elimden yardım etmek gelmiyor yardım edeyim dersem yalan olur ama bu güzellikleri üreten o güzel ellerin der görmesin hayalindeki herşeyi bu çabaların ve temiz kalbinle elde edeceğine inanıyorum.
Ayrıca bitirince senin üzerinde görmek güzel olur :)
bunu bır yerde yapsaydın iş olarak mesaili ya da kendınde terzi gıbı yapabılırsın . bu sekılde aqbıye gece elbısesı tuvalet gelnlık yapan cok var dukkan ya da apartman daıresınde bırde gelınlık ıle kuafor gelın arabası hedıye ckeı bıle verıyo yaptırdıgında cıddı rakamlarda kazanılıyor :)
biz izmirdeyiz oda işletmede calsıtı gelınlık nısanlık abıye vs. ızmır kemarlatındaydı ısyerı toptann urunde gonderıyorlardı tum turkıyeye ıhracatta vardı . nerden baksan 46 47 yıl aynı yerde calsıtı rahmetlı babaları vardı ogulları cocuktu annem ısyerınde bakar yedırırdı babaları rahmetlı olunca ogulları geldı kı ıkı kusak gordu o ıs yerınde . emeklı oldu hala annemı bellı zamanlarda cızım kesım ıcın cagırırlar plaket falan bıle verdıler cok eskı oldugundan.
tam memur gıbı oldu annemın aslında okuldan sonra staj yapıyo patron begenıyor o yıllarda kızlar calıstırılmaz mantıgı var rahmetlı dedeme patronu gıdıyor senın kızın benım kızım ver yanıma dıyor oyle baslıyor iş hayatı. şanslı annem o konuda zuhal yorgancıoğlu ıle aynı mesai falan yapmıslar anlatır annem hep sonra o yolunu bulup kendını sıyırmıs falan sektorde yukselmıs .
@Lavinia_41 Tüm kalbimle sizin bu mücadeleyi kazanacağınıza inanıyorum. Çünkü balık burçları pes etmez. Davayı kazanın size şarap göndereceğim. Zafer kutlaması yaparsınız
@Lavinia_41 çocuklarınız sizin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar. Şarapta şirince den keyifle için olur mu? çocuklarınızı da tek tek benim için öpün lütfen