10 tl için dövdü?

15 Yaşındaydım lise 1 başlıcaktım bi gün babam 10 tl verdi temizlikçi gelince verirsin diye bende tamam dedim öğlen 3 4 gibi gelmedi o zamana kadar bende gelmez dedim çünkü normalde sabahları geliyodu bende karnım acıktığı için 3 tane içli bazlama aldım bide ayran aldım diğer gün geldiğinde bugün veremicez dedim aradan 1 ay geçti o gün tekrardan geldi abim açtı kapıyı verdi 10 lirayı temizlikçi dedi siz geçende vermediniz dedi ozman altıma etmiştim abim direk annemi aradı otizmli olmasaydı belki o gün anneme söylemezdi anneme söyledi işte anneme whatsapdan yazdım anne karnım çok acıkmıştı evde hiç bişey yoktu dedim annem 1 saat sonra cevap yazdı akşam görüşücez hırsız yazdı, sonra annemi aradım anne özür dilerim çok özür dilerim dedim annemde biz sana nası güvenicez diye bağırdı hırsız dedi akşam gelince ben sana ne yapıcağımı biliyorum dedi sonra telefonu kapattı. Akşam geldiğinde elinde koskocaman bir oklava vardı o oklavayla beni eşek sudan gelinceye kadar dövdü 10 tl için. şu an 21 yaşındayım hala yaralar duruyor.
10 tl için dövdü?