Bu görücü işlerinden anlayanlar var mı?

24 yaşındayım görücü usulü evlilik yapmak istiyorum çoğu gelen gidenle olmadı ama bununla olacak gibi sorun şu ki 3 gün önce gelip baktılar oğlan annesi bir gün sonra aradılar ve oğlunun beğendiğini söyledi kadın yinede buluşup dışarıya çıkıp konuşsunlar iyice kaynaşsınlar dedi ailede bir araya gelip tanışsın dedi ben de tamam dedim anneme olur doğrusu budur oğlanla bir kac ay konusup tanıyalım birbirimizi kadın yine ben dönüş yaparım dedi ama yapmadı ertesi gün geri dönüş yaptı ve dedi ki bir ablamla beraber bir gelelim haftasonu tekrar bakmaya diye oğlanla kızda konuşsunlar belki anlasamadılar dedi hayr bu isler ileri düzeye gidecegi zaman böyle mi olur anlamıyorum oğlan görmüş kız kardeşi de gördü annesi de gördü şimdi bir teyze gorucekmis bana çok saçma geldi çok ağırdan alıyorlar aracı yakın diye sesimi çıkarmadım ancak bunu duyunca sinirlendim biraz marketten domates secmiyorlar bütün sülaleye beni gösterecekler dedim ve anneme yok demelerini söyledim hata mı yaptım sizce ben açıkçası biraz zoruma gitti uzatmaları ben bile bu kadar uzatmadım
Bu görücü işlerinden anlayanlar var mı?