Aile & Toplum Herkes baksın bi :D? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Siz küçükken veya sizin zamanınızda falaka cezası varmıydı veya gördünüz mü anlatır mısınız ahaha ayyy sadistliğim tuttu :D Güncellemeler+1 yıl evet arkadaşlar başka yok mu? Herkes baksın bi :D? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben seni dakkaya yatırayım gelAyaklarına ince sopayla vura vura falakanın kralına yaşatırım 😂 sonea tuz sürerim bir yanar oofff eziyete bak sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl hehehe sırayla yapalım ilk ben seni yatırayım o zaman :D Yorumla burhandeja15 +1 yıl Tamam 😂 gel 👣 🦶 Yorumla Soran +1 yıl sen falaka nedir biliyo musun hiç görmemişsin gibi anlat obakim :D Yorumla burhandeja15 +1 yıl Yere yatırılıyor ayaklarından ip ve sopa İle bağlanıp sopa ike dökülmesi ayaklarına ben böyle biliyorum Yorumla burhandeja15 +1 yıl Doğru mu? Yorumla burhandeja15 +1 yıl Doğru mu biliyor musmuşum Yorumla
Ssgnfrtna Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 72% 3 ay Ben falaka ile büyüdüm zaten canım neyi merak ediyorsan sor anlatırım 0 0 Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Bugün osmanlı işkencelerini izlemiştim orda yer alıyodu xd tesadüf 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ama gerçekte görmedin yani :D Yorumla Siyahhh_ +1 yıl Birilerini falakaya yatırma isteği var tabi de, nerdee Yorumla Soran +1 yıl olmaz şakasına yap :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl pek kimsenin küçükken deneyimleyeceği birşey değil aslında daha çok yeni yeni keşfedilen bir eski adet. 0 0 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Köyde kardeşimin ayaklarını keçiye yalatmıştım 1 11 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Gülmekten böbreği düşmüştür 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl eheheh nasıl yaptın onu :D Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Çocuğu bağladım ztn aramızda 3 yaş var bi tane dizide görmüştüm ordan gaza gelmişim ayağına tuz sürdüm keçide yaladı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl falakaya yatırsan daha iyimiş heralde :D Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Yaramaz olduğum yıllardı 🤪 Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Bi kere de kuyuya atmıştım kardeşimi 😂😂 Yorumla jesssssss +1 yıl ahaha nasıl yaptın çok gıdıklandımıı :) Yorumla Mustafa00011 +1 yıl @jesssssss Ağladı bile Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Ama hep o akasya durağı izlemekten öğrenmiştim bunları😂 Yorumla jesssssss +1 yıl @Mustafa00011 eski türk filmlerindede hep keçiye ayak yalatırlardı birini konuşturmak için :) :) Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Evet akasya durağında da olmuştu ben ordan esinlenmisim galiba Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ülkü ocağında solcuyu falakaya yatirdilardi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl anlatır mısın nasıl yapmışlardı? Yorumla MarsRafinha +1 yıl Ya içeri girip bakmadım da dedikodusu dönmüştü Yorumla Soran +1 yıl sadece muhabbet yani Yorumla MarsRafinha +1 yıl Aynen. Sen ülkücülerin yanına gitmeye cesaret edebilir misin😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki o işleri ben falaka varmıymış onlarda Yorumla MarsRafinha +1 yıl Var her halt var Yorumla Soran +1 yıl anlamıyorum o işlerden malesef Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. 3000 yaşında falan olmam gerekiyor 0 0 Yorumla
Kometliner Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yoktu ama hem gördüm hem yasadim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl anlatır mısnız nasıl gördün yaşadın Yorumla Kometliner +1 yıl Cok fazla olay var burdan mi anlatiyim 😅 özelden yaz anlatirim Yorumla Soran +1 yıl buradan yaz okuyayım sonra yazarım :) Yorumla Kometliner +1 yıl Cok uzun 😂 roman yazdirma simdi bana yorumlarda Yorumla Soran +1 yıl yaz okuyım bi özele gelirim okuyunca ahaha :D Yorumla Kometliner +1 yıl Cok farkli sekillerde oldu bi keresinde okulda cikan olaylardan sonra 1/2 hafta sonrasi disarda yakalayip falakaya cekmislerdi 😅 Yorumla Kometliner +1 yıl Hepsini sayip anlatsam kitap uzunlugunda olur 😂 Yorumla
Chasseresse Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Gördüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nerde gördün anlatır mısın :) Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yoktu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tv de demi görmediniz hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben seni dakkaya yatırayım gel
Ayaklarına ince sopayla vura vura falakanın kralına yaşatırım 😂 sonea tuz sürerim bir yanar oofff eziyete bak sen
hehehe sırayla yapalım ilk ben seni yatırayım o zaman :D
Tamam 😂 gel
👣 🦶
sen falaka nedir biliyo musun hiç görmemişsin gibi anlat obakim :D
Yere yatırılıyor ayaklarından ip ve sopa İle bağlanıp sopa ike dökülmesi ayaklarına ben böyle biliyorum
Doğru mu?
Doğru mu biliyor musmuşum
Ben falaka ile büyüdüm zaten canım neyi merak ediyorsan sor anlatırım
Bugün osmanlı işkencelerini izlemiştim orda yer alıyodu xd tesadüf
ama gerçekte görmedin yani :D
Birilerini falakaya yatırma isteği var tabi de, nerdee
olmaz şakasına yap :D
pek kimsenin küçükken deneyimleyeceği birşey değil aslında daha çok yeni yeni keşfedilen bir eski adet.
Köyde kardeşimin ayaklarını keçiye yalatmıştım
Gülmekten böbreği düşmüştür 😂😂😂
eheheh nasıl yaptın onu :D
Çocuğu bağladım ztn aramızda 3 yaş var bi tane dizide görmüştüm ordan gaza gelmişim ayağına tuz sürdüm keçide yaladı 😂😂
falakaya yatırsan daha iyimiş heralde :D
Yaramaz olduğum yıllardı 🤪
Bi kere de kuyuya atmıştım kardeşimi 😂😂
ahaha nasıl yaptın çok gıdıklandımıı :)
@jesssssss Ağladı bile
Ama hep o akasya durağı izlemekten öğrenmiştim bunları😂
@Mustafa00011 eski türk filmlerindede hep keçiye ayak yalatırlardı birini konuşturmak için :) :)
Evet akasya durağında da olmuştu ben ordan esinlenmisim galiba
Ülkü ocağında solcuyu falakaya yatirdilardi
anlatır mısın nasıl yapmışlardı?
Ya içeri girip bakmadım da dedikodusu dönmüştü
sadece muhabbet yani
Aynen. Sen ülkücülerin yanına gitmeye cesaret edebilir misin😂😂😂😂😂
bilmiyorum ki o işleri ben falaka varmıymış onlarda
Var her halt var
anlamıyorum o işlerden malesef
Yok kırbaç vardı bizde 😂
3000 yaşında falan olmam gerekiyor
Yoktu ama hem gördüm hem yasadim
anlatır mısnız nasıl gördün yaşadın
Cok fazla olay var burdan mi anlatiyim 😅 özelden yaz anlatirim
buradan yaz okuyayım sonra yazarım :)
Cok uzun 😂 roman yazdirma simdi bana yorumlarda
yaz okuyım bi özele gelirim okuyunca ahaha :D
Cok farkli sekillerde oldu bi keresinde okulda cikan olaylardan sonra 1/2 hafta sonrasi disarda yakalayip falakaya cekmislerdi 😅
Hepsini sayip anlatsam kitap uzunlugunda olur 😂
Gördüm
nerde gördün anlatır mısın :)
Yoktu
tv de demi görmediniz hiç
Yoktu
Amks f a işesi