Arkadaşlar Kuzenimden Hamile Kaldım? Ben Ne Yapcam Şimdi? Herşeyi Kendi Kendime Mahvettim?

Arkadaşlar 2 yıldır kuzenim halamın oğluyla ilişkimiz vardı. Bunu hiç kimseye yansıtmadan sürdürdük. Şöyle; Birkaç haftadır kendimi iyi hissetmiyordum. Halsizlik, ani baş dönmelerim oluyordu. Korona şüphesiyle hastaneye gittim, testler yapıldı ve doktor 9 haftalık hamile olduğumu söyledi. Bu saatten sonra ne kadar kendime kızsamda, ne kadar pişmanım desemde hepsi boş biliyorum.. Ama gerçekten çok çaresizim arkadaşlar. Bu yıl Konya Selçuk üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Ailem çok sevindi şimdi bunu duyunca ne olacağını tahmin bile edemiyorum. Aldırmakta istemiyorum ama bu aile içinde duyulunca rezil rüsva olucaz kim bilir bizim için ne düşünecekler.. Babasıyla görüştüm o da sakin ol birşey yapma herkesi toplar durumu anlatıp nikah kıyarız evleniriz dedi. Ama nasıl anlatıcaz arkadaşlar? Evlilik dışı hamile kaldım bunu nasıl söylerim? Önümde kariyerim varken herşeyi mahvettim.. Allah kahretsin beni.
Arkadaşlar Kuzenimden Hamile Kaldım? Ben Ne Yapcam Şimdi? Herşeyi Kendi Kendime Mahvettim?