Dışarı çıkıcaz beni de çağırdılar gitmezsem olmaz. En yakın arkadaşım aynı evde yaşıyoruz.
Durumumun iyi olmadığını söyleyemiyorum. Hem çok da umursamayacağı için hem de normalde durumum iyidir maddi olarak rahatımdır ama son bir buçuk aydır deli gibi dibe batıyorum.
500 liram olsaydı çok iyi olurdu ama o bile yok. Zaten kira zamanı falan da geldi.
Bana bir yol gösterin Allah rızası için ne yapabilirim öğlene kadar nerden biraz para bulabilirim?
Durumumun iyi olmadığını söyleyemiyorum. Hem çok da umursamayacağı için hem de normalde durumum iyidir maddi olarak rahatımdır ama son bir buçuk aydır deli gibi dibe batıyorum.
500 liram olsaydı çok iyi olurdu ama o bile yok. Zaten kira zamanı falan da geldi.
Bana bir yol gösterin Allah rızası için ne yapabilirim öğlene kadar nerden biraz para bulabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapılacak belli. Ya birinden borç isteyeceksin ya ailenden alacaksın ya da işin olduğunu söyleyip evde oturacaksin
durumun iyiyse çevrenden iste. seni tanıyanlar yardım ederler
Hiç ederler mi kurtlar sofrası gibi düşse de yesek diye ağızları açık bekliyorlar.
akrabalar?
Hasta numarası yap gitme
Bişey alma güzelim gervek arkafas hediye bakamz
Hediye değil dışarı çıkıcaz yani bir şeyler yiyip içicez
Sende katlı gerekir
Hiç mi yok sende nakit
Akşam onu evde dudağından öp
Manyak mısın ya böyle şeyler yazarak nasıl bilge oldun?
yanlış anladın galiba neyse ben başka bir şey yazayım, ailenden borç iste de böyle böyle sonra geri ödeyebilirsin, veya arkadaşına durumu anlat diyeceğim buda seni çok üzer yani kendin yedirebildiğin bir durum ise anlat ona, şimdi şöyle siz dışarı çıkacaksınız herkes hediyesini verecek sen de bir şey vermen gerekiyor o anda vermemen yani biraz :( utanç verici bir durum olur, illa öyle aham şaham bir şey almana gerek yok 500 lira nedir ya, benden sana tavsiye çikolata paketi falan al böyle kutu içinde bir sürü çikolata var her şey var, hediye sitelerinde bulabilirsin. dediğim gibi hediye sitelerini göz gezdir çok uygun şeyler var
Hediyeye acil olarak gerek yok hediye almasam bile olur zaten. Ama dışarı çıkıcaz ve dışarda illa ki bir şey yiyip içmem lazım