Neden kimseye iyilik yaramıyor?

Öncelikle sonuna kadar okumayacaklar yazmasın. Beni ciddiye almayan insanlarla işim yok. Mitoloji üzerine yazılar yazıyorum. Daha mitolojinin ne olduğunu bilmeyen insan müsveddeleri çıkmış bana artistlik taslıyor. Mitoloji yazıyorum diye dinimi reddetmiş olmuyorum. İslamla örtüşen yanları da var mitolojinin. Bunun örneğini zaten bugünkü bence'mde yazdım. Neden ısrarla azarlama durumuna geçiyorsunuz, anlamış değilim. Sizin yüzünüzden ağladım. Neden bu kadar kırıcısınız? Karşıdaki insanın ne kadar hassas olup olmadığını, psikolojik durumunu bilmeden yorumlar yapıyorsunuz. Hak etmiyorum. Bunu kaç kez dile getirdim.

Sırf sizler bilgilenesiniz diye paylaşıyorum. Dış dünyadan yazdım diye ''Türk Mitolojisi yaz.'' dediniz yazdım. ''İslam mitolojisinden örnekler ver.'' dediniz verdim. O yetmedi sizden istek mitoloji önerisi bir sürü istedim. Profilime bile yazmıştım, ''öneri alabilirim,'' diye. Ben daha ne yapayım sizin için? Hani bunu isteyen insanlardan bir teşekkür bile almadım. Yazınca da bilginizini benim bilgimle çeliştiriyorsunuz neden? Hani saygı duymak nerede, objektif davranmak nerede? Hep başkaları teşekkür ediyor gerçekten isteyenlerden almıyorum, beni sadece iyi anlayanlar benimle. Gerisi sürekli kötü eleştiri peşinde.

Anladım ki iyilik yaramıyor. İçimi dökmek istedim. Çünkü çok doldum. Yeni fenomen olmanın gazabına mı uğradım bilmiyorum. ARTIK İSTEK BENCE YAZMAYACAĞIM. Araştırmak isteyen kendisi araştırabilir. Bir sürü internet sitesi var. Size iyilik yaramıyor. Keyfimin kâhyâsı benim artık. İstediklerimi yazmaya kendim karar vereceğim. Beni dar kafa yapmaya çalışıyorsunuz ama yemem. İnadına dış dünyaya açılacağım, her zamanki yaptığım gibi. Bu benim işte. Ben böyle mutluyum. Kimsenin beni kontrol etmesine izin veremem. En nefret ettiğim şey. Küfür yedim, hakaret yedim. Başından beri kötü yorum alıyorum. Diyeceğim şu ki; mitolojiden anlamayan insanlar profilimi terk etsin ricam o sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için (güzel üyeler.)😊 Ben yine devam edeceğim paylaşmaya çünkü benim deşarj olma sanatım bu.1-2 gün sonra yine sahalardayım, sebebi şu an hastayım. İnzivaya çekilmem gerek. Kötü yorumlar gelirse yine direkt sileceğim, kafasında planlayanlar varsa diye söylüyorum. Hatta ileri gidenlere engel basacağım. Gizli görüş olmayacak. Haberiniz olsun. Tekrardan sağ olun seviliyorsunuz. 🖤🤞
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes birbirine saygılı olur umarım🙏, benim örtüme ve inanışıma kötü söz edilmedikçe kimsenin yorumunu silmem, haklı eleştirilere açığım. Düzeltmem gereken bir tarafım varsa düzeltirim. Kalp kırdıysam da özür dilerim gerçi kırdığımı düşünmüyorum ama olsun. Ben insanlığımı yapıyorum yine de. Paylaşımlarımda cidden öğrenmeye hevesli kişiler yazsın. Onun haricinde hakaret timsali ve boş yorumlar silinecek iyi akşamlar diliyorum.🖤
Neden kimseye iyilik yaramıyor?