Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
Atlattığınız ve ya hala atlatamadığınız olay ya da psikolojik travmanız var mı? Paylaşmak ister misiniz?
Atlattığınız ve ya hala atlatamadığınız olay ya da psikolojik travmanız var mı? Paylaşmak ister misiniz?
Evet benim bir tane var. Aslında bir kaç tane var ama izi duran sadece bu. Babamdan yediğim dayak yüzünden delirmiştim. O gün suratım kanlar içinde kaldığında gözlerim yaş doluydu. Ama gülüyordum sürekli. O günden sonra ne zaman kötü bir olay ile karşılaşsam gülerim. Ağlayamam
Evet bazı travmalarda ailemizin payı olur
Evet doğru
Yıllarım bu travmaların aralıksız hızda yaşantıma dahil olmasıyla geçti.
Akla gelebilecek her konudaki en kötü ayrıntılarla mücadele halindeydim kendimi bildim bileli.
Artık travmam falan yok; biraz olsun üzülmeyen birine dönüştüm..
Alıştın diyelim
Cevap
2Cevap
Birsuru var ama bu pandemide ilk defa karsi cinsle iletisim kurdum oda snaldan oldu bole boktan dneyimleri burda yasamak ve ilk olmasi travma ustune travma yaratti bende
Nasıl oldu peki?
Ole hepsi bel alti muhabbet asmaya calisti zaten omyargiliydim omyargim 2 kat artii 😒😒
Evet burda hepsi oyleler.
Allah a çok şükür yok olan varsa Allah acil şifalar versin
Çok kötü şeyler yaşadım bende bıraktığı izler büyük. Bir şekilde yaşıyorum hayatum aktif ama travmalarım geçmiyor malesef.
Paylaşa bilirsiniz ❤️
Pek paylaşılabilecek birşey değil...
Evet var. Karanlıkta kalınca tramvam aklıma geliyor ve o anı yaşıyor gibi hissediyorum
Paylaşmak ister miydiniz?
Imm istismar
Çoğunlukla görünen şey bu ya çok acı durum
ilkokul zamanlarindan kalma sosyal fobim var bi cevreye girdikce tedirgin oluyorum. sanki bi hatamdan ötürü biri beni yargılayacak arkamdan sacma sapan konuşacakmış gibi geliyor
Psikoloğa danışa bilirsin
psikiyatriye gittim verdigibilaclar bi b. ka yaramadı bıraktım
Psikoloğa gitmemişsin belli ki deliye verilir ilaç salak insanlar ya
her insan zaten deli degilmidir
dün beni bu hale getirenler bugün masumu oynuyor cocuktuk flan filan
Ben de kendime kapanık biriyim dışarı çıksam rahatsız olurum. Bir kizla yeni arkadaşlık yapsam bir kaç gün içinde kendimden uzaklaştırmak isterim. Sanki ondan mutlaka bana zarar gelir diye düşünürüm.
yok ben icine kapanik degilim ama icimden geldiği gibi davransam millet cocukca göruyor
Seni kimse sevmek zorunda değil. Sen kendin kendini sev. Gulen ve alay edenlerin yanında bir an bile durma. Yoklarmış gibi davran
olmuyor işte hertürlü takiyorum
Trafik kazasına şahit oldum.
Var ama paylaşmak istemiyorum
Yaşadığım oldu evet. Ama atlattım şükürler olsun
Peki nedir o durum ve nasıl anlattınız? Günümüzde psikolojik olarak sarsıldığımız olmuştur. Destek olmuş olursunuz
Var ve hiç bir zaman unutmayacam sanırım 😑
Paylaşa bilirsin benle
Arada sikinti basıyor ama yok çok sükür
Paylaşa bilirsiniz
Teşekkürler ☺️
Yok ya senin var mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?