Aile & Toplum KizlarSoruyor'da neden her yer Danimarkalı sardı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Allah'a şükür herkese yazdım hepsi danimarkalı çıktı yavaş ya Güncellemeler+1 yıl Hayırdır turbolu yalancılar mısınız 😏 KizlarSoruyor'da neden her yer Danimarkalı sardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Profilinde danimarkalı şeyler paylaştıysan ilgin olduğunu anlayıp böyle yalan uydurmuşlardır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl olabilir flhdjkfl Yorumla
merveyk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öyle mii yurtdışı hayalim gerçek olcak oleu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sarı saçlılara yürümen yeterli Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Danimarkalı seviyorusun anlaşıldı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl yok bee ne sevcem yeri gelince danimarkalıyım diyorlar Yorumla Pokerrface +1 yıl Sevmesen hep öyle tipleri seçmezdin Yorumla Soran +1 yıl knk sarı saçlılara yürüdüm aa ben de danlıyım falan diyorlar Yorumla Pokerrface +1 yıl En kötü peruk takarsın taktik değiştir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hani nerde lütfen söyleyin dksjdjs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl sarı saçlılara yaz danimarkalıyım demezse ben p*çim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek var mı ab pasaport peşinde koşayım Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hani nerde 1 3 Yorumla Soran +1 yıl sarı saçlılara yaz bak dicekler mi Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ben mesaj atmıyorum burdan Yorumla Soran +1 yıl atma Yorumla
ImLORD Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yalan dolan ya. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum tipleride benziyodu baktım fake değildi işte gel MÖÇTYÇÖRÇÖM Yorumla ImLORD +1 yıl Şu sitede her şeye bir kerede inanmamak lazım. Profesyonel yalancılar var :) Yorumla Soran +1 yıl ben de bi ara eski sevgilimi kandırmak için tanımasın diye 8953987975887359 tane montaj geçtim üstünden trolledim Yorumla ImLORD +1 yıl Maşallah büyük çaba :D Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sende sarı sevıyorsun ozaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aksine sevmem Yorumla u kakilakuku +1 yıl Esmer candır dıyenlerden Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu gidişle kısmetin Danimarka da çıkacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sarı çiyan sevmiyom hepsi sarı sarı Yorumla Konrad027 +1 yıl Sende esmerini seç Yorumla
neoluyoranlamadım Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hiç gormedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ben mi rastlıyorum bilmiyorum ki yalancılar işte belki doğrudur ama çeyreği Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Ora bere 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sarı saçlılara sırf denemek için birdaha yazdım danimarka mı ne öyle diyorlar Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gurbetçi çok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Profilinde danimarkalı şeyler paylaştıysan ilgin olduğunu anlayıp böyle yalan uydurmuşlardır
olabilir flhdjkfl
Öyle mii yurtdışı hayalim gerçek olcak oleu
Sarı saçlılara yürümen yeterli
Danimarkalı seviyorusun anlaşıldı
yok bee ne sevcem yeri gelince danimarkalıyım diyorlar
Sevmesen hep öyle tipleri seçmezdin
knk sarı saçlılara yürüdüm aa ben de danlıyım falan diyorlar
En kötü peruk takarsın taktik değiştir
Hani nerde lütfen söyleyin dksjdjs
sarı saçlılara yaz danimarkalıyım demezse ben p*çim
Erkek var mı ab pasaport peşinde koşayım
Hani nerde
sarı saçlılara yaz bak dicekler mi
Ben mesaj atmıyorum burdan
atma
Yalan dolan ya.
bilmiyorum tipleride benziyodu baktım fake değildi işte gel MÖÇTYÇÖRÇÖM
Şu sitede her şeye bir kerede inanmamak lazım. Profesyonel yalancılar var :)
ben de bi ara eski sevgilimi kandırmak için tanımasın diye 8953987975887359 tane montaj geçtim üstünden trolledim
Maşallah büyük çaba :D
Sende sarı sevıyorsun ozaman
aksine sevmem
Esmer candır dıyenlerden
Bu gidişle kısmetin Danimarka da çıkacak
sarı çiyan sevmiyom hepsi sarı sarı
Sende esmerini seç
Bize her yer danimarka
Hiç gormedim
ben mi rastlıyorum bilmiyorum ki yalancılar işte belki doğrudur ama çeyreği
Ora bere
sarı saçlılara sırf denemek için birdaha yazdım danimarka mı ne öyle diyorlar