+1 yıl16 yaşında bir kızdan hoşlandım eşitağırlıkçılardandı tanımıyordum. efsane bir çıkma teklifi düşündüm işte sırasının altında gül falan olacaktı. sonra bir arkadaşıma söyledi sakın yapma dedi o kız öyle senin gördüğün gibi bir kız değil falan dedi sonrada ben de duydum birşeyler kılpayı liseye rezil olmaktan kurtulduk :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl16 yaşındayken:
https://i.hizliresim.com/pv8Gko.jpg
bu da şimdi:
https://i.hizliresim.com/mqaXg8.jpg013 Yorumla- +1 yıl
aynı sapık bakışlar :D 30 kilo verdim
- +1 yıl
spor ve diyet :) 2.5 ayda vermiştim biraz sağlıksız :D
- +1 yıl
16 yaşında ergenlige girmemiştim yüzden farkedilir no sivilce :D
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
eyvallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
bu arada kimse kafadaki tacı farketmemiş iyi benim için :D D:
+1 yılsivilceliydim :D ama aşırı değil de alışmıştım zaten olmasalar nerde bunlar l*n dicek hale gelmiştim ya yavrularım benim hala var 3 5 tane kopamadık :D biz bir kere erkekler tuvaletinde pisuvardı sanırım ona bir kağıda şunu yazmıstık: ''erkekler, ayakta işemeyin hasta olursunuz'' yazıp kaçmıştık :D
06 Yorumla- +1 yıl
ahahah evet yaa :D harika sonraısnda ne oldu ya :D
- +1 yıl
Ailelerimizi cagirtdilar. Annem bir girdi kafeye beni aldi yanina kafenin sahibine alin bunu bir da calistirin dedi... Beni korkutmak için tabi çünkü hesap bayaaa çoktu :D Sonra adamda seve seve dedi. Az daha ise basliyodum :O Daha sonra eve gittik azari çekti cezayi verdi kotu bir telefonun vardi elimden aldi ama o zaman nazil kiymrtli tabi :DD
- +1 yıl
ahahha ayy ya :D komik bir anı olmuş ya :D ne eğlenceliymişsin :D biz karşılaşsaydık ortalığı ayağa kaldırırıdık :D:D
- +1 yıl
evet ya harika :D
Sırılsıklam bir serseriye aşıktım. Ona bir şeyler yaptırarak bana olan aşkını sınıyordum. Çok tuhaftım :/ bide çok zayıftım sırf o serseri çocuk için kilo almıştım oyle seviyor diye sonra verene kadar iflagım çıktı :D
06 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
:) ahahaha kuaförden çıkmadğm zamanlar okulun popüler kızı sebebi ise hip-hop ve break dansla ilgilenmem 6 kişilik hippi grubu okuldan kaçp kaçp dans etmeler falan yırtık pantolonlar rasta saçlar güzeldi yine sonraki metalci tarzıma nazaren daha sevimlydi :)
13 Yorumla
+1 yılBen hiç ergen olmadım gerçek hayatta olamadım yakıştıramadım kendime ama zorlayıp bulacam bir hikaye bu arada o yaşta sivilce bendede yoktu :D tabi geçen senelerde vardı şuanda arada az çıkıyor ergenliğe geç girdim o yüzden.
Bir hikaye aklıma gelince yorum olarak atıcam :)00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında ben ;
https://i.hizliresim.com/nYayyg.jpg
şimdi ben ;
https://i.hizliresim.com/GbgGG6.jpg16 Yorumla- +1 yıl
4 yıllık değişim :d
- +1 yıl
Aynen jase35 :d Daha sivilceli fotolarım da var atmak istemedim :d
https://s9.postimg.org/6rzfwf9vz/Resim_04.jpg
Ozamanlar fotoshop yeni yeni keşfetmişim denek olarak kendimi kullanıyorum tabi :D13 Yorumla
+1 yıl16 yaşımda ilk kez aşık olmuştum sonra zaten gözlerim açıldı her şeyi daha realistik görmeye başladım :D
ve evet full sivilceliydim hala da var o lanet olasıcalar :D04 Yorumla- +1 yıl
daha 19 um var 1 sene daha çekicem yani bunları :/
- +1 yıl
zaten takmıyom da, olmasalar daha iyi olurdu işte :D
Lisede lakabım uyuyan güzeldi
1. ders bir uyumaya başlardım 3 4 saat devam ederdim hocalar ve sınıftaki çalışkan inekler deli olurdu derste Full uyuyarak baya iyi not alırdım deli oluyolardı çıldırıyolardı resmen uyuyarak sınıf geçiyorum diye03 Yorumla- +1 yıl
Çalışmak mı hahahhah asla sınavdan önceki ders uyandırırlandı kalk l*n sınav var diye başlardım kopya yazmaya bir kopya çekerdim varya off inanılmaz profesyoneldim yani kopya yazıp sınavda panik olup eli titreyen tiplerden değildim nese lise diplomamı elimden alacaklar yeter bu kadar ;)
Ya ben mayın tarlası gibiydim. Yüzümde sivilceden başka bişi vardı o sivilce olamazdı yani. Hele bir keresinde burnumun tam ucunda Tac Mahal kadar bişi çıktı 3 gün okula gitmemiştim ortaokulda :(((((((((
05 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sivilcilerim yüzümde olmayınca bir eksik vardi sanki.
Bide makyaj kutusunun içine düşmüş gibiydim. Bide renkler illa ki uymaliydi. Baya komik durum00 Yorumla16 yaşımdayken küpeli dövmeli biri olarak o zamana göre farklı gelirdim milletin gözüne. Suratımda az biraz sivilce lekeleri vardı sırtımda çok fazlaydı.
10 Yorumlanerdeyse hiç sivilcem çıkmadı tek tük çıktı yinede, bir kızı sevdim ama hiç teklif etmedim bellide etmedim şimdi düşünüyorum iyikide etmemişim o zamanki resimlerime bakıyorumda öyle. bir tiple kimse kabul etmezdi ergenlik işte eehehe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivilce olayım olmadı da ergenlik döneminde sesim lanet şekilde çatallaştı, bir de kafam da esen sevda yeli falan tam aşığa bağlamıştım çok güzel şiir yazardım sonradan odunlaştım duygularımı kaybettim. Eskiden atari salonuna giderdim bir gün babam beni aramış eve gittiğimde iyi küfürler yemiştim, telefon da yok kimsede doğru düzgün, o zamanlarda da atari salonlarına gitmek ayrı cesaret ister esrarcısı keşi her şeyi vardı içinde :D
00 Yorumla
+1 yılHiç sivilcem yoktu açıkcası çok bakıyordum cildime :D ama çok çılgın şeyler yapıyordum hele okulda ağa abla kesiliyordum ahahah ne güzeldi ya :D
00 YorumlaNe yaptığımı ne ettiğimi hatırlamıyorum ama asla sivilce problemim olmadı. :)
01 Yorumla
+1 yılçok sevimliydim anasını satım tabi sivilceler çıktı ama çokluca toplu çıkmadı ne yalan söylim ellemedim mi laf mı atmadım ateşli öpücükler mi olmadı hangi birini anlatım kız sana şimdi yaş oldu 23 :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/323gQ5.jpg şu ortadaki halim 16 veya 17 yaş olması lazım
02 Yorumla- +1 yıl
ahah:D
Bizim zamanımızda fotoğraf makinası yontu olsaydı da gosterseydim fotomu. d uzun saçlı alnı sivilceli ve ispanyol paça kotlarımla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo zamanlar içime kapanıktım :) kendimi çok çok farklı hissediyordum zira eşcinsel olduğumun farkına varmıştım büyük acılar hissettim büyük fırtınalar koptu içimde
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet eşcinselim kim -1 verdiyse değer yargılarını tekrar sorgulamasını istiyorum...
- +1 yıl
Angelscry bu soruyu dalga geçmek için mi sordun yoksa gerçekten mi sordun?
Cevap sahibi+1 yıleşcinsel olduğumu 6-7 yaşlarında keşfetmiştim diyebilirim...
sivilcem yoktu cok zayıftım öcü gibi çirkindim :D o halimle hoslandıgım cocuga acıldım :D
02 Yorumla
+1 yılHiç sivilce çıkmadı bende ama o yaşlarda çok asabiydim nerdeyse her hafta biriyle kavga ederdim okulda :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. 16 yaşındayken yeni yeni gözüm açılıyordu cafe falan takılıyordum giyiyim değişiyordu, yüzümde sivilce yoktu o kadar, bir kız arkadaşım vardı öyle yani.
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında yüzümde sivilce eksik olmazdı zaten :) ama derslere calışan çalışkan çocuktum güler eğlenirdim sınıfta hep espiri yapardım ben okula gitmediğim günler sen yoktun çok sıkıcı derlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanarım yanarım neye yanarım 20 yaşıma kadar çıkmayan sivilcelerin 20 yaşımda çıkmasına yanarım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağol :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/8m36OW.jpg
kendimden iğrendim l*n :D12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D
kalimero gibiyim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivilcem yoktu da hep okulda kizlardan dayak yiyodum :D
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir ama ne zaman kavga ciksa daha baslar baslamaz tek vurusta beni indiriyolardi anladin sen onu :D
Cevap sahibi+1 yılYa birkac kere toplu daldilar ama genelde hep teke tekte aliyolardi. Kavga baslar baslamaz hemen seyimi tekmeliyolardi ve haliyle caresizce dayak yiyodum :)
Cevap sahibi+1 yılNasil unutayim rahat 30 kere seyime tekme yemisimdir lisede :D
Cevap sahibi+1 yılUmarim ilerde cocugun olur de :D
Cevap sahibi+1 yılHayvan gibi vurdu kahpeler ya felaket acilar cektim, fazla umudum yok ama umalim ki olsun :D
- Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıl16 yaşında kendi halimde biriydim ya sessiz sakin :D
00 Yorumla
+1 yılBasket potasına çıkıp atlamıştım hehey ne salaklıktı.
10 Yorumla
+1 yılBen kulağıma 9 tane delik açtırmıştım :D sonra kapandı delikler ama D
00 Yorumla
+1 yılZaten şu an üstünden 2 yıl gecmis uzun süre degil hic sivilcelerm olmadi ama :D ashdhdhd
00 Yorumla16 yasinda hic korkmadan evde herkes varken odada misafir kiz icin mastur yapiyordum😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılsivilce problemim olmadı hiç sıradan bir 16 yaş geçirdim :)
00 Yorumlahiç sivilce yoktuda deli gibi seviyordum o zamanlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff nasıl fenaydım ben o çılgınlıkla fen lisesini terkettim :DDD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ergenlige girdiğim zaman bir kız bana canım demişti 3 gün boyunca o mesaja bakarak mastürbasyon yaptigimi hatırlıyorum :)
00 Yorumla16 yasimda daldan dala atlardim maymun gibi şimdi totoş kalkmio :d
00 Yorumla
+1 yılBence sen 16 yaşındasın
15 Yorumla- +1 yıl
inanmıyorum. neyse kg
- +1 yıl
ne oldu bir hırçınlaştın doğruyu söyleyince sağa sola sarıyorsun :)
Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Sivilcesiz ve aşıktım sadece bu :D
01 Yorumlakoreliler gibi saçım vardı ah ah ^^
20 Yorumla
+1 yılprofil resmimde 17 yaşındaydım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdi de öyle :d
+1 yılbenim daha şimdi çıkıyoorrr
00 Yorumla
+1 yılyaş 16 günde 5 posta hashdahsdah :D
00 Yorumla
+1 yılHiç sivilcem yoktu oldukça olgundum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. hiç sorma apaçi gibiydim
02 Yorumlaben ömrümü aşık olrak geçirdim :)
00 Yorumlasivilcem olmadı ama boyum felan kısaydı baya :))
00 Yorumlasivilcem yoktu ya o konuda çok şanslıydım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmicaksin. Hic ergenlige girmedim..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl8 yasindaki cocuk gibiyim hala. Huyum davranislarim felan :D
Lise yillarim neydi be
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşımda sümüğümü yiyodum :D
00 Yorumlaçoğunun anlık foto paylaşımı
00 Yorumla
+1 yıl16 iyi yine 14-15 fena :d
00 Yorumlainsan değildimki.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCeylan gibiydim afafsgsfs ergenliğim iğrençti :D
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen :D bir de sivilcelerim vardı gözlüklüydüm kendimi çok çirkin hissediyordum sivilcelerim gecti cok sükür :D sivilce igrenc
Cevap sahibi+1 yılSivilcelerim minikti ama cildim çok yağlı olduğu için hep çıkıyordu. Doktor ilaç vermişti onu kullanmıştım :D canım doktorum
Cevap sahibi+1 yılAmaaaan tahlil yaptırmamış mıydın :D ben 5 ay kullandım o minnak ilacı :D
Cevap sahibi+1 yılHepsi geçti :D her ay tahlil yaptırıyordum kolum morarıyordu :D kolum morarınca evin hanım ağası oluyordum her istediğimi yapıyorlardı :D
Cevap sahibi+1 yılİlk başlarda hepsini çıkarıyor sonra kurutuyor. Ben de ilk 5-6 günde sivilcelerimin çoğu baş vermişti :D
Cevap sahibi+1 yıl3-4 ay içerisinde
Cevap sahibi+1 yılBir kız benimle dalga gectigi icin kullanmistim hahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor salonunda mast yaparken yakalanmıştım:)
00 YorumlaHatirlatma :D
03 Yorumla
+1 yılBoktandî
00 Yorumla
+1 yılDaha yakısıklıydım
02 Yorumla- +1 yıl
haha teşekkür ederim :)
Boş ver :D:D
00 YorumlaBen hep ayniyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!