki vazgeçer
Belki vazgeçer=korku
Yo ne alaka vazgeçmezsede kendi bilir napıyım yani ayrılırız
Hakkında hayırlısı
Sağol
yaparız canım niye yapmayalım
Deli miyim
Bilmem
Ben sevgilim varken onu götürmem 😃
Ama sevgilin uzakta ve senin o şehirde baska arkadasın yok
O zaman dost çayını içeriz
Anladım o zaman normal oluyo yani öyle mi
Ve sana söylenmeli bilmen iyi olur
Söylüyo zaten
O zaman güven.
Nası ya az önce delimiyim diyodun 😂
Kalmam diyordum evet de bacım sen dedin mi biz başka şehirdeyiz. Anormal olan ben değilim, sen böyle devam edersen Kezban derler sana😃
Üzdün şu an 😞
Ne yapabilirim 🙄
Haklısın tesekkürler
Hadi bakalım 😃
Kendim bile baş başa kalmaktan kacinirim.
Yaa ne güzell inşallah hep böyle düşünürsünüz
Amin teşekkür ederim
Kalırım tabi.
Hayır
Kalmamaya çalışırım
Parkta ya da kafede de mi olsa
Sevgilim varsa iş haricinde bir kadınla birlikte olmama gerek yok işte de başbaşa kalmamaya çalışırım mesai saatleri dışında da telefon kâfi
Ama o şehire yeni gitti ve hiç arkadası yok öyle olsada mı anormal sizce
Erkek arkadaş bulsun çok zor değil biz çabuk kaynaşırız bir halı sahaya bakar. Anormal değil tabi ama bence hoş değil
İş yeri ful kadın bulamıyorum diyor neyse hayırlısı artık çok tesekkürler fikir için
Saçma. Bulmak isteyen bulur. Rica ederim