Aile & Toplum Heyyyooo nabersiniz? Kumralsero Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasılsınız nasıl gidiyor hayatınız. Bir de ufak bir sorum olucak insanın aşk hayatı neden yolunda gitmez? 😄😁 Heyyyooo nabersiniz? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İntuition Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Heyyo 😂😂İyi sen nasılsın ve aşk hayatı yolunda giden bir ilişki bitmiş bir ilişkidir 😂 1 8 Yorumla Kumralsero +1 yıl Bana buna güldüm haklısın sanırım 😀😀 Yorumla İntuition +1 yıl Ben hep haklıyımdır ya 😂😂😂 Yorumla Kumralsero +1 yıl Hakli olmak değilde mutlu olsak iyiydi be Yorumla İntuition +1 yıl O çok zor işte bee 😂 Yorumla Kumralsero +1 yıl Evet beee Yorumla İntuition +1 yıl Nasılsına da cevap vereydin iyidi kaldı öyle Yorumla Kumralsero +1 yıl Valla bende iyi olmaya çalışıyorum Yorumla İntuition +1 yıl Allah iyilik versin Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öyle bir hayat yok ki yolunda gitsin ldlflg soruya gelirsek günlerim hep aynı geçiyor. 1 0 Yorumla
Repeir Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kanka ikizlersin ben senden korkuyorum bana sorma :) 1 6 Yorumla Kumralsero +1 yıl 😀😀 hahah yok be en son korkulcak adamım fkdkdk Yorumla Repeir +1 yıl Dert babası oldum zaten :) Yorumla Kumralsero +1 yıl Yaz geliyom djdkdk Yorumla Repeir +1 yıl He hem takip etme hem geliyom de ne kadar giciksin :) Yorumla Kumralsero +1 yıl Yazdım kdkdkd Yorumla Repeir +1 yıl Gördüm ;) Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Doğru insanı bulamamıştır ondan 1 0 Yorumla
SentiinuuS34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk yok çünkü 1 4 Yorumla Kumralsero +1 yıl Bu devirde de pek kalmadı ki Yorumla SentiinuuS34 +1 yıl Herşey 2 bacak arası olmuş Yorumla Kumralsero +1 yıl Katılıyorum Yorumla SentiinuuS34 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Yok ki gitsin 1 2 Yorumla Kumralsero +1 yıl Olur belki Yorumla HsynBkr +1 yıl Ne zaman belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Heyyo 😂😂
İyi sen nasılsın ve aşk hayatı yolunda giden bir ilişki bitmiş bir ilişkidir 😂
Bana buna güldüm haklısın sanırım 😀😀
Ben hep haklıyımdır ya 😂😂😂
Hakli olmak değilde mutlu olsak iyiydi be
O çok zor işte bee 😂
Evet beee
Nasılsına da cevap vereydin iyidi kaldı öyle
Valla bende iyi olmaya çalışıyorum
Allah iyilik versin
Öyle bir hayat yok ki yolunda gitsin ldlflg soruya gelirsek günlerim hep aynı geçiyor.
Kanka ikizlersin ben senden korkuyorum bana sorma :)
😀😀 hahah yok be en son korkulcak adamım fkdkdk
Dert babası oldum zaten :)
Yaz geliyom djdkdk
He hem takip etme hem geliyom de ne kadar giciksin :)
Yazdım kdkdkd
Gördüm ;)
Doğru insanı bulamamıştır ondan
Aşk yok çünkü
Bu devirde de pek kalmadı ki
Herşey 2 bacak arası olmuş
Katılıyorum
Teşekkür ederim
Gayet iyi sadece aşk yok o kadar
Yok ki gitsin
Olur belki
Ne zaman belki
Kısmet
İyidir ne olsun, aşk hayatı mı oneydi kız?
Yolda gitmez dağdan bayırdan giderrr