+1 yılMesela ben sadece 8 yaşında aile tarafından kovulan 16 yaşında 4 erkegin elinden kızı kurtarıp ilk ukatimi işleyen 17 yaşında savcının karşısına geçen 18 yaşında gariban babası adını hak eden halk arasında 20 yaşımda kabadayı ve reyis die 21 yaşındayım ve şu an YARGICIM YARGI DAGITIYORUM HER KÖTÜLÜGE TEK KISA VE ÖZ LAFIM VAR
Bizler Yapılan iyligi bile sadece üsten okuyup aleyhine uygulayan insanlarız biz hep böyle kalırız :)
sayısız kızı tec şid cocukları uyus garibanı sokaktan kurtardım ama bizm ismimiz hep ya da kişilimiz karamsar gösterildi ve görüldü :) mesela ben baktım mutlu olamıyorum tek tutulacak dalım Annam babam beni 8 yaşında sokaga koydu dedimki yan ulan yan dahada yan ve şu an kendimi yakıyorum saadece elimden geldi kadar insan ogluna yardım etmekle ama hep uzaklaşırlar benden alıştım hep yanlızdım hepte Oldum YÜCE RABİM Bİ VAR YANIMDA
yani sende bekleme birşey bir yazıyı okuyup 10 saniye sonra unutacak insanlarız biz :) biz birşeyi anlamayız yani güzel kadın biliyorum farkındasın bunu sende bensin ya ne kadar anlaşılmasan kötüde anılsan ben vazgeçe bilorumu davamdan hayır geçememde işte sende insanlara anlamasada birşey katmaktan vazgeçemesin biz onlar gibi olamayız :) olamicazda biz Dünyanın en çok ezilen insanlarıyız onlar çok güçlü biz onlar gibi ezemeyiz kıramayız kimseyi işte hatta senin gibi bak saatlerce up uzun yazarsın ugraşırsın ben ise 17 18 kurşunla ölüm döşeginde sırf 1 ine daha elimi uzatayım die ne acılar çektim bak mesela kimin umrunda hiçkimseyi yani kadın ben çoktan pes ettim kabulendim yenilgiyi ama davama hayla son hız devam ben yaprım insanlardan ne bir teşşekür beklerim nede başka birşey o için insanların ne dedi nasıl gördü beni pek alakadar etmez ben yardım ettim için mutlu olurum bi çıkar beklemeden iişte böyle kusura bakma yazım hatası olur okul okuyaamadım ondan senin dedin gibi :) uzun yazdım af buyur vaktini aldım okuyacagınıda çok iyi biliyorum napıyon kadın iyimisin hı birden senide sorayım okuma melüm melüm cevap ver kulagım burda ha duyorum hadi bi sırt ufakda olsa yüzden :D dedim tebesüm vay :) ne mutlu bana ki ufakta tebesüm oluşturmusam bunca zahmet eddip birşeyler katmaya çalıştın hakını ödüyemem ama olsun buda iyi :) iyi günler Efendim34 Yorumla- +1 yıl
Beni ciddiye aldığınız için ben teşekkür ediyorum beyefendi, bu soruya gelen her yoruma cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince. Yaşadıklarınıza üzüldüm, kesinlikle pes etmeyin, yaşamaktan vaz geçmeyin. Ben de çok sorun yaşadım hâlâ yaşıyorum. Kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor asla. En zengininin bile derdi var bu dünyada. Ama tutunacak dalım işte bu yazdıklarım. Bunlar benim motive kaynaklarım. İç dökme sanatım. Siz de sizi mutlu edecek şeyler yapın. Ve lütfen kendinize iyi bakmayı unutmayın.
- +1 yıl
daha beylik olmadık şuanlık babayız inan cevap beklemezdim ve açıklama ciden yapmana gerek yok bilirsinki ben neden yazmadıgını anlıyacak kadar yaşadım hayatı :) ne mutlu sana ki ne mutlu bana ki İNŞALLAH BİRİLERİ OKUR BURALARI VE HAYATA SAADECE HERŞEYİN mutlu olmayı istemekten ibaret olmadını anlar sen istiyorun o istiyor peki biz yanmasak onlar nasıl olacak mutlu iişte ANNEM PAŞALARIM bizde bundan yanıyoruz :) olurmu bizi kötü sanmayın zorumuza inan çok gidiyor be zaten bak inan neyse bir anne sevkatine bir basını okşamasına muhtaç adamım ben kimseye nasıl zarar vereyim tabi iyi olan herşeye öncelik kadına erkege birşey demem katiye %5 beşi tek hak eder :) bakın bende 1 şey eklemek isterim Süslü cümlelerin etkisine kapılmayın ki BİR İNSAN KENDİNİ ANLATI AN İLK YALANINI O ZAMAN SÖYLER BEN MESELA YAPTIKLARIM BUKADAR DEGİL benle Rabim arasında dedimya şow yapmiorum ondan ufak ornek verdim yukarıda :) yine okudun sana yazmadım senin mesajın çok yukarda bitti :) olsun ama yine tekrar teşekür ederim zaman ayırdınız için HANIMEFENDİ demicem onuda kirletiler GÜZEL KADIN. DESEM DAHA iyi olucak
- +1 yıl
yapıyorum zaten inan ben tek umuda verecek gücüm yok imkana dahi ben uzak kalayım herkesten kötü bilsinler ben yaptımla mutluyum zaten :)
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Zannımca uyarmak için biraz geç kaldım.
Bilmediği şeyin ne olduğunu bilen ve bunu merak eden insan, zaten senin yazarken kullanacağın kaynakları kendisi araştırarak öğrenir. Bunu yapmıyor, sana "Bunları benim için araştır da tek bir yazı haline getir, okuyayım." diyorsa zaten tembel bir mizacı vardır, bilgiye saygısı yoktur. O halde bu insan senin harcadığın emeği hak etmiyordur.
İkinci olarak ise, ben de bir çok diğer yazı yazan arkadaş da dürüst olmak gerekirse bunu en çok deşarj olmak için yapıyoruz, zira benim kafam çok dolu, bu doluluğu bir şekilde azaltmam, dikkatimi dağıtmam gerekiyor. Bunu da yazılarla zaman geçirerek yapıyorum. Sataşan, küçük gören, anlamsızca eleştiren insanlar deşarj olmana izin vermeyeceği gibi iyice ağırlaştırır kafanı, omuzlarına ağır gelir dertlerin. Bu yüzden muhatap olma, sil görüşlerini, hala olmuyorsa bas engeli. Fenomensin demek tokat yediğinde diğer yanağını dön demek değildir. Biz köle değiliz.
Son olarak ise, neden hiç İslam ile ilgili yazmıyorsun, neden hiç Türklük ile ilgili yazın yok demek de başlı başına olumsuz eleştiridir. Bu metnin altında yatan şudur "Sen kendi kültürünü önemsemeyen, yabancı milletlerin inançlarına saplantılı bir insansın." Bu düşünceyi de dikkate değer bulmamalısın, sen ne istiyorsan onu yazmalı, kim olmak istiyorsan o olmalısın. İnsanlar kulluğu bıraktı, kendini Allah sanmaya başladı. Onun adına hüküm veriyor, kararlar alıyor, seni onun yolundan sapmakla itham ediyor, onun yerine cehenneme atıyor. Deli bunlar azizim, ötesi değil, hepsi zırın da zırı deli.
Kırmızı mı giyeceksin? Giy! "Neden hiç yeşil giymiyorsun?" dendiğinde, "Sana ne?" deyip geç. Kalemi sol elle mi tutuyorsun? Öyle yapmaya devam et. Opera değil de pop mu seviyorsun? Öyleyse onu sev. Dayatmalarına izin verme.
Moralini de bozma. Değmez. ☺14 Yorumla- +1 yıl
''Fenomensin demek tokat yediğinde diğer yanağını dön demek değildir.'' bu dediğine 5 yıldız verdim, kesinlikle her harfine katılıyorum. ''"Sen kendi kültürünü önemsemeyen, yabancı milletlerin inançlarına saplantılı bir insansın." Ne yazık ki bu düşüncede olan çok insan var, baktılar ki sayfamda full yabancılar dolu, demek ki kız kendi kültüründen habersiz gibi bir yanılgıya mı kapılıyorlar anlamıyorum. Ben Tarih seven biriyim. Geçmişine bakmayan zaten gelişemez. Ama anladım ki bizim milletimize kendi mitolojimizi anlatmak yaramıyormuş. ''İnsanlar kulluğu bıraktı, kendini Allah sanmaya başladı.'' kesinlikle buna da 5 yıldız verdim. Kendini Allah sanan kişi o kadar çok ki sitede, şaşar kalırsın. ''Bu sözler nasıl sarfediliyor ağzından?'' diye. Benim dinimi yargılamak kimseye düşmez. Herkesin dini kendine münhasır.
Selam :)
Sende anlarsın ki burası sanal bir platform ve her türden insan mevcut. Yazdığın bence'ler süper ya da çok süper seçildiğinde insanların çoğu sadece xper için görüş yapıyor. Cidden okuyan bir kesim var evet ama hakaret edenlerin hiçbiri cidden tamamını okumuyor. Beğenmemiş ya da saçma bulmuş olabilirler sonuçta herkese hitap etmiyorsun ama burada kırılıp sitem etmeni gerektirecek bir durum yok. Bu durumu yaşayan sadece sen değilsin, buradaki editörlerin çoğuna sorabilirsin düzenli olarak görüşlerde laf yediğimiz zamanlar oluyor. Sen yazmışsın beğenmeyen okumak zorunda değil. Kendi "gerçek okur" kitlenin doğrultusunda yazılar hazırlayıp sana sırf xper kasmak için ya da hakaret etmek için gelen olduğunda sözlerini umursama. Sinirlerini kontrol etmek çok zor seni anlıyorum ama umursamamayı öğrenince kafan daha rahat oluyor. Sen izin verdiğin kadar karışabilir ya da laf edebilirler sana, bilgisayarını ya da telefonunu kapattığında o insanlarda biter senin için.
Bak neden takmaman gerektiğini sana kısacası anlatayım sende dinle. Bende başlarda özellikle Gamer kategorisinde bence'ler yazınca bazen" boş boş işlerle uğraşmayın vatana millete hayırlı olun vs." diyenler vardı. Biraz takıntı ettim ve hakaret edenlerin profilini, görüşlerini, sorularını vs. çoğunu izledim. Elde ettiğim sonuçların çoğu şu şekildeydi; kadınlarla malum sohbeti kurmaya çalışan hayırlı insanlar. Bunların ne dediğini umursayacak mısın cidden?24 Yorumla- +1 yıl
Umursamamayı öğrenemedim. Bunun gerçek hayatta da acısını çekiyorum maalesef. Her şeyi kafaya takıyorum. Zıvanadan çıkmak üzere olduğum zamanlar olmuyor değil. Öfke kontrolüm var şükür. Ama ben çok duygusalım işte. Kötü eleştiri kaldıramıyorum. Aşırı hassasım. Hani yorum kapatma özelliği olsa keşke. ben yazıp yazıp geçsem. Sırf ben istediğim için yazsam. deşarj olup çıksam siteden ne güzel olurdu. Ama yok işte, sitem ettim çünkü ben bunu 1 aydır yaşıyorum. Fenomen olmadan da önceydi. Daraldım ve cidden bıktım. Kendimi iyi hissettiğim yer burasıydı, şimdi çekilmez olmaya başladı. Fenomen olmak kötü yorumları göze almayı mı gerektirir? Eğer öyleyse bu benim için çok zorlu bir süreç olacak.
- +1 yıl
Ya burada fenomenleri genelde sevmezler ya da editörleri egoist boş yapan insanlar olarak düşünürler. Bu hakaretlere illa ki maruz kalacaksın yapacağın bir şey yok. KS hesaplarına şikayet etmelisin. Sonrasında gizliden gelen görüşlere kapat bakayım açık açık laf edebilecekler mi gör.
+1 yılÇok fazla içerik üreticisi buna maruz kalıyor. Aslında çalışıyordum ve senin bu kadar üzgün ve gergin olduğunu görünce acilen yazma ihtiyacı hissettim. İçeriklerini beğenmeyen kitle olacak; aynı kitle insanların kıyafetine karışıyor, iyilikleri görmezden geliyor, her şeyi eleştiriyor, dinleri yargılıyor, ideolojilere b*k atıyor, her şeyi zehirliyor. Bunlara dayanabilirsin bence, bu insanlar bencil insanlar, başkalarının hayatlarını değiştirmeye çalışırlar, kendi fikirlerinden başkasını görmezler. Sen onları dinledikçe seni yermek için fırsat kollayacaklar. Keşke kulaklarını kapasan, duysan ama takmasan. Bu kötü eleştiriler yazma isteğini engelliyor olabilir. Okunmayan yazarların da başarısı düşüyor, sonuçta paylaşmak için yazıyorsun ve tepkiler karşısında üzgün hissetmen kadar normal bir durum yok. Ancak bunlara takılıp kalırsan hiç değmeyecek şeyler için çok sevdiğin mitolojiyi yayma, bizi aydınlatma gibi şeylerden vazgeçmiş olacaksın. Lütfen o yorumlar kadar seni destekleyen yorumlar olduğunu da unutma, her destekleyen yorum iki tane kötü yorumu götürsün. Eleştirenlere "ne hakla eleştirirsin?" diyebilmelisin. Engelleme gibi bir şansın var. İşin altından kalkamazsan her zaman bizden destek alabilirsin, yeter ki kendini değmeyecek şeyler için üzme. İstersen bırak, hiçbir şey mutluluğundan önemli değil çünkü.
11 Yorumla- +1 yıl
Başladım artık knk çok sağ ol güzel yorumun için <3 . Hayalim neydi, biliyor musun? Bak, siteyi öyle dolduracağım ki baştan aşağı kültür kokacak, insanlar yorum yapmaktan çekinmeyecek, herkes birbirine saygılı olacak. Ama nerdeeee... Anca rüyamda görürüm güzelim. Hevesim kırılıyor mu? Kesinlikle! Fakat beni seven insanların olduğunu bildiğim için de yazıyorum. İşte bu yüzden yazıyorum ve deşarj olmak için. İnan kimse yorum atmasa da olur. Ben dökeyim içimi. Herkes saygı duysun. Sorun çıkmasın, bilgilenelim. Da Vinci'nin portresini tartışalım. Çok mu şey istedim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Mitoloji konusunda pek fikir sahibi değilim açıkçası ama yazını baştan sona okuyunca durumun ciddiyetini görünce yazmadan da geçmek istemedim. Naçizane tavsiyem, yaptığın şeyin bir önemi yok benim nezlimde, önemli olan neden yaptığın, kimin için, ne için yaptığındır. Sevdiğin, tutku duyduğun bir şeyi yapıyorsan insanların söylediklerine bakabilirsin, ama görmek seni kör eder. Umuyorum ki insanları daha az dikkate almaya başlar ve tekrar böyle bir yazı yazmak zorunda kalmazsın.
Lafı uzatmak istemiyorum, başarılar diliyorum. Yazdıkların için de teşekkür ediyorum.24 Yorumla
+1 yılEmeklerime en az beyinleri kadar boş yorum yapanlar olunca ben, Kim Kardashian olur gibi...

Zaten örneklerini görüyoruz saç bakımına her ay 1000 lira harcadığını söyleyenlerin bunu bir de marifetmiş gibi sizce mantıklı mı diye sormaları. He bacım biz de inandık zaten ya. Kesin harcıyorsundur o kadar masraf. 200 küsür de cevap slsldldlsl
Gittim İstanbul sözleşmesinin 80 maddesinin hepsini yarım saatte okudum başım ağrıdan çatladı bir de benceyi iki güne hazırladım cevaplar:yooooo okumadık, banane, okumicam okumicam okumicam
Bazıları sadece 5xper almak istediği için gelip bencelerime şunu da yazıyor; ne sorduğunu bile anlamadım puan almak için yazdım. Bari beyninin olmadığını belli etme dldlsşşd
Öyle işte, biz seni destekliyoruz sen üzülme😊😊13 Yorumla- +1 yıl
Off gif iç sesim kuzum valla şöyle gelişine patlatacaksın böylelerine, ama yapamıyorum yine de saygılıyım. Kesinlikle sırf popüler soru olsun diye sordukları kesin ama linç yiyen biziz, neden acaba? Bu ülkede kültür ve sanat konuşulmayacak mı? Yasak mı yani çok merak ediyorum. Ayy Allah'ım okumasınlar ya, sen kendine fayda sağlamışsın ne güzel. Kimseyi umursama ben de umursamayacağım. Çünkü değmiyor, anlatabildim mi tatlım, o güzel sözler sarfeden parmaklarına yazık onlara milyon türlü açıklama yapıyorsun, ama girmiyor kafalarına, ermiyor çünkü. Ahaha koptum son dediğine kesinlikle katılıyorum. Serebral korteks (beyin zarlarında) sorunları var hem de ciddi anlamda, bir nörolojiye görünmeleri gerekiyor bence. Alınan alınır. Attım ortaya lafı. Biliyorlar kendilerini. 😆 Yorumun için teşekkür ederim tatlım.♥️
- +1 yıl
😄😄 rica ederim bebek yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana❤💋
+1 yılMitolojiye karşı geniş bir ilgi duyuyorum, özellikle Kuzey mitolojisine, tanrılarına. Çokta beğeniyorum ama dinimide seven bağlı birisiyim. Yozlaşmış topluluklar mitolojinin anlam ve önemini idrak edemezler, farklı mitolojilerde aslında tanrıların bir insan gibi olduğunu, evrenin onlar tarafından yaratılmadığını, tıpkı bir insanla özdeşleşmiş, insanlar gibi yaşadıklarını ve bu gibi durumların gerçekten ilgi çekici olduğunu anlayamazlar. Bilgi vermek en büyük iyiliklerdendir bence sizler bu iyiliği yapınız, olumsuz yorumları ve diğer insanların düşüncelerini boşverin. Bizler biliyoruz ki mitolojiye ilgi duymak, dinsiz olmak veyahut dine aykırı bir davranışta bulunmak değildir. Boşverin yahu
11 Yorumla- +1 yıl
Ya dinsiz muamelesi gördüm şaka gibi. Hayatımda yemediğim hakaretler yedim. Hak ettim mi? Tabii ki, hayır. Mitoloji bence Kültür&Sanattır bu yüzden bu etiketi seçtim. Daha çok insana faydam olsun dedim. ''Bilgi paylaştıkça çoğalır.'' Bu cümleyi daha yeni fenomen olduğumda yazmıştım. Kötü yorumlardan dolayı kaldırdım. Üzülüyorum cidden...
Kuzucum sen yenisin burda, burda çok gereksiz konuşan kaba insan var🥺
Onların senin minnoş kalbini zedelemesine izin verme, kaldır yorumlarını🥺
Kurban olurum seni veten Allaha🥺❤
Ben bazı bencelerini ancak okuma fırsatı bulabiliyorum, gecenlerde medusayla ilgili bencenden sonra gidip persy jackson izledim. Bana gayet ilham oluyorsun, bazen yorum yazamasamda bencelerine hayranım❤❤❤ en cok ta sana ve o hassad kalbine🥺😍18 Yorumla- +1 yıl
Yaa sağ ol bebeğim bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim, çok da yeni değilim aslında, 2 sene önce de hesabım vardı, bu hesap yeni evet. Çok fazla hesap açıp kapattım. Kaldıracağım bundan sonra hatta not yazacağım "hakaret timsali yorumlar kaldırılcaktır," gibisinden. Kimse bu sözleri hak etmez, edemez. Ben de sana kurban olurum ya çok tatlı bir kalbin var, ön yargısızca dinleyenlerden birisin. Bu yüzden seviyorum seni, güzel kalbini. İlham verdiğime çok mutlu oldum, hedeflerimden birisi de buydu, insanların bakış açılarını değiştirerek bir şeyler katmaktı. Sorun değil aşkım, yazmasan da olur, biliyorum okuduğunu. 😊 Beğensen yeterli benim için. İyi ki varsın. ♥️♥️😍 Ben de sana hayranım, her ne kadar yüz yüze görüşmemiş olsak da çok tatlı bir kızsın.♥️
- +1 yıl
:( İnsanlara yaranılmıyor tatlım. Sinirlenme sen boş insanlar için boş ver. Sitenin en kibarı bile olabilirim o hakaretlere rağmen "hanımefendi, beyefendi" dedim. Bundan sonra kimse için uğraşmayacağım, yazıp yazıp geçeceğim. Önemli olan insanlara faydamın dokunması. Kötü yorumlar için açıklama yapmaya gerek yok. Kimsenin seviyesine inemem hiç gerek yok. Ama aynı tas aynı hamam işte kuzum.
Bence paylaştığın benceler çok güzel, ben ilgi ile okuyorum ve bilgileniyorum. Herkesi ciddiye alma bence, konuşmak için konuşanlar veya kıskanç, çekemez dediğimiz insanlar ile dolu dünya. Her insanın lafını ciddiye alırsan sadece kendine kötülük edersin. Eleştirin bile bir üslubu vardır, üslubunu koruyamayanlar ile muhatap bile olmamanı tavsiye ederim.
11 Yorumla
+1 yılSerein bugün paylastigin bilgiler bence çok hoştu. Yaşamımız boyunca alkislayan veya yeren insanlar hep olacak. Seni yeren kişileri değil destek olanları gör. Onlarla mutlu ol. Kotu düşünceleri gördüğün kadar iyi düşünceleri de görerek kendini motive etmeye bak.
12 Yorumla- +1 yıl
Birşey değil serein , bildiğin yolda devam et.
Canım benim sen sevdiğin şeyleri yapmaya devam et ben keyifle okuyorum ve benim gibi ilgi duyan bir sürü insan var bizler için yaz, keyif aldığın için yaz insanlar için kendini üzmeye değmez bu hayatta özellikle şuradaki ne olduğu belirsiz laf yapanlar için özgüvenleri yok o yüzden birilerine sarıyolar
11 YorumlaYazmana gerek duymuyorum zaten bildiğim şeyler. Bu arada kimse senin dinini sorgulayamaz. Bunu sorgulayan yargılayan cahil insanları umursama benden sana tavsiye. Bilgini paylaşmak istiyorsan kendi istediğin için “bence” yaz başkaları istediği için değil.
11 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba, yaşadıklarınıza inanın çok üzüldüm ama unutmayın ki bu tip insanlar malesef her yerde var ve siz ne mutlu ki bilgili olduğunuz bir konu bence yazıp insanları bilgilendiriyorsunuz bana soracak olursanız çizginizden vaz geçmeyin derim unutmayın pes eden değil kaybedeceğini bile bile savaşanlar kazanır 👊🏻😅
112 Yorumla- +1 yıl
Bu arada az önce biraz bencelerinize baktım ve gayet güzel duruyor ancak şu an müsait olmadığım dan dolayı
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan seni takip edebilirmiyim yarın ayt sınavım var ama sınavdan sonra mutlaka okurum bencelerinizi
- +1 yıl
Olurmu öyle sey sizi tanımadığım halde kanım çok ısındı size karşı
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Tamamdır yarın mutlaka yazicam sana bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim şu an ufak ufak son tekrarlari yapıyorum
- +1 yıl
Çok sağol çok teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılFenomen olmasan bile bu olurdu. Sen yapacağını yapıyorsun zaten. Gayet başarılısın. Bence paylaştığında söylemiştim sana KS'de bence okumam ama mitolojiyle alakalı olunca o güzel yazılarını okudum. Bunlara takılman bence üzücü. Burası KS ksyi de geçtim alt tarafı bir sosyal platform. Herkesin dediğini kafana takma. Herkesin müslümanlığı kendisine istersen alkol kullan kimse sana bir şey diyemez. Bu yolda devam et bence.
16 Yorumla- +1 yıl
Fenomen olmadan önce de zaten geliyordu, en başından beri. İlk bence'm Deniz Kızıydı. Ondan beri eleştiri alıyorum. Kapalılığımdan tut, '' daha faydalı şeyler yaz.'' diyenlere kadar. Bir ara o kadar çok sinirlendim ki profilime şunu demiştim. '' ' Çocuk musun, sen nasıl kapalısın? Daha elle tutulur, gerekli şeyler yaz.' gibi yorumlar alıyorum. Gerekli olması için zaten yazmıyorum, kendim istediğim için yazıyorum, kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.'' diye belirtmiştim. Ama bu da fayda etmedi. En iyisi bomboş profil olacak. Bak, o zaman kötü yorum geliyor mu? Sitenin artık ''abaza kesim'' olarak nitelendirilmesini istemediğim için Kültür&Sanat dolsun dedim. Hedefim buydu yani. Siteyi bi açalım kültürlenelim. Etraf şen şakrak olsundu hedefim. Gidelim Da Vinci'nin portresini falan tartışalım yani. İnşallah devam ederim. 1-2 gün kendime mola vereceğim. Çünkü ağlamaktan başıma ağrı girdi. Hap aldım hâlâ iyi değilim. Şu an buz tutuyorum ağrısını alsın diye.
- +1 yıl
Açık olsan bu sefer sen ne biçim kızsın farklı şeyler derlerdi eminim. Buradaki fake kişilerin dediklerine hiç aldırmaman gerek. Önemli olan senin kendini bilmen yoksa onlar bana bunu şunu diyor dersen çok üzülür ağlarsın. Güçlü kız ol. Artemis gibi ol :) Takma kafana ve üzme daha fazla kendini. Yaptıkların güzel oldukça. Böyle devam et hep :)
- +1 yıl
Ben aslında çok cesurum. Profilime kendi fotomu koyacak kadar hem de. Ki koydum zaten. Kendi sosyal medya adreslerimi de koymuştum ulaşsınlar diye. Ama site masum değil diye kaldırdım. Kimseden korkum yok Allah'tan başka. O gizli profillerin amacı sadece moral bozmak olduğunu anlıyorum, başka amaçları yok. Hani 'ağlıyorum' demişim oraya değil mi, ulan bi motive edeyim diyen de yok yine kötü eleştiri alıyorum yine kötü.
- +1 yıl
Cesur olmaya devam o zaman. Biz burada seni motive etmeye çalışıyoruz zaten :)
- +1 yıl
Herkesin seni motive etmesini bekleme Serein, olanlarla yetin. Takma kafana dediğim gibi umursama. Sen kendi yolunda ilerle.
+1 yılBu sitede aklı başında 3 kişi falan vardır zaten. Sen onlara takılma direk engelle. Maalesef herkes o kadar yetersiz ki bunu başkalarından çıkarıyorlar. Yine de takmamaya çalış lütfen. Senden önemli değiller.
11 Yorumla
+1 yılİnsanlardan iyilik veya başka şeyler beklemeyi bırakalı çok oldu. Sende bekleme derim. Yaptıkların seni deşarj ve mutlu ediyorsa vazgeçme bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Bu zihniyet hayatın her yerinde var maalesef. Onların varlığını yok sayman lazım. Ciddiye dahi alma kudursunlar. 😄
- +1 yıl
Rica ederimm 💛
+1 yılAh be güzel kardeşim, taktığın dert ettiğin şeye bak... Bilmiyormusun ki eskiler meyve veren ağaç taşlanır derler... İnan bana seni üzecek kadar kötü kelimeler üreten o kişiler senin kadar kültür ve bilgi birikimine sahip değiller... Bana kalırsa asla bozma çizgini... Kim ne derse desin doğru bildiğin ne varsa onu yap... 3. Şahıslara da kapa gözlerini, kapa kulağını dinleme bile...
13 Yorumla- +1 yıl
Hassas bir kalbe sahipsin bana kalırsa ve asla bunu bir zayıflık olarak, acizlik olarak görme, asıl senin bu hassas yönünü göremeyen kırılır mı acaba üzülür mü diye düşünmeyenler senin narsist ve sanatçı yüreğinden utansın... Henüz seni tanımıyorum ama seviliyorsun hocam... Duyarlı yanını sanatçı ruhunu ve engin kültürel birikimine şapka çıkarıyorum... Mutlu akşamlar olsun...
Mitolojiler bir efsane ve o kadar ciddiye alınacak durum yok. Size karşı bu tavrı takınan kişilere o hakkı vermeyeceksiniz. Sizin ne yaptığınız başkalarını ırgalamamalı. Bende her gün derste zeusun kim kime dum duma hayatını görüyorum, daha acaba hangi akrabasıyla olacak diye bekliyorum ama işte sonu yok. Şahsen benim 1 tane rabbim varken neden yüzlerce tanrı olan bir dersi görüyorum onu da bilmiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Bu ilgi ile alakalı bir mesele bence dinle ilgisi yok. 1 tane rabbimizin olması müslümanların mitolojiyi araştırmasının ve ilgilerinin olması yasak olduğu anlamına gelmiyor. Allah biriciktir, birtanedir. Kimseyle karşılaştırmam söz konusu bile değil. İmkansız hatta. 'Efsane' olduklarını insanlara anlatamıyorum işte sorun orda hanımefendi. Hikâye niyetine yazıyorum zaten. Onlara inandığım anlamına gelmiyor hâşâ. Ben araştırmayı seviyorum. Değişik şeyler okumak hoşuma gidiyor. "Bu kadar alınacak durum yok." demişsiniz ama ben bu kötü yorumları 1 aydır almaktayım. Doldum, içimi döktüm olan bu.
- +1 yıl
Orada kendi fikrimi beyan etmişim. Ben ilgi duymuyorum çünkü dinimde yeri olmayan birşeyi öğrenmekte saçma geliyor bana. Ama burada size bir laf etmiyorum olabilir ilginiz başkalarının karışmaya hakkı yok diyorum. Her yazılanın altında birşey aramayın ve yazılanların asıl manasını anlayarak karşıdaki kişiye itinalı cevap verin lütfen. Böyle iletişim bozukluğu oluyor ve karşılıklı yanlış anlaşılmalara mahal veriyor. Tam olarak kendinizi doğru ifade ederseniz kişiler de size yüklenmez. Hakli isyanınızda haklisiniz ama dallandırıp budaklandırıp oradan oraya konuyu getirdiğiniz için kişilerden asıl istediğiniz özveri geri plana düşüyor.
+1 yılO beni prenses peri sanıyo...
Mitolojiden biri sanıyo.
Bendeki de saç o taç görüyo.
Şarkısı sana gelsin o zaman:d12 Yorumla- +1 yıl
Aman gülümse isyan etme kötü ediyomuşsun isyan edince :)))))
+1 yılSen çok güzel bir yaşam prensibi edinmişsin kendine. Ne diye güneşini balçıkla sıvattirıyorsun. İnsan umudunu kendi diri tutmalı daim.
11 YorumlaÇünkü hepsi mal, bi arkadaş üzülmesin ezilmesin diye onu savunursun niye beni millete rezil ediyorsun diye kudurur.
12 Yorumla
+1 yılBuranın mitolojisi ancak cinsellik üzerine oluyor genelde kendini yıpratma bence. Soranlarda pek sanmıyorum mitoloji merakı olduğunu.
15 Yorumla- +1 yıl
İlla mitoloji olacak değil konu olarak normalce konuşan insanlarla da konuşuyorsan burada güzel
- +1 yıl
Anladım sanki çok ciddi gibisin
+1 yılHaklosin knk sen okadar ugrasiyorsun amaaz deger göruyorbencelerin
11 Yorumla
+1 yılBu durumu o kadar iyi anlayabiliyorumki karşındaki insanın psikolojisini düşünen kişi sayısı az hep kalp kırıyorlar Türkçeyi biraz garip okuyorum ve bununlan bile dalga geçtiler gevur tohumu diyenler bile oldu inan bana ayrıca mitoloji yazın hakkın kimse sana bisey diyemez yazdıklarından bana da bahsedersen sevinirim bende mitolojiyi çok severim az age of mytology oynamadık
10 YorumlaSevdigin isi yaparken yaptigin is hakkinda bilgisi olmayan kisilerin olumlu veya olumsuz yorumlarini bu kadar kafaya takman senin duygusal acidan cok zayif oldugunun gostergesi sanirim
15 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim iş bu evet, devam edeceğim pes etmiyorum. Duygusal olarak zayıfım beyefendi evet, yine de hak etmedim dinsiz muamelesi görmeyi. Babam yaşında adamların bana tutarsızca akıl vermesi sürekli moralimi bozdu. İnsanlar birbirini tanımadan acımasızca yorum yapıyorlar. Size de 1 ay boyunca aynı yorumlar gelse, siz de bir yerde zıvanadan çıkardınız.
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver sen onları madem anlatmayı seviyorsun sen yaz en başından sonuna kadar elbet okuyan olur
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bunlara filan ağlayıp üzülme ne takıyorsun insanları
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. saçma sapan mesaj atan olursa engelle
sadece eleştirmek için yazanları takma kafana
nasıl rahat ediyorsan o konuları yaz10 YorumlaTürlü türlü insanlar var maalesef sen haklısın iyilik yaramıyor kedilere narkör derler kendilerine bakmadan
16 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ama mecbur da değiliz insan birazda kaderini kendisi çizer yani hayatında olmalarına müsade etmezsen tacizlerine maruz kalmazsın odak noktan pislikler olmaz minimum seviyeye düşürmek bizim elimizde üç günlük dünya zaten onları konuşmak geçirilmez Allah bile iplemiyo ne hali varsa görsün diyor çok yaşatıyor sonra toptan alıyor ;)
- +1 yıl
Yanlış kimsenin umurunda değiliz demen kimsenin dediğin kişiler sadece o tiplerdir bunun dışında bende dahil olabilir neden olmasın? Kalpsizler bizden değildir ayrıca daha yakın kişiler ve ailen vb unutma bu işler o kadar kolay değil eminim sen bir çok kişinin umrumda olacak kadar güzel bir insansın tek sorun değer bilecek yürek taşıyan birinin karşına çıkmamış olması seni anlayacak biri tıpkı benim gibi ama gördüğün gibi çıkmayacak anlamına gelmiyor deprem gibidir sadece günü ve saati belli değildir olay bundan ibaret sen mutlu ol herkesin kendi dünyası var onların dünyasına bakim deme uzay boşluğu gibidir kaybolursun sana Küçük ama sevimli bir kalp lazım
+1 yılOlayın iyilikle alakası yok herkes çok bilmiş sorun bu bilader.
00 Yorumlaİyilik yapan kotuluk bulur demişler, boşuna dememişler ama iyilik yapmaktan vazgcme çünkü iyilik yap denize atta demişler 😊
10 YorumlaÇünkü insanlar kötülüğe alışmışlar
11 Yorumla
+1 yılEn çok da en değer verdiklerine.
12 Yorumla- +1 yıl
Malesef bizim iyi niyetten çıkardığımız sonuç avanaklık oluyor.
Çünkü insan menfaatleri için yaşayan bir canlı.
16 Yorumla- +1 yıl
Düşüncelerinden, yaptıklarından ve yapacaklarından cevrende düşünmeyen ya da az düşünen kişiler yüzünden vazgeçme. İnsan kendi dusuncelerine sahip çıkmalız eleştirilmeyi, yerilmeyi ve zaman zaman kaybetmeyi de bilmeli. Ama dediğim gibi cahil hep bilir, sen hep bilen taraftan değil belli konuları bilenlerden ol ve kendini o konuda her zaman geliştir.
- +1 yıl
''Eleştirilmeyi, yerilmeyi ve zaman zaman kaybetmeyi de bilmeli.'' demişsiniz ama benim dediklerim HAKSIZ ELEŞTİRİ beyefendi. Kimse bana dinsiz diyemez. Kimse benim dinimi Allah'tan başka kimse sorgulayamaz. Haksız eleştiri kaldıramıyorum sorun orda. Bana deseler ki; atıyorum hani bence'n uzun oldu, kısa tut vs. bunun gibi şeyler deseler üzülmeyeceğim belki. Ama bana kalkıp ''Allah'sız kitapsız, sirkte misin?'' vb. gibi dalga geçemez kimse.
Saten bu bana iyi davranır diyerekten senj sallamadığından😉
20 Yorumla
+1 yılHak etmeyene iyilik yaptığımız için yaramıyor hak edene yapsak kimse mutsuz olmazdı
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarına zarar vermedikten sonra ne istersen yapa bilirsin. Biri sana küfür edip sen yanlışsın diyirsa küfür eden bir nasıl doğru ola bilir
02 Yorumla- +1 yıl
Tek amacım BİLGİLENSİNLERDİ tekrar ediyorum. Başka amacım yok, Bence'lerimi okuyabilirsiniz. Gayet seviyeli ve üsluplu bir şekilde yazdım. Kimseye hakaret etmem söz konusu bile değil. Hak etmediğim eleştirilerden daraldığımdan söz ettim sadece. Herkesin birbirine saygı duyması gerek. Dinsiz yerine koyuldum. Siz de aynı tepkiyi verirdiniz. Ve bana hakaret etmelerine rağmen "beyefendi, hanımefendi" diyerek cevap verdim. Bunun örnekleri var bakabilirsiniz yorumlara. Tek kişi değil 1 aydır, farklı farklı kişilerden hakaret yiyorum, hâlâ alıyorum, bu sabah da aldım ve kaldırmaktan yoruldum yorumları.
+1 yılNankör bir insan olarak bu soruya cevap vermem pek mantıklı olmaz
00 Yorumlaİnsnaları bosver
13 Yorumla
+1 yılen buyuk iyilik kendine
10 Yorumla
+1 yılatalarımın dediği gibi deveye diken insana...
10 Yorumla
+1 yılYarayana yarıyor
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler