Aile & Toplum Fanusta yaşıyorum yardım edin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor uzun zamandır kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorumyalnız dışarı çıkıyorum vsutanıyorum insanlardanne yapıcam ben böyle Fanusta yaşıyorum yardım edin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
karamell35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Zamanla geçicek, önce markete çık daha sonra açılırsın zaten.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkıyorum zatenAma yalnız Yorumla karamell35 +1 yıl Kısmetin açılmasını bekle sosyal medya'dan yazan olursa ve sende beğenirsen cevap verebilirsin vs, vs ilk adımı sende atabilirsin. Sohbet muhabbet değil mi bu? Abartma -.- Yorumla Soran +1 yıl Çok sosyal medyadaki tüm hesaplarım kapalı Yorumla karamell35 +1 yıl Her şeyden ve herkesten soğutlamışsın kendini? Ve şimdi de yalnızım diyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ya instagramdan falan birini istemiyorum Yorumla karamell35 +1 yıl Görücü usulü olur, aile yakınları tanıştırır. Düğün, aktivite de gören olur.. Yani kısmet bu işler.. Yorumla Soran +1 yıl bizim ailede görücü yokkeşke olsa Yorumla karamell35 +1 yıl O halde nasibini, kısmetini bekleyeceksin.. Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arkadaş edinmeye çalış 0 0 Yorumla
SaveTheDolphins Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl En iyisi. Utanilacak bi şey yok. Millet utansin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaw he heNe kadar iyi ne kadar iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zamanla geçicek, önce markete çık daha sonra açılırsın zaten..
Dışarı çıkıyorum zaten
Ama yalnız
Kısmetin açılmasını bekle sosyal medya'dan yazan olursa ve sende beğenirsen cevap verebilirsin vs, vs ilk adımı sende atabilirsin. Sohbet muhabbet değil mi bu? Abartma -.-
Çok sosyal medyadaki tüm hesaplarım kapalı
Her şeyden ve herkesten soğutlamışsın kendini? Ve şimdi de yalnızım diyorsun?
Ya instagramdan falan birini istemiyorum
Görücü usulü olur, aile yakınları tanıştırır. Düğün, aktivite de gören olur.. Yani kısmet bu işler..
bizim ailede görücü yok
keşke olsa
O halde nasibini, kısmetini bekleyeceksin..
Gel alistiralim... nerdesin
Arkadaş edinmeye çalış
En iyisi. Utanilacak bi şey yok. Millet utansin
Yaw he he
Ne kadar iyi ne kadar iyi
Sebebi ne sence bunun? Önce onun üzerinde dur