Kimler yapar tecavüzü?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tecavüzü erkeklerde yapar kadınlarda.
Ama çoğunluk olarak kadınlar erkeklerden tecavüze uğrarlar 😖
Şöyle bir sorun daha var, deminki kardeş dediği gibi: Kadınlardan tecavüze uğrayan erkekler susuyorlar. Alay edilir, inanamazlar felan diye şikayetçi olmuyorlar. Dünya üzeri toplumsal bir sorun...
Tecavüz bir cinsel eylem değildir. Tecavüz bir saldırganlıktır. Yenmektir. Bir nesneyi, ki kadın da burada nesneleştirilmiş oluyor, elde etme, kazanma, iktidar sahibi olma gücünü gösterir. Ve bundan da zevk duyan insanlar olabilir.
Bunun cinsiyeti yoktur kısaca insanlıktan çıkmış şeref yoksunu kişiler yapar!
Insanlıktan nasibini almamış yoldan sapmış hayvanlar
Cevap
9Cevap
"Bir kadın tarafında tecavüze uğradım" desem kimse inanmaz. Ama gerçek. Zaten kimseyi inandıramayacağımı bildiğim için unutmaya çalışıyorum.
Meraklılarına not: Yurt dışında, sevgilimin annesi tarafından.
Nasıl yani ciddi misin? Nasıl gelişti peki olay?
@sexseverimyaw Tehdit edilerek.
Ne ile tehdit etti ki?
@sexseverimyaw Bulunduğum yer çingene mahallesi idi... Kadının orada ayrı evi varmış. Beni başka bir bahane ile oraya götürmüştü.. "Yapmazsan, çığlık attığımda, 100 metre koşmadan seni bunlar öldürür" dedi.
kadin da yapar erkek de...
bi cok erkekten duydum ki ilki olan cinsel iliskilerinin hepsini evli kadinlarla yasamislar... ve kendilerinden 15-20 yas buyuk olan kadinlar...
bunun aynisini erkek yaptigi zaman adı tecavuz oluyor...
Bir narsist kız tarafindan ruhsal tecavüze ugradim tecavüz sadece fiziksel olmuyo ruhsalda oluyo ve cok acitiyo gecmiyo
Beni kuzenim zorladı ve beraber ens. et liğe girdik
Kim ediyorsa o ama genellikle erkekler yapıyor bunu. Kadınlarınki pek önemsenmiyor.
Uyku ilacı verilerek bir kadın tarafından uyutulmaya çalışıldığımı ama uyumadığımı ve kadını tekme tokat dövdüğümü burada anlatsam çok az insan inanır ama gerçekler herzaman pek olağan olmuyor
Her ikisi de
Şu an buraya yazamam ama ens... t ilişkim oldu ve bildiğin o yaptı
Şimdi birşey desem ilgi çekecek neyse sal gitsin
Kadınlar.
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?