Sevgilim nişanlandı tazminat davası açabilirmiyim?

Biriyle sevgiliydim daha doğrusu ben öyle olduğunu sanıyordum cinsellik yaşadık whatssaptan falanda baya yazıştık cinsel konular fotoğraf atmalar falan haftada 1 buluşuyorduk genelde sonra benden ayrıldı ben anlamadım ilkin herşey gayet iyidi sonra nedenini sordum biraz ısrar ettim itiraf etti sevgilisi varmış ve nişanlanmışlar daha yeni o yüzden artık görüşmek istemiyormuş beyefendi benim tabi kan beynime sıçradı bunu heryerden engelledim sevgilisini araştırdım bütün yazışmalarımızı ss alıp fotoğraflarımızla attım yaşadığımız herşeyi en küçük detayına kadar anlattım kıza sonra kızıda engelledim iyikide yaptım bunu ondan ayrılsın bana geri dönsün diye yapmadım kız ne halt olduğunu bilsin ona göre yolunu çizsin diye yaptım yoksa ben onu görmek istemiyorum asla ondan sonra bu bir fake hesap açmış senin yüzünden sevgilim nişanı attı seni parçalayacam falan yazmış baya tehditkar konuşmuş ben şimdi karakola gidip koruma kararı aldırabilirmiyim bu tehdit mesajlarını göstersem ve tazminat davası açabilirmiyim beni kandırdığı için?
Sevgilim nişanlandı tazminat davası açabilirmiyim?