Aile & Toplum Şuanda napıyorsunuz arkadaşlar? Zkskkslalsl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben gec gece kanla başla tek basıma dolma sarıyorum 😅😅 Güncellemeler+1 yıl Herkes dolma kelimesine takılmış, sarma arkadaşlar sarma !!! Şuanda napıyorsunuz arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolma sarılmaz, doldurulur.Ayrıca kanla başla değil, canla başla. 0 1 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl sarma sarıyorum dolma falan doldurmuyorum ayrıca yanlış yazmış olabilirim doğal bir durum. tdk şeref üyesi gibi konuşma istersen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni Kardeşim kakskskksk boş boş oturuyorum öyle her zamanki gibi 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Haha kolay gelsin uzanıyorum bende 0 1 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aleyna257 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Zeytinyağlı mi? söyle de haylimde yiyeyim 😂😂 0 4 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Evet zeytinyağlı😂😂😂 Yorumla Aleyna257 +1 yıl Ellerine sağlık 😂 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Teşekkür ederim canım gel buyur 😂😂 Yorumla Aleyna257 +1 yıl Gelmiş kadar oldum teşekkürler Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çalışmaktan başka ne yapalım 0 0 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Sakız çiğniyorum başım ağrıyor sinirim bozuk 0 0 Yorumla
ɮǟʏŞǟռֆʟı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bende yanıyorum çok sıcak evin içi fırın gibi🌡 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu saaatte derdin ne😂 0 0 Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı. Kalem gibi olsun o zaman dikkat et 😀 0 0 Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Etek altlarına bakıyorum şu an 0 0 Yorumla
16tekadam16 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl guzel sarıyonmu bari taşmasın sonra 0 1 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Haha aynen kalem kalem Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Niye ki sabaha düğün mü var 🤔 0 0 Yorumla
tsttrsever Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl neye hazırlık bu... 0 5 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Haha bayram hazırlığı Yorumla tsttrsever +1 yıl daha çok var... belli ki anne sin.. eskilerden... Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Şaka yapmıştım bizde asma yaprak cok oldugu için salamura olarak kullanıyoruz yani her istediğimiz zaman sarma sarkabiliyoruz özel gunleri beklemiyoruz bir saatlik iş buarada anne falan değilim 😂😅 Yorumla Zkskkslalsl +1 yıl Sarabiliyoruz diyecektim Yorumla tsttrsever +1 yıl yaşın kaç senin Yorumla
mavidenizeray Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Dolma olumsuz 👎 0 1 Yorumla mavidenizeray +1 yıl Sarma da olumsuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dolma sarılmaz, doldurulur.
Ayrıca kanla başla değil, canla başla.
sarma sarıyorum dolma falan doldurmuyorum ayrıca yanlış yazmış olabilirim doğal bir durum. tdk şeref üyesi gibi konuşma istersen
Seni Kardeşim kakskskksk boş boş oturuyorum öyle her zamanki gibi
Haha kolay gelsin uzanıyorum bende
Teşekkürler
Zeytinyağlı mi? söyle de haylimde yiyeyim 😂😂
Evet zeytinyağlı😂😂😂
Ellerine sağlık 😂
Teşekkür ederim canım gel buyur 😂😂
Gelmiş kadar oldum teşekkürler
Spor haberlerini izliyorum
Çalışmaktan başka ne yapalım
Sakız çiğniyorum başım ağrıyor sinirim bozuk
Bende yanıyorum çok sıcak evin içi fırın gibi🌡
Bu saaatte derdin ne😂
Kalem gibi olsun o zaman dikkat et 😀
Mast yapıyorum dolma derken😅
Etek altlarına bakıyorum şu an
guzel sarıyonmu bari taşmasın sonra
Haha aynen kalem kalem
Niye ki sabaha düğün mü var 🤔
söylemeyim sen anla :)
Partner arıyorum sanal yapacak
Tvye bakıyorum
Tv izliyom
Uzanıyorum sıkıcı
Lol izliyorum
neye hazırlık bu...
Haha bayram hazırlığı
daha çok var... belli ki anne sin.. eskilerden...
Şaka yapmıştım bizde asma yaprak cok oldugu için salamura olarak kullanıyoruz yani her istediğimiz zaman sarma sarkabiliyoruz özel gunleri beklemiyoruz bir saatlik iş buarada anne falan değilim 😂😅
Sarabiliyoruz diyecektim
yaşın kaç senin
kime sariyorsun
özel işler :D
Dolma olumsuz 👎
Sarma da olumsuz
Hery poter izliyorum
Terliyorum