Bu operasyonu uygulasanız hangi ırkı tercih ederdiniz?

Operasyon ile ırkını değiştirmek de neyin kafası anlamadım doğrusu.😏
Görünüşünü değiştirse kaç yazar?
Sonuçta DNA'sı ele veriyor.
Ailesi, geçmişi, kökeni.😅
Irkımdan memnunum.
ırk sonradan değişmiyor maalesef.. eziyetten başka bir şey yapmamış kendisine. kültürünü sevdiğin bir yeri zaten giderek, gezerek, öğrenerekte sevebilirsin. illa bedensel değişmeye gerek yok. içinde hissetmen önemli daha çok.
Cevap
63Cevap
İngiliz olmak isterdim.
Ya bunlar ne kadar rezil insanlar ya? Geldikleri yeri unuttuklarına göre parayla kendi ülkelerine dahi ajanlık yaparlar. O derece vatanlarını önemsemiyorlar. Ezik insanlar!
Ben ecdadımdan da, geldiğim yerden de memnunum. Ne mutlu Türk'üm diyene!
Şahdı şahbaz oldu 😂
Irk değiştirmek ne ya, Müge anlı gibi allahım sana geliyorum ya Rəbbim
Tipe bak Allah aşkına, 🤦🏻♀️ dokunmadıkları bir koreliler kaldı, onu da yaptılar en sonunda.
İmdatttttttt, kurtarın beni... Dünyadan soğutuldum. 😭😩
Elon musk, bir an önce marsta yaşamı bulsa da oraya def olup gitsem... 🚀🛰️🛸
Bu arada oli, " Sen nah korelisin".😝
Tipe bak Allah aşkına yemin ederim deli oldum.
Sen değil koreli, korenin kiraz ağacı bile olamazsın.🤨
Tipe bak. Sanırsın kafasını arı kovanına sokmuş. 🐝 🐝 🐝 🐝
O kadar ırk içinde Koreli olması ne kadar aptal ve beyinsiz olabileceğini gösteriyor. Bizdeki kpop, bts hayranları da böyle. Resmen Korelileri Tanrı yerine koyuyorlar.
ne alaka ya bana kültürleri olsun her şeyi güzel geliyor ırkımı değiştirme şansım olsa koreli olmak isterdim
Genelleme yapmayın zaten öyle kişilere fan demiyoruz böyle aptallar yüzünden aklı başında fanlarıda aptal yerine koyuyorlar onların dinlediği müziğe önyargılı yaklaşıyorlar. Beni yanlış anlama amacım kavga etmek değil sadece yazmak istedim rahatsız ettiysem özür dilerim.
Irkçısın
Çok saçma olmuş mjhhmljhmlj

bunun gibiler varken ona bakmam hjhjjh
Bir o kalmısti 😂😂 hiç bir operasyona gerek duymuyorum Rabbime çok şükür özene bezene yaratmış cagnim kendimmm hangi ırka benziyorum bilmiyorum ama benzedigim halı yeterli
Irk değiştirmeye kalksam Kore’yi de seçmem hani.
Dış görünüş eleştirmeyi sevmiyorum ama bok gibi olmuş
Düşünsene ingiliz olarak doğuyorsun ve koreli olmak istiyorsun. Mide bulandırıcı 🤦🏻♂️
IQ seviyelerinin yerlerde olduğu bir çağda doğmuş olmama üzülüyorum.
Kanını genini de değiştirmiş mi kaporta değiştirmekle ırk değişmez biri bu mala söylesin bunu🤣🤣🤣
bts yüzünden millet kafayı yedi
ayrıca ırk değiştirilemez birşey
Hayır ama biraz internette gezinirsen çoğu YouTuber'ın veya ünlü olmayan çalışan insanların Bts adını kullanarak prim yaptığını görürsün. Normal Army diyorsun ama bu adam normal Army değil hatta Army bile değil, sadece Jimin fanı gibi davranan biri. Ayrıca Armyleri deli gibi görmen çok komik, ben bir Army olarak hiç bir zaman Korelilere özenmedim veya Uzak doğuya.
Sen yani birkaç kişi, hadi bin kişi olsun yüzünden tüm Armyleri bir mi tutuyorsun? Anti olduğunu biliyorum, ama seninki de komik. Sana hiçbir zararı olmayan insanlara neden biri Antilik yapar ki? Blinkler geçen günlerde Bts'e ağır hakaret ettiler, Jimin'e ağza alınmayacak şeyler dediler, onlara dön bir bak, sonra Armyleri eleştir. Ve ben kötü fanlar yüzünden Blacpink'i sorumlu tutmıyorum, eleştirmiyorum, zaten seviyorum onları ama senin gibiler hep suçu olmayan idolleri suçluyorlar.
Çok şükür türk olmaktan gurur duyuyorum başkasına gerrk yok
insanlar kendilerini insan oalrak tanımlamıyor artık. saçmalığın fiyaskosu.
artık bişey diyemem ne haliniz varsa görün bkun içinde boğulacaksınız
Benzemiyor suratı sivri. Korelilerin suratı daha yayvan oluyor. Sadece gözleri çektirmiş. Ve ırk değiştirme operasyonlarını bir türlü anlamıyorum
Güzel bir ırk değildir aslında.
Tvde görünenler aralarından seçme.
Kızı da erkeği de kemikli ve geniş bir yüze sahiptir.
Bu kişi tam bi manyak ya takıntılı bu bide sosyal medya hesabından jenmini paylaşmış o gğnden sonra delirdim buna
Ya ne saçma iş. Irkın ne önemi var. Tamam seviyor benimsiyor olabilirsin de görünüşünü degistirmeden de sevebilirsin
Getek yok operasyona. İslam dinine göre kime özeniyor vebenzemek istiyorsanız siz onlardansınız diye açık hüküm vardır.
Irkını zikim kodumun topu hiç bir b*** da benzememişsin
ahahaha
Ben nasil bir cagya denk gwldim ya 🤦♀️ neler görcz daha kim bilir
mal mal ameliyatlar bu tür ameliyatlarda uzmanlaştıkları kadar onkoloji alanında gelişseler de insanlar kanserden ölmese. kendini koreli olarak hissediyormuş koduğumun köylüsü daha da fenomen olmak için ırk değiştirmiş
Tövbe Bismillah, Sezen Aksunun erkek haline benziyor.
Bence seda sayana benziyor.
Ortaya karışık mutant insan yapmışlar la
Yakında Türk olur bu. Türkleri çok seviyor. Ayrıca cidden Seda sayan fanı
Irk değil de zihniyeti değiştire bilsek keşke komple bizim ülkenin
Bakın işte insanoğlunun ne kadar doyumsuz olduğunun bir örneği bu şahıs.
Elhamdulillah halimden menunum ırkımı, ülkemi seviyorum. Hiç öyle saçma ihtiyaçlarım olmuyor.
Görünüşü koreliye benzediğinden ırkını değiştirdiğini itiraf etmek de... Akıl sağlığı diliyorum
Deli parayı çok bulunca ****ne sürer derler
bu da öyle bir vaka
lannnnn bu btsden jimine takık adam hatta türkiyeye geldi geçen
Türküm ve seviyom her ırk kendine hastır kimse kendinden uzaklasmamali
Ameliyat başarısız olmuş gibi. Irk operasyonunu da ilk kez duydum bu haber sayesinde.
Ya ırk diye bişey olmasaydı ya da ırk ayrımcılığı yapmayan akıllı bireyler olsaydı dünyada...
Şükür bugün de utandık başka biri adına...
Utanmadan noktalansaydı günüm uyuyamazdım zaten...
Çok komik olmuş. Türk olarak ırkımdan memnunum çok şükür.
yaw bu adam ne çok karşıma çıkıyor yorum yapıyımda çıkmasın artık.
yok ben memnumnum asla böyle birşey yapmam saçma buldum
Yemin ederim bu insanlar kdar akılsız bir ırk başka yok
Cok sukur ırkımı da dılımı de dinimizde seviyorum degıstırmem
Hiçbir sebepten ötürü insan kendine bunu yapmamalı ya üzüldüm
Yarı koreli sayılırım dedem korede askerlik yapmış lakabı koreli. Irkımı seviyorum.
Bir ırkı seversin anlarım da gidip o ırka benzemek için ameliyat olmak... ne bileyim yani
Maalesef koreli olamamış bu satürn mars falan belki 🤷🏻♀️😄
Hiç bir ırk, olduğum ırktan son derece mutluyum. Allah akıl versin bunlara.
Ortadoğudn uzak afrikada olmasın gerisi pek fark etmez
Irk değiştirmek için annesini bir koreli doğurtmuş olmalıydı. Hadi cinsiyete falan alıştıkta ırk ne aw millet g. t. nden element uyduruyor
operasyon ile ırk değişmez yüzü değişir :D yüzü koreli gibi olur :D
ben latin olmak isterim dicem ama zaten benziyorum :D
Bunlar hep var ya içten gelen aşağılık komplexi kendilerini sevmiyorlar. En basitinden barbie ken diye bildiğimiz ünlü bu sefer de cinsiyet değişmiş. Daha ne olduklarına karar veremiyorlar.
Hahahaha Bir de "Jimin'e aşığım, Jimin ile evliyiz." falan diyordu.
Parası çok olunca bunun gibi ne yapacağını şaşıran o kadar çok kişi var ki, garipsemiyorum
"kürt" kökenliyim, "Türk" olmak isterdim. Bu ırk değiştirmek iyi fikirmiş, ileri de maddi gücüm olursa ben de yaparım.
Bı kaç sene sonra suratını oynaya oynaya kimbilir ne hale getirecek
Estağfirullah 🤦🏻♀️. Türküm ve Türk olduğumdan gurur duyuyorum 🇹🇷☝🏻
Ne gereksiz saçma sapan şeyler yaa hepimiz insanız işte ya
Beynini s*kiyim hahha
koreliye falan değil seda sayana benziyor
Bu kore sevdası nereden geliyor anlamış değilim
O kadar yani😪
Hahhahahha😂
Tam "lan bi git" demelik vaka olmuş.
Kore beyni de taktırmış mı?
Hiç sınırları yok maşallah...
Tam dik kafalı Japon askeri olmuş...