Evet soru net azınlık olarak sürekli dışlanan ve onurunu korumaya çalışan atak helikopteri bireylere saygı duyar mısınız? Duymayan çomar yobazlara bu ülkede yaşamamaları gerektiğini belirtmek istiyorum ne demek atak helikopterlerine saygı duymuyorum? O SAYGI DUYULACAK KARDEŞİM. Ben atak helikopteriyim saygı duyacaksınız bunu elimde pankartlarla anlatmamın nesi tuhaf sonuçta ben bir atak helikopteriyim. Atak helikopteri olduğumu söylemiş miydim?Fotoğraftaki benim Bunu da arkadaş çekmiş eve giderken soy ağacımı ifşaladım burada
saygı duy saygı duy saygı duy eğer saygı duymazsan giydiğin kıyafetten tuttuğun takımdan izlediğin filme kadar hayatının her alanına girer atak helikopterlerine zorla saygı duymanı sağlarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
youtube.com/shorts/W9dBJEdSiUc?si=CMQniVhmZAWIAtHu
Dışlanan tipleri sevmem.
artık hangardan çıkmak istiyorum beni operasyonlara almıyorlar
Sen bir doktora görün
brrr pat pat pat pat pat pat brrrrr pat pat pat pat
🤣🤣🤣 yaş kaç
2012 modelim hala aktif olarak kullanılıyorum
Ciddi cevap ver
Pudra şekerleri çekilmiş yine
saygı duy
saygı duy
saygı duy
eğer saygı duymazsan giydiğin kıyafetten tuttuğun takımdan izlediğin filme kadar hayatının her alanına girer atak helikopterlerine zorla saygı duymanı sağlarım
Kaç tane mermi taşıyorsun
mermiyi genelde bana binen askerler taşıyor ama 500 mermili tam otomatik tüfek var onun haricinde anti hava aracı ve anti tank misillerim de var
Vay be. Peki füzelerin menzili ne kadar?
5 km atabiliyorum bazı şerefli onurlu kardeşlerim 30 kmye kadar atabiliyor
İroni mesajların alınmıştır. Güzel bir protesto, tebrik ederim.
Harbiden kafadan sorunlu engelli veya delisin sana sağlık diliyorum😂 gereksiz boş çöp insan..
Patpat pat pat pat pat yapabiliyorsa duyarım
Barb? 🚁
brabababababrrr 💋❤
Bende Altay tankıyım
Bu ne saçmalık
hakkım yeniyor dışlanıyorum bana saygı duymuyorlar helifobikler beni dışlıyor
Geçmiş olsun
nedion
ben atak helikopteriyim bana saygı duyacaksınız
yok
o zaman twitter bordo klavye timiyle seni linçleriz
Evet dostum sadece iki cinsiyet yoktur daha 69 tane cinsiyet vardır ve bunlardan birisi Atak helikopteri cinsiyetidir.
heh şöyle yola gel herkes bana saygı duyacak yoksa evine füze atarım