Erlerin ölüm tehlikesi yüzde kaçtır? Çok tehlikeli mi görevleri? Lütfen bilgili insanlar yazsin
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim sözleşmeli er. Ölüm tehlikesi ne kdr? Ben çok korkuyorum. Görev yeri henüz belli değil. Gerçekten bilgi sahibi olanlar detaylı Bilgi verirss sevinirim.
hayır kesinlike katılmıyorum bordo yüzbaşı mak-1 tim komutanı alper kocaman 31. özel kuvvetler tabur komutanı binbaşı bülent albayrak yarbay iler çelikcan bordo deniz yüzbaşı celalettin özdemir daha çoookkk rütbeli şehidimiz var hepsi aynı değerde eride generalide
Sıkıntı zaten Burda, biz bu asker rutbeli er yetiştirmek için yılları ver ayları ver zımba gibi yap şehit olunca bu işin fıtratında var de geç, bu işler bu kadar kolay olmamalı dostum
bu işin fıtratında var ama kaderi engelleyemezsni doğuda bi komutanımız uaynıp abdest almış neden demişler şehit olucam demiş , efe osman apaydın komutanımız eşine demiş ben şehit olucam diye
inşallah adakta olur ama dediğim farklı askerliğimi hakkaride yaptım orası çok farklı kız yok herşey yok olup gidiyor gelince sevgilimle 3 gün 3 gece otele gittik sevgini ondan muhtaç etme gelirse her anlamda mutlaka doyur onu erkekliğini hatırlat çünkü oralarda unutuyorsun herşeyi
Aslında doğuda da eskisi gibi yoğun bir risk kalmadı gibi. Operasyonlara çıkıyorsa risk nispeten daha fazla olabilir. Ama herhangi bir saldırı veya kaza durumu doğuda da batıda da olabiliyor sonuçta. Kaderinde şehitlik olan bir asker izinde bolaşırken bile başına birşey gelerek şehit olabilir. Hayır düşünün hayırlara vesile olsun bence.
dost acı söyler yani tehlikesi var ama artık sınırda sihalar uçuyor dronelar var çoookkkkk zooorrrrr ihtimal seni rahatlatmak için söylemiyorum cidden çok zor ihtimal bordo babalar orda göz kulak olurlar ona bende dua ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nerede yapıyor askerliği? Zorunlu askerlik yapanların tehlikeli göreve gönderilme oranı düştü artık sözleşmeliler öncelikli gidiyor.
Asker değil sözleşmeli er daha başlamadı görevi
Soruyu sözleşmeli er olarak güncellersen gelecek cevaplarda zaman kazanırsın.
Güncelledim
Mermiler pahalı erleri önden sürün
Ne diyosun sen yaaa
Saldırının nerden geldiğini anlamak içinde en önde giderler
yoruma bak
boşver takma
Gerçekler bu, bu işin fıtratında var deyip ölmek için askes rütbeli yetiştiren ülkeyiz
hayır kesinlike katılmıyorum bordo yüzbaşı mak-1 tim komutanı alper kocaman 31. özel kuvvetler tabur komutanı binbaşı bülent albayrak yarbay iler çelikcan bordo deniz yüzbaşı celalettin özdemir daha çoookkk rütbeli şehidimiz var hepsi aynı değerde eride generalide
Sıkıntı zaten Burda, biz bu asker rutbeli er yetiştirmek için yılları ver ayları ver zımba gibi yap şehit olunca bu işin fıtratında var de geç, bu işler bu kadar kolay olmamalı dostum
bu işin fıtratında var ama kaderi engelleyemezsni doğuda bi komutanımız uaynıp abdest almış neden demişler şehit olucam demiş , efe osman apaydın komutanımız eşine demiş ben şehit olucam diye
Oldu mu peki:(
oldu hemşehrim
Benim sevgilimde bugün bana ben şehit olcam içime doguyo dedi o yüzden zaten buraya yazdı korkur başladığı için😔
hep öyle dediğinde olmaz şehitlik bambaşka bişey herkese nasip olmaz korkma bişey olmıcak daraldığında yaz
İnşallah olamaz. Dualarınızı istiyorum🤲🥰
ediyorumve herzaman edicem içini ferah tut bişey olmıcak sağsalim yanına gelicek hep gelicek
Unutmazsam ve uygulamayı silmezsem üç sene sonra inşallah güzel haberlerle yazacağım sana
ediyorum ve hep edicem sağsalim yanına gelicek hep gelicek geldiğinde ödüllendirirsin artık
Kimi?
sevgilini
Adak adadım sağ salim gelirse kurban kesecem😅
inşallah adakta olur ama dediğim farklı askerliğimi hakkaride yaptım orası çok farklı kız yok herşey yok olup gidiyor gelince sevgilimle 3 gün 3 gece otele gittik sevgini ondan muhtaç etme gelirse her anlamda mutlaka doyur onu erkekliğini hatırlat çünkü oralarda unutuyorsun herşeyi
Ahaha öyle şeyler özeldir bakalım. Ama evlenmeden çok uygun bulmuyorum
özel zaten ondan açmadım ama fazla ileri gitmeden dene ona çok iyi gelicek şarjım bitiyor allah sevgilini korusun
Sağol Allah'a emanet 🥰
O görevine ve görev yerine göre değişir.
Batı daha güvenli demi
Aslında doğuda da eskisi gibi yoğun bir risk kalmadı gibi.
Operasyonlara çıkıyorsa risk nispeten daha fazla olabilir.
Ama herhangi bir saldırı veya kaza durumu doğuda da batıda da olabiliyor sonuçta.
Kaderinde şehitlik olan bir asker izinde bolaşırken bile başına birşey gelerek şehit olabilir.
Hayır düşünün hayırlara vesile olsun bence.
İnşallah. Amin
Hayur normala er ler operasyona çıkmaz
Sözleşmeli er asker değil
Sözleşmeli er. nasil asker değil para için meslek olarak i yapıyor yoksa zorunlu askerlik i bu soruyu tam soramıyorsun
Para için yapacak yani sozlesmeli. Zorunlu Askerlikten bahsetmiyorum
Doğuda operasyona onlar gidiyor
O zaman tehlikeli mi😔
Evet yani risk sayilir
Hmm anladım teşekkürler 😢
Kotkma
İnşallah rabbim hepsini korur
Aminnn
yüzde sıfır
Sözleşmeli er ama
o zaman yüzde yirmi felan
orda kaç tane savaşmış hayatı savaşla geçmiş adam var bordo var piyade komando var pöh var jöh var bişey olmaz merak etme
İnşallah yaa çok korkuyorum inşallah bı şey olmaz
nerde?
Henüz belli değil yeri
büyük ihtimal sınıra gider dua et bişey olmaz inşaALLAH
İnşallah. Neden sinir dedin.
sözleşmeli erleri sınıra atarlar yüzde doksan
O zaman tehlikeli mi diyorsun 😔
dost acı söyler yani tehlikesi var ama artık sınırda sihalar uçuyor dronelar var çoookkkkk zooorrrrr ihtimal seni rahatlatmak için söylemiyorum cidden çok zor ihtimal bordo babalar orda göz kulak olurlar ona bende dua ederim
Çok sağolun. Çok teşekkür ederim inşallah allah tüm askerlerimizi korur
ne demek ALLAH TÜRKÜ KORUSUN
Aminnn ecmainn