Erkeklere bedava yok yere kendini kullandırmak enayilik de değil de nedir?

Bence enayilik. Hayat kadını olmak istemiyorum değer görmek istiyorum hiçbi erkek bana pahalı bir hediye almadı başka kızlara alıyorlar bana gelince cimri oluyorlar çünkü ben kolay lokmaydım değil mi? Bugüne kadar arkalı önlü kullanıldım da ne oldu? Becerildiğimle kaldım ruh sağlığım da bozuldu 😂😂 Yediremeyen yazmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım dediğin olur diyen abaza çok çok beklersin :) engellemişsin seni başka yerde yakalayacağım merak etme. Ayrıca ben namus bekçisi değilim sadece senin gibilerinin ne halt olduğunu biliyorum ve bana yaptığınız söylediğiniz şeyleri de asla unutmuyorum. Abaza olmasan her gördüğün oroospu soruyu beğenip cevap alabilmek için soru yöneltmezsin bir de beddua ediyor lafı yiyince pislik @s8484
Güncellemeler
+1 yıl
O değil de ne kadar ikiyüzlü bir toplumsunuz siz öyle. Hem burada ahlaksızlığı yerden yere çalıyor sikildiğinlee kalmışsın diye beni ezmeye çalışıyor hem de it gibi cevap verme yarışına girip garibana ver gitsin diyerek oroospuluğa teşvik ediyorsunuz. Siz ikiyüzlü insancıklar layığınız bulursunuz elbet bir gün. İnşallah o büyük laflarınızı da yakınızdaki kadınlarla sınanıp yutarsınız.
Erkeklere bedava yok yere kendini kullandırmak enayilik de değil de nedir?