Normalde böyle şeylere asla inanmazdım biri anlatsa aynen knk. der geçerdim ama şimdi benim başıma geliyor ve ne yapıcağımı bilmiyorum. Herhangi bir saati yok gece ışıkları kapatıp yatıyorum ve bir anda birşey düşüyor, durduk yere hemde odamda hiçkimsede yok masada düz duran kalem bir anda yere düşüveriyor. Cam kapı vs de açık değil ne yapıcam bilmiyorum deminde gardropun üzerinden bir anda çatal düştü çok korktum. Duamıda okuyup yatıyorum yine oluyor ne yapıcam yardım lütfen çok korkuyorum bunun bilimsel bir açıklaması olamaz!
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayak sesleri gibi sesler duyuşor musun veya silüet şeklinde bir şeyler görüyor musun?
Hayırr, sadece her gece eşya düşüyor patır kütür durduk yere çok korkuyorum yemin ederim napıcam 😣
Öncelikle korkma. Onlar sana zarar vermez sadece korkuturlar. Dua dinle youtubeden. Sihir duası falan yaz. Ceya Bakara"yı dinle
Zarar veremez diye düşünüyordum ama dün gece kafama gökten askı düştü ve çok canım yandı nasıl oldu hiçbir fikrim yok yatağımın üatündede hiçbirşey durmuyor odamda toplu 😣
Hani sana dokunlaz boğazlamazlar anlamında. Sen bir hocaya görün. Tövbe yarabbi. Benim de başıma gelirdi ama hiç kafama bir şey düşmedi
Bencede bi şekilde uzman birine ulaşmam lazım. Bilimsel hiçbir açıklaması yok.
Nas süresi ve felak süresi oku hiç birseyden korkmana gerek yok
Her gece okuyorum şaka gibi oluyor yemin ederim hiçbir çarem kalmadı çok korkuyorum
Allah a sığın Allah yarattığı hiç-bir kulunu yolda bırakmaz
Ben uzman bir kişi biliyorum , ne sıkıntın varsa Allah'in izniyle kurtariyor
rukye ayetlerini ac koy masaya. rahat uyursun
Büyü olabilir evde🤔
Ne yapmam lazım bozmam için. İlgileniyorum ama hiç yapmadım daha. Googleda da bulamadım bilen biri anlatsın lütfen 😣.
Tayanç karaduman hocaya ulaş numarası var facebookta
Büyü olduğunu nerden anlarım peki
Ona ulaş söyler çok güvenilir hocadır
Dakikası paralı vs olanlardan mı başıma dert almak istemiyorum birde 😕
Bu gerçek mi?
https://ibb.co/Svpkkj7 Hiç bir şey olmayacak
Çıkar yanında tut.
Bu nedir pekii anlamı ne
Bir dönem aynı sorunları yaşayan arkadaşım vardı ilahiyatçı bir hocamız yazmıştı sorun çözüldü. Bedava yaptırdık öyle cinci hoca işi değil tamamen uzmanından
Anlamı ne acaba ama 😕 büyü gibi bu belki alakasız durumlardır başıma dert almayayim
Sanmam bu genel bir dua ama bu tarz şeyleri de kapsıyor. Kurşun işlemez adama bu yanındayken
Birsey olmaz yat uyu