Güncellemeler
+1 yıl
Hala moralim bozuk yardım eder misiniz sağ ön tekerin girdiğini ön dubalarla anlicaz demi arkaya gelince ne kadar kaldığını nasıl kestircez yan aynalardan mı iç aynadan mı daha iyi belli olur ikisinde de arka dubalara çarptım sorunum o ya off rezillik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun aslında taktigi var hocan nasıl anlattı sana bizimki mesel ailk ilk önde 2 duba var ya solda olanı yani arabanın yanındakini biz sag arka camın kelebek camı varya kıyısı diyim yani orayla ortalıyoz ilk sonra tam sag ceviriyoz sizde nasıl
Egitim verebilirim
Nasıl sorunum arabanın sağını görmüyoz ya kestiremiyom arkayı da arka dubalara çarptım ikisinde de
Tamam heyecan Yapmışsın 3. Sakin kal.
Heyecan gitmişti knk çok sıcaktı bi de öndeki araba yüzünden biraz da benim ma*llığım vardı tabi of ya
İyice çalış sınavdan önce
Sınavdan önce çok iyi yapıyom knk ya geçenlerin çoğu benim yarım kadar süremez off ya erkek halimle sürmeyi bildiğim halde 2. Kez kaldım öğrenciyim işim de yok boşu boşuna paralar gidiyor ya
Aynen öyle taktik falan veririm ya ayıpsın sohbet ederiz
Knk cidden çok zoruma gidiyor param da gidiyo kolay kolay harcamıyorum üni de okuyorum ama boşu boşuna paralar gidiyor arabanın sağını görmüyoz ya kestiremiyom arkayı da arka dubalara çarptım ikisinde
Hadi ya haklısın zor tabiki yani kolay değil
Önerilerin neler
Soğukkanlı ol panik yapma bol bol pratik yap sınav öncesi
Knk utanıyorum ya millete arkadaşlara kursa vb ya
İnşallah geçersin ya sonu iyi olsun inşallah takma
Knk az para değil ya o paralar bana ne kadar yeterdi
Aynen haklısın
Arkaya çarpmamak için napmalıyım aynada tam görünmüyo bi de solu nasıl kestirebiliri ne kadar yaklaştı vb çok teşekkür ederim teselli için knk 2 kere kalmak ne ya cidden berbat bir durum
Arkaya çarpmamak için iki aynaya da bakmalısın ona göre geri geri gelip park et
Takip atsana ordan konuşalım
Peki arabanın sağını nasıl kestirebilirim
Yine aynı şekilde sağ aynadan
Ön sağ teker?
Ne kadar paran gitti
Her giriş 350 yine gircem 350