Kızım kendini cok ezdiriyor dayak yiyor?

6 yasinda bir kizim var cok mulayim oyle yetistirdim ama anladimki bu devirde cirkef yetistirmek gerekmis ben yanlis yapmisim aslinda kotu niyetim yok kavga dovus yerine konusarak anlasan paylasimci bir cocuk olsun istedim ama sanirim icindede vardi tesviklerimle biraz fazlasi oldu... Yiyecek birsey aldim diyelim kendi bir tane alir ucer beser arkadaslarina dagitir bir oyuncagi olsun yeni acsin daha hic oynamadan arkadaslarina verir akulu arabasi var paylasmaktan kendi binemiyor bisikleti keza oyle biri vurdugunda agliyor vurmuyo ve aksi gibi kizimi sevmiyorlar mahalledeki kiz cocuklari heo ayristiriyorlar ama aralarinfa en mulayimi o ve en uzuldugum yasitlarindan biri vurdugunda karsilik vermek yerine agliyor ve en kotusu mahalledeki arkadaslariyla herseyini paylastigi halde kimse onunla birseyini paylamiyor yazarken aglayacagim cok istedi ucan balon aldim arkadasi mahalleden bakayim demis almis ucurmus kiskandigindan aslinda cok uzuldu ama hic aglamadi olsun dedi yanlislikla yapti o bilerek yapmadi dedi cocugum eziliyor cok uzuluyorum NE YAPABİLİRİM? YASİM 25 ...
Güncellemeler
+1 yıl
Kizim diyorki beni sevmiyorlar bu cocuk bes yasinda ve huylari o kadar guzelki keske tum dunya kizim gibi olsa
Güncellemeler
+1 yıl
Mutluyyyum karsiya yeni tasinan komsunun oglu ile kanka oldular sansa yasitlar cocuk nehiri cok seviyor kolluyor hatta kizima pislik yapan cocuklara oda pislik yapiyor nehiri sevdiginden bildigin kolluyor cokta tatli uyumlu cocuk o yuzden bugun keyfim cok yerinde :)
Kızım kendini cok ezdiriyor dayak yiyor?