Siberalem denen siteye kayıt oldum mesajlaşk için 25 lira ödeme yaptım kredi kartı üzerinden derken 10-12 Kadına mesaj attım göründü bırakıp yazmıyorlar en sonrada ki Kadın açıklamasında şunu yazmış
``Amacim sadece seviyeli arkadasca sohbet, amaci farkli olanlar, para yazmasın`` Bende şöyle yazdım
`` Size normal yazsak da cevap vermeyeceksiniz neden kasıyorsunuz kendinizi``
Görüldü bıraktı 3 dakika sonra yine yazdım
``
Haydi cevap yazmayacaktın biliyordum Bilader bak ben buraya para harcadım sohbet etmek için ve siz mq karıları cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsunuz madem ki cevap vermeyeceksiniz ne diye kayıt oluyorsunuz ben bunu basit bir şey şekilde sormak istiyorum susma cevap ver``
Dediği tek şey
S**ktir git lan i*ne
Türk Karıları gerçekten Erkekler çok kaldırıyor bir tarafını
``Amacim sadece seviyeli arkadasca sohbet, amaci farkli olanlar, para yazmasın`` Bende şöyle yazdım
`` Size normal yazsak da cevap vermeyeceksiniz neden kasıyorsunuz kendinizi``
Görüldü bıraktı 3 dakika sonra yine yazdım
``
Haydi cevap yazmayacaktın biliyordum Bilader bak ben buraya para harcadım sohbet etmek için ve siz mq karıları cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsunuz madem ki cevap vermeyeceksiniz ne diye kayıt oluyorsunuz ben bunu basit bir şey şekilde sormak istiyorum susma cevap ver``
Dediği tek şey
S**ktir git lan i*ne
Türk Karıları gerçekten Erkekler çok kaldırıyor bir tarafını
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
onları kadınmı sanıyosun paranı aldılar hepsi para tuzağı skinin peşinde koşarsan aklını kaybedersin ben naptımda bu oldu demezsin bu kadarla kurtulduğuna şükret bide dolandırıcıların eline düşseyidin varya bku yemişdin
Bilader sen olayı yanlış anlamışsın ben siteye para yatırdım kimseye tek kuruş vermedim fake olup olmadığını bilemem ama bu yaşıma geldim tek bir Kadına kuruş vermedim
uyan birader burda bile karılar İnan istiyo güya yardım amaçlı
iban
Tanımadığım etmediğim Kadın olsa bile kimseye para atmam enayilerden değilim
ya bunlar afedesin profesyonel opu hatta kadın olduğu bile belli deyil
Nasıl bir yaklaşım yaptığın büyük rol oynuyor attığın mesaj fotoğrafların senin karakterini analiz etmemize yardımcı oluyor ve beğenmezse cevap vermez
Fotoğrafım yoktu ki yeni kayıt oldum ayrıca da ilk etep da analiz ciddiyet olmaz sohbet olur arkadaşlık olur sonra bunlar olur ve nasıl beğenmezse cevap vermez adı üstüne arkadaşlık sitesi oraya kayıt olurken bunları bilmiyor mu mesajlaşmak için ona göre kayıt olmuyor mu o zaman ne diye kayıt oluyor beğenmemesi şu şekilde olur sohbetimi beğenmezse ya da rahat edeci taciz mesajları atsam belki sohbetimi beğenmese ya engeller ya da konuşmayaı keser bu kadar basit ulan 12 kişiye mesaj attım sen ne diyorsun hiç biri cevap yazmadı görüldü bıraktı çoğu Merhaba yazdım olmadı selam dedim olmadı kibar oldum olmadı neler çektim bilemezsim gerçekten Erkek olmak zor Kadın arkadaşlığında bu ülkede
Fotoğraf koy o halde cevap gelir
Birde aşırı donuk olma biraz şakacı mesajlar at cevap gelir güldürmek lazım
Fotoğraf atmak zorunda değilim ne kadar saçmaladın lan görüldü bırakıp cevap yazmıyor şaka mısın ne gülmesine şakası beynim durdu
Fotoğrafın yoksa sen de yoksun kim olduğun belirsiz ne olduğun belirsiz kimse cevap vermez ayrıca çok kabasin cevap verseler bile çok uzun sürmez engel yemen bence takma kafana
Ne alaka nerden nereye bağladın siz Kızlar bile ilk konuşmada fotoğraf atmazken bunu sen mi diyorsun ben ilk başta fotoğraf atmam öncellikle kafama uyuyor mu kültürü dini siyaseti ne onu öğrenmeden biraz sohbet etmeden atmam
Kaba mı be mesaj kutuma baksan ne kadar kibar olmuşum bak hele kim cevap vermiş boş boş konuşma
Tm
Mesaj kutuna bakmama gerek yok burada benimle konuşmandan kaba oldugun apaçık belli
Güzel kardeşim beni tanımıyorsun sus beni görmeden benimle sohbet etmeden nasıl bunu diyebiliyorsun siz Kızlar kabalığı seviyorsunuz benim sorunum değil sizin sorununuz kültürsüz cahil muhafazakar ailelerde büyüyorsunuz iki küfür edince dikkat çekiyor bunu sende çok iyi biliyorsun işine gelmiyor
Öncelikle seninle sohbet etmem bu izlenimini değiştirmeyecek ve senin ana sorunun kendin olmamak kizlar ne ister diye kafa yorup o şekle bürünüyorsun ama bu yanlis kendin ol ilk önce ayrica ben kaba saba insanlardan nefret ederim ve küfür eden insanlar gözümde acizdir daha fazla senin gibi birisiyle konuşmama gerek yok bence son tavsiyem bi sakin olup kendin olman bi hal ve hareketlerini gözden geçir inşallah iyi bir insan olabilirsin hoscakal :)
Yİne saçmalamışsın kendince bak siz hastasınız sizin hastalığınız ego hastalığı günde 100 mesaj 100 takipçi ve gereksiz bir şekilde hiç bir neden olmadan her şekilde Kadına yaranmaya çalışan Erkeklerimiz ayıbı sizin suçunuz yok tabi Kızlar ne istiyor umrumda değil ilgilenmiyorum çok cahilsin ben sakinim benim sakınlık halimi görmemişsin sorun bende değil sizde siz kendinizi geliştirin bir Erkek merhaba yazıyor bunu kabaca hale getiren sizsiniz ben bunun sorun kaynağı Erkekler yüzünden bunu kabul ediyorum normal Erkeğe de bunu yapmazsınız ve beni başka birileri ile karıştırıyorsun ben şu an kendim biriyim bende değişiklik son kez diyorum uzatmıyacağım
Egodan bahsedeceksek şu an aşırı egolu tavırları olan sensin yazdığını bir oku istersen ben ben ben diyorsun ve karşındakine hakaret edip küçümseyerek kendini tatmin etmeye çalışıyorsun ama asla kendine bir dönüp bakmıyorsun ne diyebilirim ki klasik koç erkeği
Egolu biri değilim asla olmam da ben seni küçük düşürecek hakaret edecek bir şey demedim yanlış anlıyorsun bana kendini düzelt diyorsun ama Kendinize bakmıyorsunuz diyorum Kadınlar kaba saba Erkek severken sırf parası var diye yakışıklı diye nerde eşref yoksunu varsa onunla birlikte olurlar ve bu tarz Kadınlar evlendiklerinde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüklerinde kendini şu şekilde savurlar ya ben onun değişeceğine inandım nah değişebileceğine inandın nah değişebileceğine inandın işte bunun gibi Kadınlar yüzünden benim gibi iyi Erkekler Kadına el kaldıramayan şiddete uzak duran kendi halinde Erkekler sıkıntı yaşıyor ya sonra bir Kadın çıkıyor twittire bir şey yazıyo he siz Erkekler hepiniz aynısınız siz Erkeklerden nefret ediyorum hayır siz onları tercih ediyorsunuz siz takılıyorsunuz genel olarak diyorum lafım sana değil
Ya işte genel olarak bu tür Kadınlar evlendiklerinde kocaları tarafından yüzünü herşeyini paramparça ediyor kan gölü ediyor sonra ben evde elimde kola cips yerken gülüp mutlu olurken potansiyel bir p*ç oluyorum yani benim ne suçum var
Her neyse sadece yardımcı olmak amacıyla görüş paylaşmıştım ama bu kadar çıkışınca şahsen pişman oldum ikimizde haklıyız bazı noktalarda hakkını helal et seni kırmak istemedim kendine iyi bak görüşürüz
Düşünceni doğru bulmuyorum bu konuda
Nedne kaçmayı tercih ediyorsun ben şu an da sinirli biriyim kabayım :D
Yani sende mi o Kadınlardansın
Kaçıyorum evet çünkü seninle sağlıklı bir tartışma yapabileceğimizi düşünmüyorum
Tamam o zaman ben bir şey demiyorum sen konuş o zaman o kadar beni kötü olarak baktığına göre
Benim iliskiler hakkında görüşüm en azından kendim için isteğim hem maddiyatın hem karakterin dengede oldugu bir insan ile birlikte olmaktır bence bu ikisinden birisi eksik olduğunda pek mutlu olunmuyor en azından kendim için konuşuyorum yani sırf parası var diye kötü özelliklerini göz ardı etmen ama kör kütük aşık olup evlenip maddi sıkıntı yüzünden kavgalarımız olsun da istemem evliliği detayli ele almak düşünmek gerekiyor ask karın doyurmuyor para da mutlu etmiyor genel olarak düşüncem bu yönde detaylara girmiyorum ama kimseye de guvenmem hayatta başımıza hersey gelebilir cok iyi olan eşimiz evlenince değişebilir anlasamayabiliriz vs vs bu sebepten zaten kendim de meslek edinmek için çabalıyorum kimseye bel baglamam ben
Peki yaş yaşındasın
19 ocakta 20 doluyor neden?
Senin yaşlarında ki Kızlar Erkeklerde öyle bu arada her türlü kötülük yapan kaba saba Kadın düşmanı olan ile çıkıp sonra 25 yaşına gelince mühendis olsun doktor olsun efendi olsun demesibi nasıl karşılıyorsun
Genel olarak yaşıtlarım hayatı toz pembe goruyor bence ve cahiliz bu yaşlarda hayatin gercekleriyle yüzleşmemiş oluyoruz ileri görüşümüz olmuyor ve yasakları çiğneme içgüdüsü ile hareket ediyoruz bence kaba saba benim tabirim ile kötü insanları yasak olarak görüyoruz ailelerimiz aman onlardan uzak dur derler ve bizde kısıtlanmak olarak algılayan özgürlük sanip onlara yöneliriz bunu bilinç altında olduğunu ve kendilerinin fark etmediklerini düşünüyorum ama 25 30 yasina gelmis bir insan hem hayatın sandığı kadar da masum olmadığını anlamış hem de ailesel açıdan da rahatlamış olup kendisi mantikli düşünerek bu yönde fikirler oluşturmaya başlamış olur diye düşünüyorum ama daha fazlası da vardır mutlaka bu durumu etkileyen ben aklıma ilk gelen örnekleri vermek istedim ben yaklaşık 5 yıldır bu düşüncedeyim yani eşimin iyi birisi olması guzel bir kariyeri olmasi gerektiğini düşünüyorum peki ben neden böyle düşünüyorum diğerlerinden farklı olarak diye de kendimi gözlemledim ben etrafımda olan insanların hatalarını gozlemleyip empati kurup onlardan da ders çıkartan bir yapıya sahibim ve etrafındaki hemen hemen her kadın ayni şeylerden muzdarip para şiddetli geçimsizlik boşanmak isteyip para olmadığı meslek olmadığı için katlanma ve keske okusaydim yakinmasi bunların farkındayım ve onlaein pismanliklarini yaşamamak için çabalıyorum ve büyüklerimin tavsiyelerini her zaman etraflıca düşünüp kararlarımı ona göre alan birisiyim e tabi bu durumda düşüncelerim daha farklı oluyor
Yok ya büyükler kısıtlıyor demiyor kötülerle çıkmayın orasını yanlış anlamışsın başörtüne kadar giyimine kadar ufak Erkek arkadaşa karşı olan tip Aileler var 25-30 yaşında ki Kadınlar evde kalma korkusu başlıyor aile çevre baskısı derken hemen birini bulmak için efendi asgari ücretli olsa bile kabul ediyor işte dediğin gibi okumayan eline meslek alamayan Kadınlar ev hanımı olup gidip fakir parası az oaln evi geçinderemeyen Erkeklere evlenip şiddet kavgalart başlıyor ama bu kariyer maddiyet tek Erkeğe yüklenmesi çok saçma değil mi hem Kadın Erkk eşit bir şekilde işi mesleği olması lazım ikisinin işi olsa daha iyi olur iki taraf çalışsa çok iyi geçinir ömür boyu tek Erkeğe yüklenince zor oluyor
Aslında kendi çevremden gözlemlediğim kadariyla 25 30 yasina gelmis okumamış kadinlar evde kalcam korkusuyla ilk karşısına cikanla evleniyor iyi mi kotu mu bakmıyor bile yani genelde efendi değil onu kısıtlayan kotu davranan saygısız bireyler ile evleniyorlar sahit olduklarım bu yönde maalesef. Ergenler biraz da heyecan aradığı için kötü çocuklardan hoşlanıyor olabilir efendi insanlar sıkıcı gelir o yaşlarda her zaman :) evlilikte de duruma göre değişir bence diyelim ki kadının güzel bir meslegi var okumuş etmiş kadin erkek çalışır ama kadının meslegi yoksa maaşı dusuk is yükü ağır bir iste çalışması kendi fikrimce saçma geliyor tabi herkesin kendi hayatı herkes kendisi bilir her hayat ayni sartlarda ilerlemiyor ama imkan varsa çalışmak yerine evliyken de okunup meslek sahibi olunabilir ayrıca çocuk durumu da var kadının güzel meslegi varsa bakıcı tutabilir ama yoksa askeri ücretle çalışıyorsa çocuklara kim bacakcak mecbur bakıcı bakacak e zaten aldığın parayı bakıcıya vereceksin ne anlami kaldi ki bu durumda yani bence bu konuyu hayat şartlarına göre değerlendirmek lazım genel olarak konuşulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum
Güzel açıkladınız kesinlikle ama Kadınlara göre ağır iş olmayan da var ama fakat ben olsaydım çocuk yapmazdım 1 yıl çokta çocuk getirmezdim çocuk bu zamanda doğurmak bakmak büyütmek çok zor tavşan gibi ürememin anlamı yok siz evlenseniz çocuğa bakış açınız ne
Yani mantıken düşündüğümüz zaman çocuk hemen yapilmamali eşler anlasamazsa birde cocuk var diyerek mecburi birbirlerini çekmesinler diye ama etrafımda kim evlendiyse biz 2 sene cocuk yapmicaz gezicez deyip düğünden 1 ay sonra hamilelik haberi verdi yani isler pek planlandigi gibi gitmiyor heralde😂 ayrıca cocuk bakmak büyütmek hem maddi hem manevi olarak sorumluluktur bence kendini bile dogru dürüst geliştirmemis insanlar yapmamalı çocuk gelişimi hakkında bilgiler de edinilmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen etrafta sacma sapan adetler var bilinçsiz insanlar çocuklarına bunların yapılmasına izin veriyorlar ve insanların karakterlerinin oluştuğu yasta nasil davranılması gerektiğini de bilmeyen cok fazla anne baba var. Ama bence evlilik çocuksuz olmaz bir aile kavramı olmaz ben bir sure eşimi tanıyıp evdeki durumu gözlemleyerek bakabildigim kadar çocuk yaparim heralde
O kadar haklısın ki gerçekten insan bir iki yılını kendine ayırmalı çiftler kendini tanımalı bu süreçte ve vakit bolca zaman geçirmeli karakterini herşeyini insanlar sonradan değişebiliyor işin içinde bide aile çevre baskıda var çocuk niye getirmiyorsunuz diyenler var hemen direk çocuk getirmek aptalca geliyor belki anlaşamazsın niye çocuk getiriyorsun bu hep İslam kültürü o kadar gereksiz evlilik var ki ülkemizde Orta Doğu kafasıyla ilerleyen geri zihniyet çok var çocuk bu Allah rızkını verir kafasıyla o çocuğu doğuruyorlar bide 5 tane getiren var o çocuk kontrolsüz doğum oluyor Araplar gibi kültürümüz var çok fazla kendini yetiştiremiş elinde doğru dürüst işi yokken üreme evresine geçmesine iride oluyorum adam evleniyor direk 3 ay sonra Kadın hamile kalıyor eğitimsiz cahil çiftler çok saçma olan çocuğa oluyor görüyoruz hep çocuklar ortalıkla kalıyor eğitim diyorsun da eğitim yok ortada ne çocuk gelişimi cahil Erkekler Kadınlar çok bilinçli bir yönetim yok adam çıkıp en az çocuk diyor nasıl bir toplum oluşmasını bekliyorsun senin dediğin şeyi düşünmüyorlar direk ürüyorlar buda üzücü kimse çocukları düşünmüyor o cahiller zevkine bakıyor
Valla ben kendimi biliyorum ben en az 1 yıl 2 yıl yapmazdım çocuk ben eşime karıma vakit ayırım onu her yere götürürüm gezerdik dozardık her yerde bu süreçte kendimiz de tanırdık çocukta sonra yavaş yavaş düşünürdük ben direk hemen neden çocuk yapayım karıma ayak bağı edeyim eziyet bu resmen herşey de Erkeklerde bitiyor Erkeklerimiz çok cahil zevk düşkünü bide
Söyle birsey var bahsettiğin olay yani cahil ebeveynlerin İslam ile alakası yok ben de bir Müslümanım ve hayatımı olabildiğince İslama göre yaşamaya çalışıyorum islamda da zaten bana gelen emir cahil kalmamam gerektiği yani Müslümanların suçu İslama yüklenemez araplasma demenin de yanlis olduğunu düşünüyorum inançlar ülkelere özgü değildir. Eğitimsizlik ile cahilliği aslında bagdastirmiyorum cok guzel okullardan mezun olan o kadar cahil insan var ki bence cahillik bir okul eğitimiyle degil insanın kendi egitimiyle ilgili
Peki sen kapalı mısın
şu an hayır neden sordun?
O zaman daha da üzücü çok cahil kalmışsın bu konuda
Ne alaka?
Müslümanlık Arap kültürü ne yazık ki bu konuda keşke araştırma yapsan ve elind aldığın kutsal kitap hangi dil içeriyor ona da baksan ve de Arapların kaç çocuk getirdiğini de
Ben bu görüşe katılmıyorum dini inançlar ülkelere bagdastirilamaz Arapça gelmiş olmasını da merak ettiğim diğer şeyleri de araştırarak kendi tercihimi yaptım ve mutluyum herkes kendi inancını kendisi seçer kimse kimseyi inanmak veya inanmamak için zorlayamaz sonuçta tesettüre girince Arap olmuyorum saçımı kazitinca da Hristiyan olan ülkelerden birinin kültürünü taşımıyorum dini inançlar ile ülke kültür bağdaştırılmamalıdır bence bu arada sen kaç yasindasin
Ben burda bir dinleri ülkeye bağlamıyorum ki ben sadece diyorum bir inanç sahibiysen onun hakkında herşeyi bilmen lazım vede neye inandığını bilmek lazım eğer inanç sahibi ise hakkında tek bilgisi yoksa ordan burdan kulak dolma bilgilerle kafasını doldurmuşsa o cahilldir ya ben senin inandığın inanca saygısızlık etmemedim senin tercihin senin kararın ben bir şey diyemem ama Müslümanlık Arap kültürü başörtü her takan Kadın Araptır gözümde ama şöylede var kendimi zorunlu hissetmiyorum desen başörtü takmıyorum isteğim şekilde giyinirim Müslümanım ama yine de desen o ayrı konu ama yine de olmaz çünkü sen Müslümanlığa inandığın sürece Orta Doğu kafası sana işleyecek zıt şeyler var yine de senin tercihlerine saygı duyuyorum güzelim ben inanç sahibi değilim ben deist biriyim ister yahudi ol ister hristiyan ol ister ateist İslam saygımız her dine var
Valla 27 yaşındayım
Tabikii araştırıyorum merak ediyorum ögreniyorum asla kulaktan dolma bilgilere inanmam birsey duyunca doğruluğunu araştırın biriyim bu sadece din degik her konuda böyle dini inançların emirlerini kuralları vardır ve 1 tanesini yapmayınca dinden çıkmış degil gunah işlemiş oluruz evet Şu an tesettürlü olmayabilirim ama girmeyi de düşünüyorum ve bu beni Arap degil Müslüman yapar sanirim ben seni sen beni anlamıyorsun veya kendimizi ifade edemiyoruz ama dediğin gibi saygı bence en önemli şey özellikle insan iliskilerinde benim herkese her şeye saygım var
Yahu Müslümanlık konusu açılınca kendinizi kapatmaya zorunlu hissetmeyin saçtan gühah olmaz sen adam mı öldürdün birin hakkını mı yedin hırsızlık mı yaptın çocukların günaha mı girdin kapanmayı düşünme Müslüman yine ol olma demiyorum o kadar da bağnaz insan değilim kendinizi batıl inançlarla korkutmayın saçtan günah olmaz açık giyin diye yine olmaz kalbin iyilik dolsun bak gör nasıl öbür dünyada rahat yaşarsın kapanmak insanı imanlı etmez iman giyimle değil insanın kalbi karakteri iyi olsun ya bide 2021 yılındayız hala Kadınlar neden kapalı değil onu tartışıyoruz millet uzaya çıktı biz hala bunu tartışıyoruz
Ben de zaten sadece tesettür ile olmadığını belirttim yorumum da ve istediğimi giyinme hakkına sahibim kendimi o şekilde rahat edersem o şekilde giyinirim ve inandığım inanç bana ne diyorsa onu yapmak isterim tabii bundan doğal bisey yok kendimiz araştırıp seçtiğimiz inanç sonuçta herseyi bilerek isteyerek seciyoruz bu da en doğal hakkımız ben bunu söylemeye çalışıyorum sadece neyse herkesin fikri kendine din tartışması yapmayı sevmiyorum herkesin kendi aklı var istedigine inanır o yüzden konuşmak istemiyorum bu konuları
Emir ne ya kardeşim sakallı ilayatçı cahil dincilerin kendi kafasına fatva verenlerin lafınamı bakacaksın adam diyor kalkıp diyor bir Erkek eşini çalıştırsa fuhuşa göndermiş gibi olur Kaşlarını alıp pantolon giyerek üniversiteye giden kadınlar cehennemlik diyen ilahiyatçılara mı bakacaksın bana göre İslamlık Kadın düşmanı hatta insanlık düşmanı emir ne 2021 yılında
Oysa ben saygı çerçevesinde konuştuğumuzu sanıyordum ben hacılara hocalara göre değil İslama göre yaşamayı tercih ediyorum ve seni saygıya davet ediyorum nasıl ki ben sana senin tercihlerine karşı kötü bir laf etmiyorsam senin de bana etmemen lazım maalesef saygı yoksunusun ilk basta olan düşüncemi değiştirir gibi oldun ama anlıyorum ki değişmeyecek inşallah saygılı iyi bir insan olursun da o kadınlar da o zaman sana cevap verme tenezzulunde bulunurlar :) cevap yazmana gerek yok bakamyacagim
Saygı duyuyorum ama inandığın şeyin korkunç olduğunu dile getiriyorum aman bana ne ben deistim kafam rahat dinlerle kafamı yormuyorum kandırılmıyorrum sömürülmüyorum o bana yetiriyorsa gerisi boş hikaye benim için