İyi adamdı, çok efendi, saygılı, yardımsever biriydi, küfürlü konuşmaktan hiç hoşlanmazdı. Hiç sevgilisi olmadı ve evlenmedi; ama aşkı bulamadığında kafaya çok takardı, köye çok giderdi.
Hepsi çok üzülür kaliteli bir düşman kaybederler hatta dirilme şansım olsa birçoğu sarılır bile. Lakin yaşıyorum ve herşey yolunda hain insanlar devam edin hainliklerinize dlşxöxkskdmsmdms
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygıdeğer hanımefendiler sevdikleri tarzda havalı kötü çocuklardan olmadığım için sanırım çok sevinirler ama üzülürse esaslı ve karakterli birkaç hemcinsim üzülebilir.
Annem ve babam ve ben ayni anda ölüyorsak şayet... bir de bonus benim minik cicikusum da pesimizden geldiyse. Inan ne dedikleri umrumda değil. Mutluluktan dans ederdim mezarimda gibi geliyoe
Umrumda degil ne dedikleri birileri havlamayi seviyorsa bu benim sucum degil cunki kimseye her hangi bir zararim dokunmadigi halde hayatayken arkamdan havlayan cok.
Bende bunları söylemek istemezdim ama artık geri dönüşü yok. Bu hayatta Hiç kimse babam olacak Adam kadar Yaralamadı beni. Artık Yolun sonundayım. Tanışmıyor olsak bile Hakkınızı helal edin. Bunu söyleyecek kimsem yok çünkü.
Böyle konuşmanı istemiyorum, gizliden çıkarsan çok mutlu olurum. İkinci olarak herkesin babası çok mu iyi sence? Emin ol ailemizi pek çoğumuz elimizde olsa seçmezdik, ama bu her kim olursa olsun bizim hayatımızı elimizden alacak kadar değerli olmamalı, öyle değil mi?
Bok gibi bir ailede herseye direnc gosteriyorum ben varım demeye calisiyorum benimde gucumun tukendigi keske Allah canımı alsa dediğim oluyor ama vardır bunda da bir hayır sabret dualara sığın