Muhafazakar ailem beni delirtmek üzere yardım edin nolur?

21 yaşında bir kadınım. Aşırı muhafazakar bir ailenin en büyük ve en aşırı, dikbaşlı, özgürlük manyağı olarak tanımlanan çocuğuyum. Muhafazakar bir aileye sahip olanlar, özellikle de kadınlar beni çok iyi anlayacaklardır. Kendim olmamın önünde tonla engelim var ve artık bu durum akıl sağlığımı tehdit ediyor. İstediğim gibi düşündüğüm ve bunu dile getirdiğim an dinsiz, vatan haini, kültürümüze düşman gibi yaftalarla karşılaşıyorum. İstediğimi giyinebilmem zaten mümkün değil. Bedenimi teşhir etmeye meraklı değilim ama marmara bölgesinde bir şehirde yazın ortasında pantolon ve kısa kollu tişört giymek zorunda olmak da pek isteyeceğim bir şey değil. Bir erkek arkadaşım var. Kendisiyle ciddi düşünüyoruz, sevgi dolu bir ilişkimiz var. Yaşıtlarımın sevgilileriyle gittiği tatillerin storylerini izlerken ben sevgilimle buluşamıyorum bile. Bütün bunlardan kaçayım kurtulayım diye farklı bir şehre okumaya gittim. Orada da günde 3-4 kere telefonla (bir şeyden şüphelenirlerse eğer görüntülü olarak) arıyorlar ve kontrol ediyorlar. Hatta bir keresinde arkadaşlarımla normal bir kafede oturup saat 23.30 gibi eve dönerken annem aradı, açmadım mesaj attım evdeyim ama işin var diye sonra evde olmadığımı anlayınca o saatte dışarı ne yapmak için çıktın oros... dedi bana. Evet bir "KADIN", kendi öz kızına bu hakareti edebildi. Bu konuyla ilgili yaşadığım daha tonla sorun var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ciddi anlamda delirmenin eşiğindeyim. İstisnasız her gün en az 1 kere ağlama nöbetleri geçiriyorum kendimi tutamıyorum. Ellerimde titreme başladı sürekli başım ağrıyor ve yorgyn bitkin bir haldeyim. Uyuyamıyorum bitkin düşüp uyuyabildiğimde de kabuslar görüyorum sürekli. En güzel yıllarımı böyle geçirmem kanıma dokunuyor. Bir çıkış yolu bulamıyorum. Delirmek üzereyim intiharın eşiğindeyim. Nasıl hissettiğimi sadece benim durumumda olanlar anlayabilir. Nolur bana bişeyler önerin bi yol gösterin. Terapi alacağım bütçe ayırabildiğim zaman. Başka ne yapabilirim lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Ailene diklen, mesleğini eline alınca çek git gibi yorumlar mantıklı değil arkadaşlar. Cahillik küçümsenecek bir şey değildir. Avrupa ülkelerinde yaşamıyoruz burada bir kadın istediği kadar para kazansın evlenip kocasının "malı" olana kadar ailesinin "malıdır"
Muhafazakar ailem beni delirtmek üzere yardım edin nolur?