Bugun annemle babamin odasina camasir yerlestirirken babamin komidininde ozel 2 esya buldum. Biri prez****tif biride kay***lastirmak icin. Bunlari buldugumu soylemelimiyim ya da hic gormemis gibimi yapayim? Ooff soka ugradim resmen. Hic dusunmezdim annemle babamin hala bu islerle mesgul olacagini
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbette söyleme bulduklarını.
şok olacak bir durum yok. Onlar adına mutlu olmalısın, aktif bir cinsel hayatları var. Birbirleriyle olmaları, baskalariyla olmalarindan çok daha iyi;)
Ne güzel işte hala devam eden, sağlıklı bir ilişkileri var demekki. Birbirlerine olan bağlılıkları artar. Görmemiş gibi davran.
Ama gun icinde surekli kavga eden bir cift yani hic beklemedigim biseydi bu neyse haklisin en azindan devam eden bir iliskileri var
Bak işte, belki de evliliklerini ayakta tutan sebeplerden biri de budur.🤸🏻♀️
Hala derken? Kac yasindalar ki? Hem seni ne ilgilendirir saglikli her birey cinsellik yaşar ne diye gordum diye soyleyeceksin sal
Hala dedigim annemle babam surekli kavga ediyorlar pek anlasamiyorlar o yuzden dusunmemistim aktif olduklarini. Beni tabiki ilgilendirmez ama kabak gibi komidine konmus altta falanda degil acar acmaz goze carpiyor. Camasir yerlestirecekken bulduklarima bak
😂 bosver sevin
Ölene kadar yapa bilirler dogal bişey söyleyipte birbirinizi utandırma bence utanıcak bişeyde yok aslında evli insanlar yasak bişey yapmıyorlar biri korunma eşyası biride kolay girmesi için jel bunda ne var
Bisey yok tamamda neden kabak gibi komidinin icine koymuski hadi koydun daha iyi alta falan koysadi bari. Birde annemle babam surekli kavga ediyorlar yani bekledigim bisey degildi bunu bulmak
İlişkiden sonra veya içindeyken o işin verdiği haz ile oraya koymuşlardır bide onların çekmecesi sonuçta senin çekmecene koyarlarsa sıkıntı
Kavga eden çiftler daha sekste aktif oluyor iyi bişey çok kasma bu duruma
Evlenince sen nereye koymayı düşünüyosun çelik kasa falanmı
En azindan bir esyanin kapagini acar acmaz goze carpicak bir yere koymayi dusunmuyorum
İnsan bi atletin altına falan koyar😃
:D yaaa babana güveniyorsun annene neler yapıyor, hayat böyle işte.
Ee olamaz mı çok doğal
Olabilir tabiki ama annemle babam gun icinde pek iyi anlasamayan bir cift yani ne bileyim pekte bekledigim bir sey degildi. Birde hayir yani komidine camasir yerlestirecegiz ne halt yemeye kabak gibi oraya koyarsinki
Sen karışma bence normal bunlar.
Seni leylekler getirdi herhalde
Neden? Onlar da insan. Görmemiş gibi yap.
Niye onların hakkı yok mu
Var tabi ama surekli kavga ediyorlar pekte beklemezdim bunlari bulmayi
Kavga evliliğin tuzu biberi diyolar
Onlarında cinsel hayatı varmış işte
Söyleme bence.
kardeş istiyor musun
Bir ablam var zaten onunla hic anlasamiyorim kardes eksik kalsin bir zahmet
o zaman çok kurcalama o prez***** kardeş olmaması için
Kurcaladigim bisey yok onun ne ise yaradigini biliyorum tabikide. Sadece kabak gibi komidine konmus alta falanda degil actigin an gozune carpiyor. Ustelik annemle babam surekli kaga ediyorlar ne bileyim hala bu islerle mesgul olduklarini
aman napcan kim kiminle şey yapıyorsa nerden bilcekler bakacağını
Bilerek gidip bunu aramadim tabikide. Camasir katladim yerlestiregim derken komidini acar acmaz gozume carpti oyle bir yere konmuski
ayıp bişide değilki büyüynce sende yapcan
Ayip bisey degil ama kabak gibi orada durmasi hayir yani insan biraz alta falan koyar ne bileyim
kaçarın yok kızım alt çekmeceyide açıcaktın
KSJSJSJSJS yok sagol ben bir daha tovbe ne annemin ne babamin cekmecesini acarim camasirlarini koyarim kendi yerlestirsinler ne olur ne olmaz
güzel fikirmiş ve keşbiş olsun annenle babanın yaptığını düşünmek brrrrrr