bende buldum evimde ozenle kesilmiş bilinçli şekilde konulmuş hemde en olmaması gereken yere koymuş aceleden mutfagima... ben mutfagima kimseyi koymam genelde 5 kişi haric evime öyle gelen misafirde olsa mutfağımın kapısından kolay iceri girmez gireninde (kollari bagli sekilde ayakta durur beni izler muhabbetle içeri birsey gidecekse ben veririm ellerine mutfakta ben yokken durmaz wcye de girmem birileri varken) yapan sagolsun yalnız kaldigi bi zamanda tezgaha cikip koymuş temizlik yapmıyorum sandı herhalde daha 3 ay olmustu oraları temizledigim.. Allah bilir ama bu 5 kişiden sadece bir kisi böyle şeylerle ilgileniyor günahı boynuna gözümle gormedim amabaska yalniz biraktigim yok evden başka bi yerede gitmmem zaten durum böyle esim dna testi yaptıralım kimse o rezil edelim bi daha dap evimize almayalım dedi aslinda kolay bisey olsa mantıklı geldi de öyle kolay değil onu yaptirmak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
Kişinin esyalari (giydiği kullandığı esyeler kişisel bakım ürünleri veya sac tırnak vb gibi objeler ile) buyu yapılabilir bunlar ya ev içeride konulur ya da toprağa gömerek buyunun gerçekleşmesi beklenir
023 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani buyumu diyorsun bilgilimisin bu konuda
- +1 yıl
Bilgim gayet yeterli sorularınız varsa sorabilirsiniz kesin olarak buyu demek yanlış olur çünkü buyu olup olmadığını anlamak için mutlaka bakim yapilmalidir
- Soran+1 yıl
Attimki tirnaklari hep
- +1 yıl
Atmanız veya daklamaniz birseyi değiştirmez sayet buyu ise bu sadece gerçekleşmesini geciktirir
- Soran+1 yıl
3 ay dan fazla oluyor ve herhqngi bi sorun yok Şu an
- +1 yıl
Dedigim gibi buyu veya musallat olup olmadığı sadece bakim. ile bilenebilir onun haricinde kim ne derse veya net bir şekilde konusur ise yalan söylüyordur
- Soran+1 yıl
Soyleki 4 kez buldum yani amaci yoksa neden boyle bisey yapilsinki sizin dediginiz gibi koyularakda oluyorsa
- +1 yıl
4 sefer buldunuz ve attınız ise ya 4 seferdir birisi tırnakları kesip ortalık yere atıyor toplanıyor ya da birseyler yapılmaya calisiyor
- Soran+1 yıl
2. Kez bulduktan sonra tirnak konusunda hassaslastim ve vok ozenli bi sekilde kesiyorum takip ediyorum oyle yani suphelendigim bi kisi var o gelip gittikten sonra buluyorum
- +1 yıl
Dedigim gibi bakim yapmadan net birsey söylemek yalan olur
- Soran+1 yıl
Sen kendinmi yapiyorsun bu bakim isini
- +1 yıl
Bizzat kendim ilgileniyorum
- Soran+1 yıl
Bakim dediginiz sey nasil oluyor
- +1 yıl
Bakim kişinin bilgileri veya fotoğrafı ile yapılan birseydir veya kişi ile birebir gorusme ile yapılır duaları vardır kisi bunlara tepki veriyor ve sorulan soruları çocuğa evet cevabı veriyor ise 3 sebebi vardır 1 buyu 2 musallat 3 ağır nazar
- Soran+1 yıl
Sana samimi konuscam ben dolandirilmaktan korkuyorum o yuzden saol bana verdigin bilgiler icin Allah razi olsun benim imkanimda yok zaten
- +1 yıl
Ben ucret almıyorum bunun sebebine gelince gerçekten birsey varsa insanlara yardim etmek ve sağlığına kavuşturmak daha önemli ben büyüklerinden bu şekilde gördüm el aldığım kisiler de ücretsiz yapıyorlardı o yüzden size kalmış birsey
- Soran+1 yıl
Birebir gorusme gerekmiyormu oyle yazmissiniz
- Soran+1 yıl
Esiminde bunu arastirdigimi bilmiyor bilse bozusuruz yani
- +1 yıl
Kişinin imkanı varsa gelebilir yoksa gerekli bilgileri vererek konuşarakta çözülebilir
- +1 yıl
Kişinin sadece cin musallatinda glemesi gerekmektedir
- Soran+1 yıl
Ozelden yazayim dedim seviye meviye bisey diyor
- +1 yıl
Xper seviyeniz 1 dugu için yazamazsiniz istek atmanız gerekiyor
Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Bunda bir şey arama. Ailedeki bazı kişilerin temizlik problemi var belli ki. Ya da batıl inançları olduğundan tırnakları direk çöpe ya da lavaboya atmamayı tercih ediyorlar. Ama büyü yok bu işte, kesin yok.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evden birisi ayak tırnaklarını yolup atıyodur bende yapıyom ama elimdekileri dkeldk
00 Yorumla - 8 ay
merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum şuanda. Bir cevap bulabildiniz mi?
00 Yorumla - +1 yıl
Keserken sıçramışdır ahahaha
131 Yorumla- +1 yıl
Akıl küpü seni 😁😁
- +1 yıl
Beğenemedin mi knk
- +1 yıl
Beğenemedim dedim mi knk 🤨
- +1 yıl
Niye ima yapıyorsun o zaman knks
- +1 yıl
İma değil halbuki 😏
- +1 yıl
Aman be tamam
- +1 yıl
Huysuza bak 🙄
- +1 yıl
Huyum kurusun
- +1 yıl
Boyu devrilesice
- +1 yıl
boyumdan ne istiyorsun
- +1 yıl
Gıcıklık işte 🙄
- Soran+1 yıl
Dolabin icinde tirnak kesmiyorum 😂 nasil sicrasin
- +1 yıl
Dolabın içindeyse kesin bir şey var kank. Sağlam bir yere gözük. Nerede oturuyorsun ege tarafıysan yönlendireyim bir hocaya. Ciddiyim bu konuda
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz hoca moca dolandirilacaz en son ondan korkuyorum yq bu buyuyse birinin basina gelmistir diye dusunuyorum o yuzden boyle sormak istedim
- +1 yıl
Yok beee dolandırıcı birisi değil. Bildik ettik birisi. Durumuna izahen dedim. Sen bilirsin tabi de öyle şeyler normal durumlar değild
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz uzun zamandir arastiriyorum interneyye medyumlar cikiyor egede cok uzak
- +1 yıl
Yok beee medyum filan boş şeyler. Valla ben de bazı sorunlardan gittim sonra bir kaç kişi yönlendirdim filan. Eskişehir Antalya Adana gibi bir çok yerden gelenler vardı
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz dogrudur benim oyle bi imkanim yok malesef caresizlikten burdayim
- +1 yıl
Üzücü bir durum knk
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz oyle bide buyuyse zaten kimin koydugu az cok belli yakalarsak hayatim alt ust olacak hayatimdan atamayqcagim birisi
- +1 yıl
Haydaaa o derece 🙄🙄🙄🙄
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz kaynanam esimin annesi aramiz cok kotu zaten morali bozuk bide bu olay cikarsa iste iyce coker ot gibi yasariz Allah kimseyi anasi babasiyl sinamasin insAllah
- +1 yıl
Amin amin. Boşuna demiyorlar işte evlenirken sadece o kişiyle değil ailesiyle de evlenirsin diye. Kaynananla kötü olman iyi değil
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz ilk baslarda cok iyiydik aramizdan su sizmazdi meger icten icten kiskaniyormus kizim bile demez sevilmedigimi biliyorum cocugumuz var yani bu kadarini yapmamistir insAllah
- +1 yıl
Kank valla ben insanlardan her şeyi beklerim
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz benim beynim sisti bunla ugrasirken seninde beynini sisirdim kusruma bakma
- +1 yıl
Estağfurullah ne şişmesi. Dur bakalım telefonla bakan da var çok sağlam birisi bulabilirsem söylerim
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz cok tesekkurederim hayirli geceler
- +1 yıl
Hayırlı geceler. Bana ulaşırsın kank irtibat numarasıno bulur bulmaz veririm konuşursun kadınla
- Soran+1 yıl
@Caramel_Macchiatonuz tesekkurederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Büyü sanırım.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Oyle olmasindan cok korkuyorum
Ulaş bana
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil ulasacagim yeni actim hesabi burdan soyleyemezmisiniz
- Soran+1 yıl