Aile & Toplum Ben 20 yaşındayım anne ve babam tayt giymeme karışıyor. Sizce normal mi karışmaları? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Normal mi karışmaları? Güncellemeler+1 yıl KS bu sorumu çok süper soru seç. 😈 Daha çok görüş gelsin. Ben 20 yaşındayım anne ve babam tayt giymeme karışıyor. Sizce normal mi karışmaları? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karismalari kötü ama yaşadığın yer toplum vs de etkili bunda. Sallıyorum Antalya da olsan mesela herkes giyiyor onlar da normal karşılar ama doğu da giydiğin zaman dikkat çeker. 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Bulunduğun sempt olsun taytı kullanış biçimin olsun belki aileni güvenliğin konusunda endişelendiriyor olabilir 0 0 Yorumla
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl yaa sen istesen herşeyi giyersin kaç ayşına gelmişin daha ne karışıyorlarki çokmu belli oluyorda hatların 0 0 Yorumla
okeyn Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl vucut hatlarını çok belli ediyorsa ona laf etmişlerdir 0 0 Yorumla
Beste110 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl ailenle konuş tartışmada yapmayın kızıyorlarsa ısrar etme sende mutsuz olursun sonra 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. normal olmasa bile dışarısı normal değil ki...haklılık payları var endişelerinde. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tayt çok iddialı bir giysi ve dikkat çekici kalça kısmını kapatmazsan tahrik edici 0 0 Yorumla
Gardummmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Normal bence taytı çok rahat bir şekilde giyiiyosunuzz 0 0 Yorumla
seda_izm35 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Çocuk yaşta değilsin ne giyeceğine kendin karar vermelisin 0 1 Yorumla Timide_ +1 yıl Öğrenmek için soruyorum; bu yaşta diş teli oluyor mu? Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tayt giymek zorunda mısın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl O zaman istediğin şeyden eksik kalacaksın. Yorumla
meliscik_1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Karışmaya hakları yok 0 0 Yorumla
Yakışıklıbey01 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tayt giyince noluyor ki😡😡 benim gözümde tayt giyen kız orspdr👍👍🤨🤨 o ne öyle g. t mi belli oluyor😡🤨😏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ruhun o. rospuysa demek ki normaldir öyle görmen. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Karismalari kötü ama yaşadığın yer toplum vs de etkili bunda. Sallıyorum Antalya da olsan mesela herkes giyiyor onlar da normal karşılar ama doğu da giydiğin zaman dikkat çeker.
Bulunduğun sempt olsun taytı kullanış biçimin olsun belki aileni güvenliğin konusunda endişelendiriyor olabilir
yaa sen istesen herşeyi giyersin kaç ayşına gelmişin daha ne karışıyorlarki çokmu belli oluyorda hatların
vucut hatlarını çok belli ediyorsa ona laf etmişlerdir
ailenle konuş tartışmada yapmayın kızıyorlarsa ısrar etme sende mutsuz olursun sonra
normal olmasa bile dışarısı normal değil ki...
haklılık payları var endişelerinde.
Tayt çok iddialı bir giysi ve dikkat çekici kalça kısmını kapatmazsan tahrik edici
Normal bence taytı çok rahat bir şekilde giyiiyosunuzz
Çocuk yaşta değilsin ne giyeceğine kendin karar vermelisin
Öğrenmek için soruyorum; bu yaşta diş teli oluyor mu?
Tayt giymek zorunda mısın?
Evet
O zaman istediğin şeyden eksik kalacaksın.
Karışmaya hakları yok
Tayt giyince noluyor ki😡😡 benim gözümde tayt giyen kız orspdr👍👍🤨🤨 o ne öyle g. t mi belli oluyor😡🤨😏
Ruhun o. rospuysa demek ki normaldir öyle görmen.
Onlara de yallah Arabistan'a xd
Reşitsin kendin karar verebilirsin ne giyeceğine
Sen iki beden küçük giyiyorsun çünkü
Normal