Aile & Toplum Bugün seni sevindiren ne yaşadın benim ki aşağıda 💗🌹? Sakinimsakin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Öyle işte 😂 Güncellemeler+1 yıl nerdesinizzzz gülüme bakın 😂😂 Bugün seni sevindiren ne yaşadın benim ki aşağıda 💗🌹? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeyazAtlıBirPrens Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Bugün bir kaç gündür gözükmeyen kedimiz geri geldi ona sevindim. 1 2 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Yaaa çok güzel 🐱🐱 Yorumla BeyazAtlıBirPrens +1 yıl Öyle valla, sizin hediyeniz de güzelmiş 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mezun olmuşum AÖF den. Sevinmedim ama güzel birşey. 1 43 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Güzelmişşş👍🌟 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki daha bir güzelmiş. Dilerim bir sürü böyle teşekür çiçekleri alırsın😊 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Teşekkürler inşallah çiçekleri çok seviyorum özellikle gül 🌹😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/1k2RvsvGhmuB Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses kaydı yanlış anlama 😅 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Ahah 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmaladım işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gecelik gül başka neyi seviyorsum😅😅 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Ahah☺️ çiğköfte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bende severim 😅Geceliği de severim de kadının üstünde 🤣 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Şu an bir et döner olsa da gömsek soğanlı soğanlı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/1kwu67JA7dAU Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Pide mi 🙄 sevmem çok 😄tavuk şiş olsun ya da yanına acılı ezme offf 😂 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Ya da şey Hatay usülü döner pattis kızartmalı😊👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ye ye beni ye al ciğerimi kalbimi ye başımın etini ye🤣🤣🤣 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Şu an acıktım cidden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neremden başlamak istersiniz hanımefendi 🤣 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Seni ne yicem be kıllı kıllı öğğ🙄☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıllarım sayesinde hayatta kaldığıma inanamıyorum 😂😂 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha birde bekarmış😂 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Stalk mı yapıyon😊😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seve seve hemde 😂 mahsuru var mı🙄😅 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Yooo,, ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşuna mı takip ettim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece takip ettin üyeler mesaj atıyormuş vayyy 😂😂 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl İvet z😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulaşılmaz kadın 😅 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Birazz😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhabbetin iyi ama Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Öyle derler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokta mütevazı birisin😂😂 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Demii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹tut Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçına eline gerdanına beline her yerine gül takcam😂😂 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl ahaha 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baştan çıkartmam lazım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yaptım hemen korkup gittin mi🙄🥺😅 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Nereye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkunca nereye saklanırsın🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/1gEbgN6GjG0N Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Delii😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evet o benim beni mi çağırdın 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski sevdiğim insanın beni doğum günümde hatırlamış düşüncesi... 1 1 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Vayy iyisin ☺️ Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ayy ne güzel hediyeymis o🥰Ben henüz güzel şeyleri yaşayabilecek durumda değilim ne yazık kii 1 0 Yorumla
herşeyerağmenngül Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Öğrencinizden mii? Çok güzeller 1 4 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Evet teşekkür ediyorum 🌺 Yorumla herşeyerağmenngül +1 yıl Rica ederim. Branş nedir hocam ben de sınıf öğretmeniyim ama bu yıl sınava giricem. Bakıyorum sizin gibilere mutlu oluyor insan kendince, imreniyorum😀 nasip olsun bana da gelecek yıl inşallah 🌸 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Anaokulu öğretmeniyim ben de sınava gireceğim şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum inşallah atanırız 🌺 Yorumla herşeyerağmenngül +1 yıl İnşallah 💗🤗 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Öğretmenim size yağmurluk aldım malum çok fazla ıslaklığı maruz kalıyorsunuz 😂 0 4 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Uf deli şey bırak peşimi🙄 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Evet delin oldum. 😜 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Zaten deliymişsin Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Senle irtibatta olmak güzeldi 🙄 Yorumla
MezunOlamayanKız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl doğduğumdan beri mutsuzum😂adına sevindim.. 1 0 Yorumla
eldiabloaress Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Vaaov sevindim senin adina benim. basima gelmedi 1 0 Yorumla
Haruuunnnn_18 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Mesainin bitmesi 1 3 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl hmmm ne güzel ☺️😂 Yorumla Haruuunnnn_18 +1 yıl Yorucu bir gün olduğu icin Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Ne iş yapıyorsun ☺️ Yorumla
Yokluktçekenler Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl şımartmışlar seni :D 1 3 Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Ahah birazcık😂 Yorumla Yokluktçekenler +1 yıl en kötü günün böyle olsun Yorumla Sakinimsakin +1 yıl Teşekkür ettim🐱🐣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bugün bir kaç gündür gözükmeyen kedimiz geri geldi ona sevindim.
Yaaa çok güzel 🐱🐱
Öyle valla, sizin hediyeniz de güzelmiş 🙂
Mezun olmuşum AÖF den. Sevinmedim ama güzel birşey.
Güzelmişşş👍🌟
Seninki daha bir güzelmiş. Dilerim bir sürü böyle teşekür çiçekleri alırsın😊
Teşekkürler inşallah çiçekleri çok seviyorum özellikle gül 🌹😂
https://voca.ro/1k2RvsvGhmuB
Ses kaydı yanlış anlama 😅
Ahah 😂
Saçmaladım işte
Gecelik gül başka neyi seviyorsum😅😅
Ahah☺️ çiğköfte
Onu bende severim 😅
Geceliği de severim de kadının üstünde 🤣
Şu an bir et döner olsa da gömsek soğanlı soğanlı 😂😂
https://voca.ro/1kwu67JA7dAU
Pide mi 🙄 sevmem çok 😄tavuk şiş olsun ya da yanına acılı ezme offf 😂
Ya da şey Hatay usülü döner pattis kızartmalı😊👍
Ye ye beni ye al ciğerimi kalbimi ye başımın etini ye🤣🤣🤣
Şu an acıktım cidden 😂
Neremden başlamak istersiniz hanımefendi 🤣
Seni ne yicem be kıllı kıllı öğğ🙄☺️
Kıllarım sayesinde hayatta kaldığıma inanamıyorum 😂😂
😂😂
Aha birde bekarmış😂
Stalk mı yapıyon😊😂
Seve seve hemde 😂 mahsuru var mı🙄😅
Yooo,, ☺️
Boşuna mı takip ettim😂
Sadece takip ettin üyeler mesaj atıyormuş vayyy 😂😂
İvet z😄
Ulaşılmaz kadın 😅
Birazz😊
Muhabbetin iyi ama
Öyle derler 😂
Çokta mütevazı birisin😂😂
Demii
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹tut
Saçına eline gerdanına beline her yerine gül takcam😂😂
ahaha 😄
Baştan çıkartmam lazım 😂😂
Şaka yaptım hemen korkup gittin mi🙄🥺😅
Nereye
Korkunca nereye saklanırsın🙄
https://voca.ro/1gEbgN6GjG0N
Delii😂
Evet evet o benim beni mi çağırdın 😂😂
Eski sevdiğim insanın beni doğum günümde hatırlamış düşüncesi...
Vayy iyisin ☺️
Ayy ne güzel hediyeymis o🥰
Ben henüz güzel şeyleri yaşayabilecek durumda değilim ne yazık kii
Öğrencinizden mii? Çok güzeller
Evet teşekkür ediyorum 🌺
Rica ederim. Branş nedir hocam ben de sınıf öğretmeniyim ama bu yıl sınava giricem. Bakıyorum sizin gibilere mutlu oluyor insan kendince, imreniyorum😀 nasip olsun bana da gelecek yıl inşallah 🌸
Anaokulu öğretmeniyim ben de sınava gireceğim şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum inşallah atanırız 🌺
İnşallah 💗🤗
Öğretmenim size yağmurluk aldım malum çok fazla ıslaklığı maruz kalıyorsunuz 😂
Uf deli şey bırak peşimi🙄
Evet delin oldum. 😜
Zaten deliymişsin
Senle irtibatta olmak güzeldi 🙄
doğduğumdan beri mutsuzum😂adına sevindim..
Vaaov sevindim senin adina benim. basima gelmedi
Mesainin bitmesi
hmmm ne güzel ☺️😂
Yorucu bir gün olduğu icin
Ne iş yapıyorsun ☺️
şımartmışlar seni :D
Ahah birazcık😂
en kötü günün böyle olsun
Teşekkür ettim🐱🐣