@umutluolvegülümse zaten bende ona soruyorum. d seninle dalga geçtiğimi sen şimdi söyleyene kadar farketmedim ben "andımızla dalga mı geçiyorsun?" mantığında olan birisisin sanıyordum :D
@umutluolvegülümse Hoo Hoo hooo ama cidden de bu kadar olmaz yahuu lütfen Kaideye almayın bak ben Şimdi Arkadaş ile Sıcak muhabbetine geçtik şu an İşyerin deyim Ve Cidden de Çooooook sıcak Hatağa Emre Altuğ nun sıcak çok sıcak daha da sıcak olcak bölümünü Geçip Katı maddenin Direk Gaz madde olduğu Safaya geçmiş bulunmaktayım ☺️😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türk ‘üm burdan Kürt kardeşlerimize selamlar 🌹
Türküm doğruyum çalışkanım 😂
Aa bu andımız. 😂
Cidimisin zor olmadımı onu bilmek 😂😂
🙄🙄
Andı ne lan
Şey mi dostum 😂
YiNe YaNgInLaR yİnE BnE
Gerçekten mi yaa? 🤦♀️
@umutluolvegülümse anshgkjsagfjasjf umutlu oldum ve gülümsettim işte. d
Hiç komik değil. 😡
@umutluolvegülümse hadi ama dostuum , umutlu ol ve gülümse eğlenmene bağkk asşlkjasd
Koptunuz gençler sakinnn
😂😂🤟 Hanımlar beyler yüzünüz den tebessüm eksik olmasın ☺️
Gereksiz insanlara uğraşıyorum yaa 😡
@b4sk3ntli06 abi insanlar katlaşmış bea hiç espiriden anlamıyorlar :d
Şaka yapanlardan anlıyorum ama dalga geçenleri anlamıyorum. Anlıyor musun?
@umutluolvegülümse ya şimdi bu dalga mı oldu tanrı aşkına, @b4sk3ntli06 abi sence? . d her şeyi bu kral belirleyecek. d
Dalga geçilen benim o değil seni aptal.
@umutluolvegülümse zaten bende ona soruyorum. d seninle dalga geçtiğimi sen şimdi söyleyene kadar farketmedim ben "andımızla dalga mı geçiyorsun?" mantığında olan birisisin sanıyordum :D
"andı ne lan" muhabbetini bilmiyorsan dalga geçtim gibi anlamış olman normal. d
@umutluolvegülümse hadi ama dostuum , umutlu ol ve gülümse eğlenmene bağkk asşlkjasd
Bunu söyleyen sensin.
@umutluolvegülümse
Ben gibi durumlar da pek kaideye almıyorum 👍
Tamam.
@umutluolvegülümse
İyi akşam ☺️
Larrr ☺️
@B4şK3nTli06 size de iyi akşamlar.
@umutluolvegülümse yazdığına anlam veremeyip, gülmemiz için söylediğim sonu "random" ile biten bir cümle görüyorum orada hocam
Artık yazmayı kessen mi sinir etmeye başladın
@umutluolvegülümse
Gerçekten mi yaa? 🤦♀️ #Yani "really" dediğimiz ifadenin hafif dalgalı hali. d
@umutluolvegülümse anshgkjsagfjasjf umutlu oldum ve gülümsettim işte. d #ve pozitiflik içeren yanıtım
Hiç komik değil. #ve negatifliğin gömülü olduğu o anlamsız yanıtın. d
Valaha şu an Ki Espiri konum Ve gündemim Sıcaklık üzerine Arkadaşlar 45 derece nedir Yaa 🌡️🌡️
@umutluolvegülümse haklıyım o yüzden kesiyorum dediğin gibi. d iyi akşamlar hayatında başarılar
@b4sk3ntli06 hayır nem olmasa neyse de ikisi birden hiç çekilmiyor abee akjlgdksa
Ah yeter ama gerçekten ya yorum yapma kardeşim batıyorsun gerçekten.
Ben andımızla falan dalga geçmiyorum sen benimle dalga geçiyorsun ve rahatsızlık duyuyorum ve de devam ettiriyorsun haddini aşıyosun.
@umutluolvegülümse Hoo Hoo hooo ama cidden de bu kadar olmaz yahuu lütfen Kaideye almayın bak ben Şimdi Arkadaş ile Sıcak muhabbetine geçtik şu an İşyerin deyim Ve Cidden de Çooooook sıcak Hatağa Emre Altuğ nun sıcak çok sıcak daha da sıcak olcak bölümünü Geçip Katı maddenin Direk Gaz madde olduğu Safaya geçmiş bulunmaktayım ☺️😂😂
Bu beni ilgilendirmez de kaide almayın falan da demeyin fazla ileri gitti haddini aştı bu kadar saygısızlık olmaz ya
@umutluolvegülümse Valaha Yazmazsın Basarsın engeli Olur biter uzatmanın anlamı yok iyi akşamlar ☺️
Zazayım
hiçbiri, babam yabancı
Kürdüm :)
elhamdülillah Türküm
Türk
Türk oğlu türküm.
Türk'üm.
türküm
Türküm
Türk’üm
Türk
Yarı Türk yarı Kürt