Benim bir yengem var çocuklarını sürekli dövüyor, yanlarında küfür de ediyor. Kitapsızca vuruyor çocuklara. Kaç defa nenem ile kavga ettiler, hatta en sonunda benim 14 yaşında falan kuzenim dellendi kadının kafasında plastik bişi kırmıştı, dellenmekte de baya haklıydı harbi kitapsızca vuruyor. Zaten çocuklara bakmasını asla bilmiyor, tableti , telefonu veriyor ellerine o kıçını oturtup açıyor film izliyor. Bizimkiler çocuk var diye dayımın ayrılmasını da istemiyorlar. Dayımda aynı şekilde çocuklar için susuyor fakat ileride bir gün boşanmaya karar verirlerse elde kanıt olsun istiyorum.
Ben bu insan dışı varlığın seslerini ve videolarını gizli gizli çeksem, gerek kendi evinde ya da bizim evde vs.., işte çocuklara vururken falan. İleride dava oldu ben bunları sunsam, gizli gizli çektim diye suçlu olur muyum, ya da bana herhangi bir dava açabilirler mi?
Ben bu insan dışı varlığın seslerini ve videolarını gizli gizli çeksem, gerek kendi evinde ya da bizim evde vs.., işte çocuklara vururken falan. İleride dava oldu ben bunları sunsam, gizli gizli çektim diye suçlu olur muyum, ya da bana herhangi bir dava açabilirler mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuk ve şiddet konularında bal gibi delil olur. Hem de hapis yatmasına kadar götürür derece bir delil olur. Çevremden tecrübeyle sabittir. Hakim takdirini %90 etkiler ve dosyada da kayıtlara geçer. Bizimkiler çocuk var diye ayrılmasını istemiyorlar demişsin de kadın zaten çocuğa işkence ediyorsa bu nasıl bir mantıksızlıktır. O kadından o çocuklar hemen uzaklaştırılmalı. Aksi halde hem hukuken, hem vicdanen, hem de insan olarak çok büyük suç ve vebal altına girmiş olursunuz. Ses çıkartmadığınız takdir de açık ve aleni bir şekilde bu suça ve işkenceye iştirak ediyorsunuz. O çocukların ileride psikolojileri bozulursa bunun hesabını 'Bizimkiler' dediğin sizinkiler mi verecek? Hemen o çocukları o kadının yanından uzaklaştırırın.
Bu bir suç bunu delil olarak sunarsan suçlu durumuna düşersin karışma çocuğun elbet morarmalari vardır polisi ara yeter karışma falza
Yok iz falan kalmıyor, böyle anlık kızarıyor zaten daha sonra da geçiyor o yüzden kanıtlayamam ki çocuklar asla annelerini satmıyorlar artık nasıl korkutmuşlarsa (ya da çocuklar kendileri öyle diyor bilemem iftira olmasın), arayamam benim yaş küçük zaten istesemde bir şey yapamam
Reşit değilsen 15 14 yaşında isen vururken çek polise git bişi yaparlar heralde ben seni büyük biri sandım
Başka carem yok diyerek karakola git onlar sana eger tamam çek derse olur.
Gizli çekimler kabul edilmiyor diye biliyorum.
Birşey olmaz yapabilirsin
evdeki kamera gizli kanit sayilmiyor. acabilirsin
Çok sanmıyorum ya
Belli olmaz