Erkek olmak ne kadar zor bu devirde🧔🏻🤔?

Aklıma birkaç şey geliyor da ilk gelen şey “c*sellik“. Bakıyorum da her yerde ç*lak kadın var, dışarda, çarşıda, sosyal medya da, reklam da, kamyonun üstünde koskocaman çırılç***k kadın gördüm neymiş banyo reklamıymış yani kadın koymasanız olmaz.
Cidden bazen erkeklerin adına üzülüyorum, bilinç altlarına o kadar çok yerleştiriliyor ki zaten erkekler kadınları çok seviyorlar fıtratlarında var. Erkeğin zaafı kadındır. Bir de çok kolay etkilenebiliyor ve c*selliğe hazır olabiliyorlar. Kadınlarda genelde duygusal bağ olması gerekiyor ci*llik istemesi bir erkeği arzulaması için (istisnalar var tabiki).
Diyelim ki evlenmeden önce c**lik yaşamak istemiyor ve evlenmeyi bekliyor, evlenecek kız bulmak ayrı yuva kurmak için olan masraflar ayrı problem bana göre. Bu kadar sorumluluğun altından erkekler kalkmak zorunda bırakılıyor. Git gide her şey pahalanıyor birde. Bir çok iş erkekten bekleniyor, güçlü oldukları için elbette beklenilen şeyler olmalı, ancak sanki fazla beklenti var gibi geliyor bana.

Aslında içim o kadar dolu ki söylenecek çok şey var hepsini yazsam bilemedim şimdi..

Genç yaşta evlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum zinaya bulaşmamak için, ancak maddi şartlar kesinlikle buna müsait değil.

Bazı sebeplerden dolayı benim de erkek olasım geliyor mesela güçlü olup her işin elinden gelmesi benim çok istediğim bir şey. Daha özgür olmaları, vs.
Tabi sonuç olarak kadın olmaktan memnunum sadece bazen özendiğim anlar oluyor.
Bu sorunun altına içinizi dökebilirsiniz dertleşebiliriz.