Birini intihardan nasıl vazgeçirirsiniz?

Selam,
Tanıdığım bi kız var uzun zamandır tanışıyoruz. Aramızda herhangi bir ilişki vesaire yok yanlis anlamayin. Daha resit olmayan ergenlik çağında bi kız
Hiç arkadaşı yok motive olduğu şeyler çok az, kimseyle samimi değil kimsenin onu sevebileceğine inanmıyor. Çocukken ailesi tarafından psikolojik şiddet görmüş ve görmeye devam ediyor. Babasıyla annesinin arası bozuk. İkizi var ikiziyle arası yok gördüğüm kadarıyla. Lise okuyor derslerinde ani düşüş var. Erkek arkadaşı vardı sanırım yeni ayrıldı. Ve kendini asfaltta arabanın önüne atıp #intihar etmeye çalıştı. Şu an hastanede ama hayati tehlike yok tabi. Daha önce de intihar girisimlerinde bulunmustu. Hayatta başınıza gelebilecek en kötü olaylar onun başına geldi emin olabilirsiniz. Şimdi çok genç. Ama yaşama dair hiç bir inancı yok. Anlamadım gitti ben nasıl yardımcı olabilir olabilirim bu kıza. Rehber öğretmeni ile konuşmuştu iki üç yıl önce, rehberlik kıza zekâ testi ve kişilik testi yaptırmak istemiş kız kabul etmemiş sonra bidaha da gitmemiş rehberliğe vb. Psikolojik destek almak istemiyor. Ne kadar konuştumsa da olmadı vazgeçmiyor. Ne yapacağım ben bu kızla, siz hiç yaşadınız mı böyle şeyler? Var mı bir çözümü?
Birini intihardan nasıl vazgeçirirsiniz?